Things that made my week...#276 -
13/08/2017


things that made my week
Deze week bleek een nostalgisch sieraad een verkapte opvoedkundige tactiek te zijn, maakte een vriendin op bijzondere wijze haar re-entree in de groepsapp en werd ik betrapt op een ‘typische’ uitspraak. Benieuwd?

 • Wanneer Roy en ik op weg zijn naar ons huis om te klussen en ik allerlei mensen op het terras zie chillen met een gin-tonic: “Ik heb ook zin om op het terras te zitten met een gin-tonic. En ik hóúd niet eens van gin-tonic.” Roy, lachend: “Dat is echt iets voor jou om te zeggen.”
 • Ik, wanneer ik tijdens het inpakken mijn oude medaillon vind: “Kijk, mam! Deze droeg ik vroeger altijd.” Mama, werpt een snelle blik op de ketting: “Oh ja… Dat was je anti-jankketting.” (Lees: ik moest in de kleuterklas altijd huilen wanneer ik naar school moest – can you blame me? ;-))
 • Wanneer mijn beste vriendin een tattoo laat zetten en ik héél nieuwsgierig ben of het pijnlijk was. Haar oordeel? “Echt Fem: ongesteld zijn is pijnlijker.”
 • Wanneer mijn collega’s vragen naar de verbouwing van ons huis. Ik: “… We hebben wel lange dagen gemaakt.” Collega 1: “We hebben alles gevolgd, hoor!” Collega 2: “Inderdaad! Wij zijn zelfs nu moe van het klussen.”
 • Eén van mijn beste vriendinnen die na een lange tijd weer iets plaatst in de groepsapp: “Ik ben weer even opgestaan onder m’n hunebed!”
 • Roy, vlak voor het avondeten: “Heb je ook zin in rosé?” Ik: “JA!” *stilte* “Zei ik dat iets te enthousiast?”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER19 reacties


  13 augustus 2017

  Fijn dat jullie zo lekker aan het klussen zijn. Oh zoiets zou ook ik zo roepen bij een terras. Vooral als ik geen tijd heb en ik zie de terrassen vol zitten dan wil ik ook haha.


  Femke - Youniqueblog

  14 augustus 2017

  Precies, dat! En het was ook gewoon zó’n lekker weer <3  13 augustus 2017

  Ik volg de vorderingen ook en het begint al vorm te krijgen. Jullie moeten echt heel hard gewerkt hebben! Ik vind het behangpapier in jou kamer zo mooi. Kan niet wachten tot het af is.


  Femke - Youniqueblog

  14 augustus 2017

  Ah, zo tof om te horen! Ik hoop heel snel meer foto’s te kunnen delen :-)  13 augustus 2017

  Hahaha, ik blijf dit heerlijk vinden om mijn zondag mee te beginnen. Mijn week was heerlijk. Nu nog zo’n heerlijke week en dan… vakantie. <3


  Femke - Youniqueblog

  14 augustus 2017

  Nee, wat fijn! Zeker nu de vakantie van de meeste mensen er bijna op zit, mag jij – luxe hoor ;-) En dankjewel voor dit fantastische compliment <3  13 augustus 2017

  Haha, die anti-jankketting! En groot gelijk heb je dat je ook wel een terrasje zou willen pakken tussen het vele klussen door. Wat voor drankje dan ook ;)


  Femke - Youniqueblog

  14 augustus 2017

  Precies, dát ;’)!  13 augustus 2017

  haha een anti-jankketting. Hoe moet ik dat voor me zien? Als je die om had mocht je niet meer huilen? Men dat moet ik op mijn stage ook eens toe gaan passen haha!


  Femke - Youniqueblog

  14 augustus 2017

  Hahaha! Het was een medaillon met foto’s van mijn ouders erin. Hoefde ik hen niet te missen als ik naar school ging en -de hoop van mijn ouders- ook niet te huilen. Blijkt nog gewerkt te hebben ook :’)!  13 augustus 2017

  Haha, dees blijft echt lachen elke keer weer.


  Femke - Youniqueblog

  14 augustus 2017

  Zo leuk om te lezen <3  13 augustus 2017

  hahaha ik heb dat nou ook altijd met gin tonic!! Vind er zelf niet zo veel aan, maar t ziet er altijd wel zo chill uit.


  Femke - Youniqueblog

  14 augustus 2017

  Ik zou het ook zó graag lekker vinden! Echt een feestje in een glas :-)  13 augustus 2017

  Wie heeft er geen zin in rosé? Gelukkig lust ik gin-tonics wel graag, kan ik af en toe nog eens variëren hè ;)


  Femke - Youniqueblog

  14 augustus 2017

  Ooo, ik zou het ook zo graag lekker vinden! Ziet er altijd zo gezellig uit. Maar soms leuk ik mijn wijnglas op met wat bevroren fruit om toch een beetje mee te dingen ;-)  14 augustus 2017

  Haha, heerlijk weer. Ik lust ook geen gin-tonic, maar het ziet er altijd zo cool uit! Ik snap je opmerking wel!


  Femke - Youniqueblog

  14 augustus 2017

  Ja, toch? Echt een feestje in je glas. Ik vind het altijd zo gezellig staan als mensen dit drinken!  26 oktober 2017

  Haha zo leuk om te lezen dit