7 Favoriete blogs die mij al-tijd blij maken -
05/08/2015


Blogs waar ik altijd blij van word

Naast dat ik fervent blogger ben, ben ik ook enthousiast bloglezer. Ook is heb een favorietenlijstje van blogs die mij al-tijd blij maken en waaraan ik dan ook regelmatig een bezoek breng. Welke blogs onder mijn bookmarks staan? Je leest het hier. Enne: vergeet ook niet jouw favoriete blog met mij te delen. 

A Cup Of Life
Hoewel alle die hard interieur do-it-yourselfs niet aan mij zijn besteed (lees: ik weet nog steeds niet hoe alle verschillende schroevendraaiers van elkaar te onderscheiden), betrap ik mezelf er toch altijd op ieder artikel grondig te lezen. Immers: wie weet wat ik ervan opsteek! Verder ben ik dol op Shifra’s geweldige recepten, de ‘hiervoor-hoef-ik-niet-naar-de-karwei’-DIY’s en haar ongeëvenaarde enthousiasme. Oh, en natuurlijk de pracht-i-ge foto’s. En haar vlogs. EN haar snoezige hondje Charlie. Oké, jullie snappen het…

Nenz
De blog van Nancy is mijn allereerste blogliefde. Dankzij haar is mijn liefde voor schrijven, kleurrijke vondsten en het bloggen an sich gegroeid. Toen ik onlangs werd gevraagd om mijn favoriete blogger (in een heel ongemakkelijk filmpje) te delen, twijfelde ik dan ook geen moment. Een favoriete rubriek op haar blog zou ik dan ook écht niet kunnen uitkiezen. Juist de diversiteit aan artikelen die je op haar blog vindt, spreekt mij enorm aan.

A Beautiful Mess
Als je met enige regelmaat hun blog bezoekt, beide apps van hen hebt gedownload en een behoorlijk duur kaartje hebt gekocht om hen (in Nederland!) te ontmoeten, mag je toch wel zeggen dat je een behoorlijke fan bent. Toch? Ook de do-it-yourselfs van deze zusjes zijn soms net iets te hoog gegrepen voor mij, maar dat betekent niet dat ik het hierdoor minder inspirerend vind om hun blogs te lezen. Al is het alleen maar om hun prachtige fotografie. #lifegoals

Ikbenirisniet
Nee, ik beschouw mezelf niet écht als een ecologisch verantwoord persoon. Natuurlijk laat ik de kraan niet langer open dan nodig en zijn de meeste lampen in mijn kamer voorzien van een spaarlamp, maar toch kan ik nog een heleboel leren van de milieubewuste (on a budget!) lifestyle van Iris. Ik hou van haar openhartigheid, oprechtheid en onverslaanbare eigenheid.  Ja. Daarmee vat ik de blog van Iris wel zo’n beetje samen.

Wonder Forest
De blog van Dana staat bomvol praktische tips, waardoor ik er naar terug blijf komen. Van hands on blogs tips en human interest artikelen tot kleurrijke designs en how-to’s. Ik verlaat nooit haar blog zonder een hoofd vol inspiratie. Oh: en wist je dat zij het briljante brein is achter de app DoodleSnap? Eeuwige dankbaarheid, is wel op z’n plek.

Hare Maristeit
Maris heeft een onnavolgbare eerlijkheid, die werkelijk hilarisch is om te lezen. Het sarcasme druipt van haar blogs af en dat maakt haar blog zo heerlijk om te volgen. Zelfs als het onderwerp totaal niet in je straatje ligt (in mijn geval: bevallingen), weet ze me toch iedere keer hardop te laten lachen. Een absolute aanrader als je dol bent op gevatte columns. En mocht ik óóit een kindje krijgen, dan staat dit fantastische sushirompertje bovenaan mijn DIY-lijstje.

