Een aantal persoonlijke dingen die ik even wilde delen...
22/02/2017


femke kamps freelance tekstschrijver persoonlijke dingen
Het lijkt misschien soms ietwat stil op dit blog, maar geloof me: achter de schermen is er van alles gaande. Toch zijn er wel een aantal dingen die ik nú al graag met jullie wil delen. Een kleine persoonlijke update.

Dat het de laatste tijd wat rustiger is op mijn blog, zie ik als iets positiefs. Tenminste, in de zin van: ik ‘moet’ van mezelf geen blog meer schrijven als ik simpelweg moe ben of te druk ben met andere dingen. Natuurlijk vind een deel van mij het jammer dat er hierdoor minder posts online verschijnen, maar hopelijk zijn de posts die wél worden gepubliceerd hierdoor des te leuker om te lezen. Wat het echter wel ontzettend moeilijk maakt, is dat er nog zoveel dingen zijn die ik nog niet mág vertellen. Heel frustrerend. Al is mij gisteren verzekerd dat ik één van die grote nieuwtjes wel binnen nu en een paar weken met jullie mag delen – jippie! Andere dingen die mij momenteel bezighouden, zijn:

Hello it's me
WORK, WORK, WORK
Zoals jullie weten heb ik me onlangs gestort op een nieuw werkproject. Ik zal jullie daar echter nu verder (nog) niet mee vervelen, omdat ik nog in the middle of the process zit en het niet wil jinxen. Het neemt echter wel véél tijd in beslag. Daarnaast ben ik ook nog steeds druk met verschillende freelance-klussen. Zo mocht ik onlangs weer werken aan een aantal nieuwe schoolagenda’s (zó leuk om te doen!), welke nog aankomend schooljaar zullen uitkomen. Ik houd jullie op de hoogte! Ook bij Shoeby zijn er ontzettend veel leuke ontwikkelingen gaande: zo zijn we sinds kort onder andere begonnen met het shooten van streetstyle foto’s in Den Bosch. Echt héél tof. Deze schoenen -genaamd: latte sandalen- zijn bijvoorbeeld ook van Shoeby. En yep: dat zijn mijn voeten. Toegegeven: een voetmodel zal ik nooit worden, maarrr… I love the photo a latte ;-)

VRIJGEZELLENFEEST 
Het is echt bizar hoe snel de tijd gaat. Over iets meer dan drie weken is alweer het vrijgezellenfeest van mijn zus, en ik heb er zóveel zin in. Hoewel ik soms heus wel onzekere gedachten heb à ‘gaat het allemaal wel goed komen?’ en ‘zal ze het wel leuk vinden wat ik heb bedacht?’, heb ik vooral veel plezier in de voorbereidingen. Gelukkig is Roy een enorme steun en helpt hij mee waar mogelijk. Ik beloof jullie: nadat het vrijgezellenfeest is geweest, zal er zeker een post online komen met een uitgebreid (foto)verslag.

hello its me def 1
HÉÉL VEEL GEZELLIGHEID
Deze foto deelde ik eerder al op Instagram, maar ik móést ‘m gewoon nog een keer delen. Zo blij word ik ervan. Deze foto is afgelopen zaterdag gemaakt toen we voor Lara’s verjaardag (links) bij haar thuis gingen highteaën. Geloof me: we werden door Lara en haar familie zó in de watten gelegd, dat we meermaals riepen dat het leek ‘alsof wij jarig waren’. Het was een ontzettend gezellige middag en de perfecte kick-off van het verjaardagsseizoen. Het wil namelijk zo zijn dat 80% van mijn beste vriendinnen (en mijn zus!) in de periode eind februari – maart jarig is. Héél grappig, vind ik dat. Blijkbaar zijn Watermannen en Vissen astrologisch gezien voor deze Schorpioen the perfect (BFF) match.

Hoe gaat het met jullie? Wat houd jullie de laatste tijd bezig? Ik ben héél benieuwd!

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER24 reacties


  22 februari 2017

  Je maakt me steeds nieuwsgieriger naar het leuke nieuws. Ik ben echt zó benieuwd! Wat leuk dat je bezig bent met het vrijgezellenfeest van je zus en heerlijk zoveel verjaardagen! Bij ons is februari ook echt een verjaardagenmaand.


  Femke - Youniqueblog

  22 februari 2017

  Oh, wat toevallig :-) Zo grappig dat die verjaardagen allemaal in periodes lijken te komen, hè? En jaaa, ik kan héél snel meer vertellen. EINDELIJK!  22 februari 2017

  Ik ben echt zó ontzettend benieuwd naar het nieuws, maar zal geduldig afwachten haha. Wat grappig dat bij jou iedereen rond februari-maart jarig is, ik heb dat altijd met augustus en december.


  Femke - Youniqueblog

  22 februari 2017

  Nee, dat meen je niet! Bij mij komt weer zo’n ‘piek’ in oktober. Grappig hè, dat dat altijd in periodes lijkt te gaan?  22 februari 2017

  Wat een spannende dingen allemaal! Ik ben erg benieuwd. En inderdaad fijn dat je geen druk meer op jezelf legt van “Ik moet nog iets schrijven”, daar wordt bloggen echt niet leuker van!


  Femke - Youniqueblog

  22 februari 2017

  Nee, precies! Ik probeer het nu echt leuk te houden voor mezelf. En dat is eigenlijk natuurlijk ook gewoon waar bloggen om draait :-)  22 februari 2017

  Wat een ontzettend leuke foto, die laatste! Ik ben zo benieuwd naar je nieuws! Begrijpelijk dat je het niet wil jinxen, maar je maakt het ons niet gemakkelijk! :’D


  Femke - Youniqueblog

  22 februari 2017

  Ah, ik maak het mezelf ook echt niet gemakkelijk :-( Het zijn echt alleen maar leuke nieuwtjes, dus ik kan zelf ook niet wachten om meer te delen!  22 februari 2017

  Die foto van jullie vier is zo ontzettend leuk!


  Femke - Youniqueblog

  22 februari 2017

  Ik word er ook zó blij van, iedere keer dat ik het zie!  22 februari 2017

  Prachtige foto van jou met de andere dames ;-)


  Femke - Youniqueblog

  22 februari 2017

  Wat lief, dank je wel <3  22 februari 2017

  Spannend, spannend! Ik ben alvast heel benieuwd! Wat een leuke foto !


  Femke - Youniqueblog

  22 februari 2017

  Dank je wel <3  22 februari 2017

  Wat super leuk dat de bruiloft van je zus al opschiet, voor je het weet is het weer voorbij, geniet er dus flink van! desnoods leg je het vast, altijd leuk om terug te kijken!


  Femke - Youniqueblog

  22 februari 2017

  Ooo, dat ga ik zeker doen! En ik wil ook zeker mijn best doen om zoveel mogelijk vast te leggen, het gaat zo leuk worden (hoop ik!) <3  22 februari 2017

  Wat een super leuke foto. Heel veel succes met het regelen van het vrijgezellenfeest. Ik ben heel erg benieuwd.


  Femke - Youniqueblog

  22 februari 2017

  Dank je wel :-)! Ik ga zeker de foto’s nog delen <3  22 februari 2017

  Zo’n gezellige foto met je vriendinnen! <3


  Femke - Youniqueblog

  22 februari 2017

  Ah, dank je wel! Ik word er ook zo blij van iedere keer dat ik ernaar kijk <3  22 februari 2017

  Oh ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar dat project! Ik vind daarbij de foto’s heel mooi, vooral die eerste foto sta je zo leuk op!  22 februari 2017

  Oké oké, we zullen geduld hebben :) ben heel benieuwd! En ooooh die foto, wat is die leuk!  23 februari 2017

  Ik begin nieuwsgierig te worden. Wel heel leuk om alles te lezen  27 februari 2017

  Door mijn vakantie had ik deze post even gemist, maar man, wat maak je me nieuwsgierig!