Things that made my week...#280
10/09/2017


things that made my week
Deze week had een vriendin een wel héél onverwachte reactie op de potentiële werkloosheid van een andere vriendin, bleek Wikkie haar halsband zéér serieus te nemen en gaf mijn schoonmoeder het nummer Feels onbedoeld een grappige, nieuwe betekenis. Benieuwd? 

 • Wanneer ik samen met een aantal vriendinnen aan het bespreken ben of we een weekendje weggaan. Vriendin 1: “Hoe zitten jullie in februari? Dan ben ik namelijk terug van vakantie!” Vriendin 2: “Dan ben ik waarschijnlijk werkloos, dus geen probleem.” Vriendin 1: “Yes!”
 • Wanneer een vriendin vertelt over haar gehorige woning: “Geloof me: als je buren een kind hebben, dan heb jij er ook één.”
 • Wanneer ik Wikkie een halsband met belletje omdoe om haar alvast hieraan te laten wennen: “This is your pass to freedom.” En Wikkie die vervolgens meteen voor het al geïnstalleerde kattenluikje gaat zitten. Bizar.
 • Wanneer Roy zijn moeder haar verjaardagscadeau geeft. Schoonmoeder, tegen mijn schoonzus: “Deze doos is niet zo groot als jouw doos.” Ik: “Ehm… wat?” Roy: “Gadverdamme.”
 • Wanneer mijn schoonmoeder het nummer ‘Feels‘ zingt, maar in plaats van het woord ‘feels’ ‘fish’ zegt en ik haar hierop wijs. Schoonmoeder: “Ik vond het al zo’n raar nummer. Don’t be afraid to catch fish.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

Fotografie: Mariska van der Haven10 reacties


  10 september 2017

  Haha, die opmerking over de dozen is inderdaad wel héél fout! ;) En ik moest hard lachen om de reactie ‘Yes!’ van je vriendin. Inderdaad net het verkeerde moment om dat te zeggen, haha.  10 september 2017

  Ohhh die dozen en de fish, geweldig!  10 september 2017

  Vind je het niet eng om Wikkie naar buiten te laten? Ik zou echt met samengeknepen billen van angst op de bank zitten de eerste dagen. :’)  10 september 2017

  Loooove the photo! <3
  en die fish hahaha. