Things that made my week...#255
19/03/2017


things that made my week def
Op het moment dat jullie dit lezen ben ik als het goed is aan het nagenieten van een héél gezellig vrijgezellenfeest van mijn zus (foto’s volgen snel!). Deze week was Wikkie’s bezoek aan de dierenarts niet zo -euhm- succesvol, werd er wel een héél bijzondere feestdag gevierd en interpreteerde ik een serieuze opmerking als een grapje. Benieuwd? 

 • Wikkie die volledig vrijwillig weer terug kruipt in haar reismand na een bezoek aan de dierenarts. Normaal moet je haar toch wel een beetje ‘helpen’, maar nu sprintte ze naar de tas zodra ze de kans had. Het was zó zielig en grappig tegelijk. Vooral ook omdat de dierenarts ietwat vertwijfeld zei: “Nou… Ik geloof dat ze er geen zin in had vandaag.”
 • Roy die mij ietwat ongeduldig probeert uit te leggen hoe ik de speaker aan moet zetten, omdat hij niet snapt ‘waarom ik dit zelf niet kan’: “Je moet eerst dit knopje indrukken. Oh. Wat je op jouw ooghoogte niet ziet. En vervolgens moet je deze schakelaar omdraaien. Oh… Waar jij met je lengte niet bij kan.” *stilte* “Oké, ik snap nu het probleem.”
 • De ICT-afdeling die op 14 maart ‘Pythagoras’ vierde met taart. De logica: 14 maart kan ook worden geschreven als ‘3-14’ wat natuurlijk het afgeronde getal ‘pi’ is, wat je weer in het Engels uitspreekt als pie. Oftewel: een briljant excuus om taart te eten.
 • Collega 1: “Heb je het mailtje van X al gezien?” Ik, verward: “Euh.. Wie?!” Bleek mijn collega aan het bellen te zijn…
 • Collega 2, die enthousiast vertelt over een film die ze had gezien: “Oh, ik weet de naam van de film niet meer. Hè shit. Het was een film met zo’n man en een vrouw… Weet je dan wat ik bedoel?” Ik, lachend: “Een film met een man en een vrouw? Lekker duidelijk.”
 • Roy: “We hebben volgende week vrijdag een feest.” Ik: “Waar?” Roy: “Odiliapeel.” Ik, ietwat geërgerd: “Ha-ha. Zelfs Wikkie vindt het niet grappig.” Roy: “Nee, dat is geen grapje. Het is echt een plaats.” Ik: “Oh…”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER16 reacties


  19 maart 2017

  Haha, Odiliapeel had ik ook nog nooit van gehoord *gaat meteen googlen*. En dat van Pythagoras is echt iets wat alleen slimmeriken en taartliefhebbers kunnen bedenken, haha.


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Hahaha, ik vond het ook echt briljánt :’)  19 maart 2017

  Hahah, toevallig. Ik ken mensen in Odiliapeel. Maar daarvoor had ik er ook nog nooit van gehoord.


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Nee, dat méén je! Misschien zijn het wel dezelfde mensen (lees: ik twijfel aan het inwonersaantal ;-))  19 maart 2017

  Waarom moest Wikkie naar de dierenarts? Vince vindt het altijd wel prima daar. Die laat zich gewillig volproppen met koekjes.


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Gelukkig alleen voor de halfjaarlijkse controle en een vaccinatie :-) Ooo, voor koekjes is Wikkie ook altijd te porren. Helaas gaf de dierenarts deze alleen niet…  19 maart 2017

  Arme Wikkie. Onze kat vind het ook nooit leuk om naar de dierenarts te gaan. Het is dan echt een strijd om der in de reismand te krijgen.


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Aaw, wat zielig :-(  19 maart 2017

  Arme Wikkie :(  19 maart 2017

  Haha, awh sneue Wikkie. X  19 maart 2017

  Haha die plaats naam:)  19 maart 2017

  Haha dat van Pythagoras is het ideale excuus om taart te eten! Deze datum schrijf ik voortaan dan maar in mijn agenda! ;)


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Help mij er ook alsjeblíéft aan te herinneren :’)!  20 maart 2017

  Jaaaa ik heb ook Pi day gevierd! π heeft trouwens niks met Pythagoras te maken, dat is weer een heel ander deel van de wiskunde ;-)


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  HA! Had ik tóch gelijk… Ik zei nog tegen mijn collega’s van: ‘Huh, maar Pythagoras is toch van die driehoeken? Dat heeft toch niks te maken met pi?’ Maar goed, ik geloofde hen maar op hun woord omdat ik vroeger altijd onvoldoendes haalde voor wiskunde. Blijk ik toch niet zo’n wiskundekneus als ik dacht :’)  20 maart 2017

  Hahaha, leuk, die plaatsnaam. En dat bellen komt me ook bekend voor, soms is dat zo irritant!