Posters van Desenio: mijn ervaring en een kortingscode
21/03/2017


desenio posters ervaring review kortingscode

Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk wel hebben gelezen, hebben Roy en ik een huis gekocht. Yay! Hoewel we begin augustus pas de sleutel krijgen, zijn we na het tekenen al meteen begonnen met het uitzoeken van meubels en decoratie. Misschien wel mijn favoriete ‘gedeelte’ van het kopen van een huis. 

Posters

desenio posters ervaring review kortingscode

Hoewel deze post dit misschien niet doet voorkomen, hebben Roy en ik wel één ding afgesproken: dat we niet té snel veel spullen kopen voor ons huis. Dat is namelijk een ‘fout’ die we hebben gemaakt toen we voor het eerst gingen verhuizen. Wij vinden het allebei leuk om te shoppen voor ons interieur. Op het moment dat je echter op dag één al een appartement vol spullen hebt staan is dit a) niet meer ‘nodig’ en b) kom je er achteraf achter dat je misschien tóch iets anders had gewild. Toch hebben we inmiddels wel al een aantal dingen gekocht, zoals een hele fijne grijze hoekbank. Ook zijn de eerste stappen richting het uitzoeken van een nieuwe keuken al gezet. Iets wat we aanvankelijk niet van plan waren, maar uiteindelijk toch bewust voor hebben gekozen omdat we een paar ‘cruciale’ dingen toch wel anders wilden. Denk bijvoorbeeld aan een grote oven en een inductiekookplaat.

desenio posters ervaring review kortingscode
Verder kregen we van Desenio het aanbod om een aantal prints uit te zoeken op hun website en dit aanbod konden Roy en ik natuurlijk niet afslaan. Roy en ik hebben nu ook al een aantal posters in huis hangen, maar in het nieuwe huis hebben we natuurlijk nog véél meer muren om te vullen. We besloten uiteindelijk een aantal posters uit te kiezen voor mijn kantoor, en voor in de woonkamer. Gezien ik van plan ben om mijn kantoor poederblauw te verven, vond ik het leuk om te kiezen voor een set van twee posters: ééntje met blauwe accenten en één met een ‘seize the moment’-quote waartoe ik me heel erg aangetrokken voelde.

desenio posters ervaring review kortingscode
Daarnaast kozen Roy en ik twee grote posters op basis van de inspiratie die de perfect pair categorie bood. Afzonderlijk hadden we de posters namelijk niet uitgezocht, maar toen we ze in een voorbeeld naast elkaar zagen vonden we het ont-zet-tend tof. Doordat op de ene poster de bladeren van de plant meer aan de rechterkant staan en in de andere lijst juist meer aan de linkerkant, lijkt het alsof het één en dezelfde (fictieve) plant is. Heel mooi! Deze grote posters gaan we zeker boven onze nieuwe bank hangen.

Ook zo enthousiast over de posters van Desenio? Met de code ‘younique25’ krijgen jullie 25% korting op álle posters. De kortingscode is geldig van 21 tot en met 23 maart, dus zeker de moeite waard als je je kamer, appartement of huis wil opfleuren met één van de vele posters. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie favoriet!

Hadden jullie al eens eerder van Desenio gehoord? Welke poster vinden jullie het mooist?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER19 reacties


  21 maart 2017

  Wat een prachtige posters! Heel chic! En zo leuk dat Wikkie ook een kijkje kwam nemen ;)


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Ja, het is altijd zo lief hoe nieuwsgierig ze is!  21 maart 2017

  Oehh heel mooi!  21 maart 2017

  Dit zijn echt mooie prints! X  21 maart 2017

  Wauw, die plantenposters vind ik echt knap! Doet me denken aan die ingekaderde gedroogde takjes, maar dan net iets anders. Alvast veel inrichtplezier gewenst!


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Ah, dank je wel! Dat gaat vast helemaal goed komen :-)  21 maart 2017

  Wat zijn ze ontzettend gaaf! Heb net even een kijkje genomen op hun website, maar ze zijn echt mega tof. Er is zo veel!


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Pfoe, echt hè! Er is voor iedereen wel wat :-)  21 maart 2017

  Wat een leuke posters zeg!  21 maart 2017

  Hele mooie posters! Hoe leuk dat jullie een huis hebben gekocht, veel geluk :)


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Wat lief, dank je wel!  21 maart 2017

  Ik zou zelf niet voor deze posters gekozen hebben. Maar vind posters in je huis wel ontzettend leuk en de boel een stuk opfleuren! Ik ben nu op zoek naar een appartementje met mijn vriend en wanneer we er een hebben zal er vast ook wel wat komen te hangen!


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Oeh, ik ben benieuwd naar wat jij gaat uitkiezen :-)!  21 maart 2017

  Oh wauw die zijn heel mooi  21 maart 2017

  Wauw, toffe posters zeg!  21 maart 2017

  Wauw, die plantenposters zijn gaaaaf!!! Ik zou eigenlijk ook nog heel graag dit soort posters aanschaffen maar ik heb eigenlijk geen zin meer om hier nog gaten in de muur te gaan boren. Ik vermoed dat mijn vriend en ik hier ook niet meer heel erg lang zullen wonen namelijk.. :) Ik wens jullie heel veel verhuis-kriebel-plezier.


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Hahaha, dank je wel <3  22 maart 2017

  Leuk Femke! :) Ik ga er toch maar een paar bestellen met de korting alvast haha, de rest doe ik dan wel later als ik m’n zuurverdiende centjes binnen heb! (of als m’n vriend toch besluit dat decoratie ook enorm belangrijk is..)


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Ah, echt ontzettend leuk! Blij dat ik toevallig op Stories zag dat je bij Desenio wilde bestellen – heb je nu toch mooi wat bespaard ;-)