Mijn favoriete Instagram-accounts voor interieurinspiratie -
22/10/2015


lauriane
Op dit moment zijn mijn vriend en ik druk bezig met het bezichtigen van appartementen. Héél spannend, want het zou zomaar eens kunnen zijn dat we voor het einde van dit jaar nog gaan samenwonen. Als er één ding is waar ik enorm naar uitkijk, dan is het het inrichten van ons appartement. Waar ik mijn inspiratie vandaan wil halen? Instagram! Dit zijn mijn favorieten
.

glitterguide
@glitterguide
 
– Ik denk dat ik mijn vriend al een kleine hartaanval bezorg bij het zien van de naam ‘glitter guide’, maar via dit Instagram-account worden eigenlijk vooral heel veel clean en minimalistische woonruimtes gedeeld met kleurrijke -vooruit- girly touch. Ik zou graag lichte tinten als uitgangspunt willen hebben voor ons interieur met kleurrijke items als finishting touch. Hopelijk kan ik mijn vriend overtuigen met behulp van deze kiekjes.

ohmydearhandmade
@ohmydearhandmade
 –
Brittany heeft zonder twijfel mijn droomkeuken: een babyblauwe mixer en een voorraadpot in de vorm van een konijn? Yes please. Daarnaast heeft ze -voor extra ‘cool mum points’- ook nog een tipi in de slaapkamer van haar kinderen gepositioneerd. En ze heeft een tiental mokken met toffe teksten in haar keukenkastjes staan. Als ik mijn vriend kan overtuigen om ons interieur er ook maar een béétje uit te laten zien als dat van haar, dan ben ik tevreden.

emily
@em_henderson
 –
Ook alle kiekjes op dit Instagram-account zijn picture perfect. Bijna op het irritante af (ik bedoel: jaloers!). Wat ik heel tof vind aan het interieur van Emily is dat ze heel goed weet hoe je een moderne stijl moet combineren met wat vintage(isch) items. Vooral inspirerend omdat mijn vriend en ik ook graag een combinatie willen maken van oude en nieuwe meubelen. We zijn beide namelijk dol op pareltjes opvissen uit een kringloopshop en deze met behulp van ‘iets nieuws’ nieuw leven in te blazen.

lauriane
@laurielauriane
– Wanneer je -net als ik- blij wordt van een minimalistisch interieur met veel grafische prints, dan is dit account een echte aanrader om te volgen. Toegegeven. Soms zijn haar foto’s wel héél overbelicht (ten opzichte van haar foto’s, lijken die van mij donker), maar dit neemt niet weg dat ik het een heerlijke tijdsbesteding vind om door haar feed te scrollen om inspiratie op te doen.

britt
@brittnimehlhoff
 –
Als ik het alleen voor het zeggen had, zou mijn gehele interieur worden geïnspireerd door editor-in-chief van Paper ‘n Stich Brittni Mehlhoff. Inclusief kat. Ze post misschien niet megaveel interieurplaatjes, maar degene die ze wél deelt: WOW. Ik hou van die vrolijke pasteltintjes en happy uitstraling. Had ik trouwens al verteld hoe leuk ik haar kat vind? Ja? Oké, dan hou ik er nu over op. *fangirlmodus uit*

Wat is jullie favoriete Instagram-account om interieurinspiratie op te doen? 26 reacties


  22 oktober 2015

  Ohjaa, vooral de 1e en 3e vind ik leuk :-)!  22 oktober 2015

  Mooie IG accounts inderdaad! Ik ben dol op prachtige Scandinavische interieurs en volg er ook een hoop! @sevencouches is ook echt een aanrader  22 oktober 2015

  Follow, follow, follow….  22 oktober 2015

  Oh wat een heerlijke accounts. Ik volg ze meteen allemaal :’)  22 oktober 2015

  Leuke IG accounts! Veel van dit lijstje kende ik er nog niet. Mijn favoriete accounts voor interieur zijn @googelsenvoozels en @missjettle  22 oktober 2015

  Heel leuk, ik ga ze ook volgen!  22 oktober 2015

  Ooooh, zo veel mooie inspiratieplaatjes! <3  22 oktober 2015

  Ik volg al een heleboel interieur-inspiratie-instagram-accounts, maar wacht even, want deze ga ik toch even allemaal opvolgen! Zien er super leuke foto’s uit al!  22 oktober 2015

  AAAAA! Dit is echt té leuk! Zo’n mooie inspiratie! Zeker omdat ik samenwoon plannen heb, moet ik inspiratie op doen en dat kan ik hier prima! Ik ga ze meteen volgen!  22 oktober 2015

  Niet helemaal mijn stijl, maar ziet er wel leuk uit!

  x  22 oktober 2015

  Oooh wat een prachtige plaatjes. Ik wil spontaan per direct op mezelf wonen bij het zien van dit <3  22 oktober 2015

  Ben benieuwd naar @Glitterguide. Ik volg eigenlijk helemaal geen accounts voor interieur inspiratie.  22 oktober 2015

  Hele leuke accounts! Ik vind het altijd zo leuk om inspiratie op te doen via instagram en pinterest :)  22 oktober 2015

  Oh wauw, ik kende er nog geen een, maar vind het prachtige accounts!  22 oktober 2015

  Erg leuk om zo eens nieuwe accounts te ontdekken! Dank!  22 oktober 2015

  Wat een fijne inspiratie! Bij het lezen van ‘@glitterguide’ gingen mijn nekharen ook bijna overeind staan. Totdat ik verder las, haha. Bedankt voor het delen van deze te gekke accounts!  22 oktober 2015

  Oh wat leuk, ik volgde deze accounts allemaal nog niet! x  22 oktober 2015

  Zooo leuke accounts!!! Woon ook net samen, dus zie overal geweldige interieurinspiratie.
  X Wilmke  22 oktober 2015

  Oh, deze tips ga ik toch eens beter bekijken! Wij kochten eind vorig jaar een huis en zijn nu dus nog steeds een aantal kamers aan het renoveren en inrichten.  22 oktober 2015

  Wat een mooie accounts! Daar ga ik zeker eens een beter kijkje op nemen.  22 oktober 2015

  Ze zijn zo leuk allemaal, ik hou van die lichte stijl!  23 oktober 2015

  Mooie accounts zeg! Ik volg er al heel wat eigenlijk. Vooral uit NL. ^^

  x Aurélie  23 oktober 2015

  Ohhh, wat leuk en spannend dat jullie voorzichtig aan het zoeken zijn samen. Toevallig ook: mijn vriend en ik zijn daar ook mee bezig (al staat dat echt nog in de startblokken momenteel). Ik ben dus ook een groot deel van mijn tijd bezig met het zoeken naar mooie interieur plaatjes (ook Pinterest is daar mega handig voor trouwns!). Fijne accounts heb je gevonden, ik kende ze nog niet allemaal. Fijn weekend :)!  23 oktober 2015

  Ik ben ze gelijk allemaal gaan volgen, haha. Zulke mooie foto’s!  23 oktober 2015

  Zulke accounts vind ik altijd geweldig, ik kan er echt uren naar kijken. Helaas bestaat mijn kamer vaak uit rommel… Als je dan zulke opgeruimde mooie gestylde kamers ziet, word ik altijd een beetje depressief van mijn enorme rommel kamer ;)  29 oktober 2015

  Oew. Heb ze meteen toegevoegd op instagram (laatste had ik toevallig ook al).
  Ziet er goed uit tot nu toe. Hou echt van interieur-dingetjes.