Yay, het is (bijna) weekend! (Vrijgezellenfeest van mijn zus)
17/03/2017


vandaag is het zover
Dit weekend staat voor mij helemaal in het teken van de bruiloft. Morgenavond is het vrijgezellenfeest van mijn zus en zondag heb ik met mijn zus en haar verloofde afgesproken om de trouwceremonie door te spreken. Want ja: die ‘Ja, ik wil’-speech moet natuurlijk wèl geschreven worden.

“Je doet er veel te moeilijk over,” aldus Roy lichtelijk geërgerd.
“Ik doe er helemaal niet te moeilijk over. Het. Moet. Gewoon. GOED. Zijn,” wierp ik hem boos toe.

Je leest: ik heb mezelf inmiddels volledig ontpopt tot een echte brides(maid)zilla. Ik vind het ontzettend leuk om het vrijgezellenfeest te mogen organiseren, maar merk tegelijkertijd dat de perfectionist in mij de regie in mijn brein volledig heeft overgenomen. Niets wil ik aan het toeval overlaten. Maar hé… Kun je het me kwalijk nemen? Het is nu eenmaal het vrijgezellenfeest van mijn zus. Een feestje die we -hopelijk- niet nog eens vaker gaan vieren ;-)

“Nou, dat wordt nog wat op de grote dag als je nu al zo zenuwachtig bent,” aldus Roy, wanneer ik vervolgens aan hem vertel dat ik sinds afgelopen nacht bruiloftsgerelateerde nachtmerrie numero 4 achter de rug heb. Dromen waarin natuurlijk álles misgaat wat er maar mis kan gaan. Lees: dat ik pas op de dag vóór de bruiloft erachter kom dat de volgende dag de bruiloft is (en ik nog geen speech had geschreven), maar ook dat het vrijgezellenfeest volledig in de soep liep. Helaas betreffende details die ik nu nog niet kan verklappen, maar het zorgde ervoor dat ik die ochtend meteen weer nieuwe punten toevoegde aan mijn to-do list…

Laat je echter niet misleiden door mijn nachtmerries: ik heb er echt enorm veel zin in. De voorbereidingen hebben al héél veel lachbuien opgeleverd. Daarnaast heb ik mijn zus vorige week al kunnen teasen met een goodiebag met spullen die ze voor haar vrijgezellenfeest ‘moet meenemen óf dragen’. De verbaasde blik op haar gezicht toen ze vervolgens een string uitpakte was onbetaalbaar.”Ehm… En wíé gaat controleren dat ik deze ook ga dragen?” Ja, lieve zus, dát is natuurlijk geheim.

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER4 reacties


  17 maart 2017

  Je wilt altijd een goede speech hebben en dat brengt stress met zich mee haha! je zal het vast wel goed doen x  18 maart 2017

  Het komt vast goed. Fijn weekend!  18 maart 2017

  Ik ben ontzettend benieuwd wat je geregeld hebt! Komt vast goed. :-)  18 maart 2017

  Ahh geweldig leuk haha! Veel plezier<33