Milk Bubble Tea
Hoewel haar blog inhoudelijk vooral om beautyproducten draait (niet direct mijn cup of tea), volg ik de blog van Rebeca al járen. Ze heeft namelijk een goed oog voor vrolijke vondsten en maakt de ene Instagram-waardige foto na de andere. Ik viel onlangs zowat flauw achter mijn laptop toen ik met haar contact had voor een feature in Cosmopolitan en ze the sweetest thing ever bleek. Je snapt dat die mailtjes nu gebookmarked in mijn inbox staan.

Natuurlijk heb ik nog véél meer blogs die ik dagelijks lees, maar dit zijn denk ik toch écht wel mijn favorieten. Welke blogs ontbreken volgens jullie in dit rijtje?

Categorie: Fun
Tags: , ,


55 reacties


    5 augustus 2015

    Leuk, heel wat blogs die ik nog niet kende. Bedankt om te delen!



    5 augustus 2015

    Aaah wat een superleuke tips, ik kende deze bloggers nog helemaal niet! Echt heel leuk om nieuwe te mogen ontdekken via jou en ik begrijp waarom je fan van deze toppers bent. Superleuke blogs op een rij!



    5 augustus 2015

    ik lees altijd met plezier de blog van Jennie, jenniefromtheblog. en ik lees graag de blog van Jiami, lifesplash.. en ik lees sinds eergisteren de jouwe en die bevalt me ook helemaal! en ik blog zelf!


    Femke - Youniqueblog

    5 augustus 2015

    Ja, nogmaals ontzettend bedankt voor je lieve tweet! Echt héél leuk om te horen.



    5 augustus 2015

    Mijn favoriete blog is zeker weten lisanneleeft.nl :) al is tijgertjerawr.com ook een favoriet.



    5 augustus 2015

    NENZ! Wow haha, zooo lang geleden dat ik op die blog ben geweest! Ik las ‘m vroeger heel trouw maar ben ‘m dan somehow vergeten. Dus bedankt voor de opfrissing :D. De andere blogs ken ik ook allemaal, zitten leuke tussen! Ik vind WonderForest ook echt een superfijne website, en Milk Bubble Tea heeft de allermooiste foto’s <3 En wauw ik ben ZO jaloers dat je Elsie & Emma gaat ontmoeten. Wil ik ook hééééél graag! X


    Femke - Youniqueblog

    5 augustus 2015

    Nenz bestaat ook al echt bizar lang hè? Leuk dat je haar nu hebt ‘herontdekt’. En jaaa, heb er echt héél veel zin in!



    5 augustus 2015

    Een aantal ken ik niet, dus tnks voor sharing! Maar uhh.., waar sta ik :P Whaha! Grapje schoonnichtje ;)



    5 augustus 2015

    Aaaah, LIEF!! Dankjewel! <3 Heel leuk om te lezen! Nou, ik ga je dik knuffelen straks hoor! Nenz en Milk Bubble Tea ken ik nog niet, dus daar ga ik even opklikken. Zeker gezien ik de rest van het rijtje eigenlijk allemaal wel (of met regelmaat) lees!



    5 augustus 2015

    Echt een heerlijk lijstje. Milk Bubble Tea is de enige eigenlijk die ik niet volg, maar de rest vind ik zelf ook helemaal top. En natuurlijk behoor jij tot mijn favoriete blogger, maar dat weet je stiekem al haha ;-) Je bent trouwens afgelopen week ook tussen mijn top 5 stoere bloggers beland waar ik een artikel over heb geschreven. Je bent gewoon een stoere chick en dat wilde ik delen haha ;-) X


    Femke - Youniqueblog

    5 augustus 2015

    Ah, wat ontzettend LIEF! Ik had het nog niet gezien, maar ik ga straks even kijken. Voel me nu al enorm vereerd!



    5 augustus 2015

    Ah, ik schreef gister precies zo’n artikel, maar hoe leuk om te lezen! Weer een paar leuke blogs ontdekt :)


    Femke - Youniqueblog

    5 augustus 2015

    Oh wat leuk! Dan ga ik zo eens bij jou kijken: ben erg benieuwd wie jouw favoriete bloggers zijn!



    5 augustus 2015

    Aaaaah wat leuk dat ik in jouw lijstje sta! Jij ook in de mijne hoor :-)
    Ga jij gewoon ABM ontmoeten!? Jaloers! Ik wilde ook gaan, maar vond de ticketprijzen echt be-la-che-lijk…


    Femke - Youniqueblog

    5 augustus 2015

    Ja, de ticketprijzen zijn behoorlijk pittig. Maar ik heb altijd al naar een evenement van Meet The Blogger willen gaan, dus dit leek me hét moment. Maak er gewoon meteen een weekend van ;-)



    5 augustus 2015

    Groot gelijk! Laat me weten hoe het was? En pak je fangirl momentje natuurlijk (selfieeeeeee met Emma en Elsie!!!)
    En ik vergat te zeggen dat ik natuurlijk ook heel jaloers ben op de DIY-kwaliteiten van collega Shifra.



    5 augustus 2015

    Én op haar mooie foto’s :-)



    5 augustus 2015

    Leuke blogs! Een heleboel kende ik er nog niet dus die ga ik allemaal eens bezoeken:) Ik hou altijd heel erg van de blog van aline en haar prachtige foto’s, paperboats.nl



    5 augustus 2015

    Ik moet “ik ben iris niet” echt eens gaan volgen; ik ga zelfs steeds een beetje meer de eco kant op dus ik kan ook nog een hoop bijleren!



    5 augustus 2015

    Hier staan er weer een aantal tussen die ik nog niet ken. The wonder forest en ikbenirisniet volg ik wel al. De rest klinkt ontzeggend interessant en inspirerend, dus ik ga zeker een kijkje nemen!



    5 augustus 2015

    Oeh, heel wat die ik nog niet kende! Vooral Nenz heb ik uitgebreid even bekeken en gefavd. Superleuk!



    5 augustus 2015

    Wat een leuke blogs, dankjewel voor het delen, want ik kende ze nog niet allemaal.



    5 augustus 2015

    Jaaa A cup of life en Ikbenirisniet volg ik ook al tijden, superfijne blogs :) Als je van sarcastische blogs en mensen houdt, moet je echt eens een kijkje nemen op lauradenkt.nl, zij is zo grappig en sarcastisch. Niet zo’n ‘standaard-blogger’. Daarnaast volg ik nog een heleboel blogs die de moeite waard zijn denk ik, maar eentje daarvan is zeker weten hesterly.nl :)



    5 augustus 2015

    Ik kende ze nog niet allemaal, bedankt voor de tip :D



    5 augustus 2015

    De meeste blogs ken ik wel, vooral ikbenirisniet en wonder forest vind ik heel leuk! Een paar blogs kende ik nog niet, dus ga ik zeker een kijkje nemen!



    5 augustus 2015

    De meeste blogs kende ik al, maar Wonder Forest nog niet en wat een prachtig blog is het! Leuk ook dat ze blogtemplates maakt.



    5 augustus 2015

    Wat een leuk lijstje! Sommige kende ik nog niet dus die ga ik zeker even bekijken.



    5 augustus 2015

    Oef, stuk voor stuk fijne en vooral vrolijke blogs! Dat valt me op, hihi. Ik ben helemaal verliefd geworden op Wonder Forest, wiehieee. Daar kan ik heel wat van opsteken. Dankjewel voor het delen! Enneh; jouw blogje past ook echt in dit rijtje thuis! Liefs, Stella.



    5 augustus 2015

    Ken alleen ikbenirisniet!

    x



    5 augustus 2015

    Wat een leuke blogs! Jennie weet mij altijd blij te maken met haar wekelijkse dagboekjes :).



    5 augustus 2015

    Leuke blogs! Een aantal ken en volg ik al, maar ik ben weer voorzien van leuke, nieuwe blogs. :)



    5 augustus 2015

    Ik ken alleen Shifra, de rest ga ik ook eens even bekijken!



    5 augustus 2015

    Oké, ik ken ze geen van allen dus ga ze zeker eens lekker bekijken :-)!



    5 augustus 2015

    Leuke tips! Ik kende alleen a cup of life!



    5 augustus 2015

    Ik ben nogal van de woonblogs en vind de stijl van Daniel van Manhattan Nest echt práchtig! ( http://manhattan-nest.com/ )

    En Mandy van Vintage Revivals komt altijd met de allerbeste DIY’s! ( http://www.vintagerevivals.com/ )



    5 augustus 2015

    Ik, als fanatiek blogster op Jorindepraat volg ik ook veel collega-bloggers. Hare Maristeit is favoriet, maar ook lees ik alles van Relaxmama!



    6 augustus 2015

    Als straks mijn dochtertje slaapt ga ik eens wat blogs bekijken uit dit lijstje. Ik ken ze nog niet allemaal, leuk!



    6 augustus 2015

    Grappig, de meeste volg ik ook. Sylvia Kuijsten behoort ook tot mijn favorieten, al is die tegenwoordig helaas een beetje stil.



    6 augustus 2015

    Oh wat een leuke bloggers zitten hier tussen! Kende nog niet iedereen dus ga zeker even snuffelen bij een aantal :)



    6 augustus 2015

    Oh NENZ die volg ik al zo ontzettend lang.. toen blogde ik zelf nog op web-log.nl. Een eeuwigheid geleden ;-)
    De meesten ken ik wel, maar ik zie ook een nieuwe.



    6 augustus 2015

    Leuk om jouw favoriete blogs te zien! Ik schreef toevallig vorige week ook over mijn 6 favoriete (mama) blogs… Ik kende er nog veel niet hierboven dus ik ga even snuffelen :-) Bedankt voor de tips :-)



    6 augustus 2015

    Wat een leuke blogs allemaal! Ik kende er een paar nog niet



    7 augustus 2015

    Leuk! Weer een paar voor op het lijstje!
    Zelf zit ik nog maar net in het bloggersland maar ik ben nu al verzot op de blogs van Pixel Purrfect (http://www.pixelpurrfect.be) en van Wat Zij Zegt (http://www.watzijzegt.com). Maar er zijn zoveel leuke blogs!



    16 augustus 2015

    Sommige kende ik nog niet, meteen wat nieuw leesvoer voor op een regenachtige zomerdag :) Liefs! x



    16 augustus 2015

    Ja ik ben ook fan van de vlogs van Shifra & Hans! :)



    30 september 2015

    wVR9xF Im grateful for the blog.Really looking forward to read more. Awesome.



    30 september 2015

    qYFfVa Thank you for your blog post. Fantastic.



    30 september 2015

    pt1QSz It as really a great and helpful piece of info. I am glad that you shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.



    30 september 2015

    T0Ovzr Wonderful article! We are linking to this great content on our site. Keep up the good writing.



    1 oktober 2015

    DX06aK It as best to take part in a contest for probably the greatest blogs on the web. I will advocate this site!



    1 oktober 2015

    I just want to say I am just all new to weblog and really loved this web-site. Likely I’m planning to bookmark your blog . You actually have great stories. Appreciate it for sharing with us your blog site.



    5 april 2016

    Yessss, eindelijk een lijstje met veel blogs die ik nog niet ken. Ga vanavond eens even lekker neuzen :)



    6 april 2016

    Wauw, ik heb er meteen weer een paar favorieten bij! Dankjewel he :)


    Jos

    11 januari 2017

    Je begint je blog het beste met een goede aanspreking.
    Ik vind “hallo iedereen” het beste want dan voelen de personen zich meteen aangesproken.
    Met vriendelijke groeten
    Jos


    Jos

    11 januari 2017

    Je begint je blog het beste met een goede aanspreking.
    Ik vind “hallo iedereen” het beste want dan voelen de personen zich meteen aangesproken.
    Met vriendelijke groeten
    Jos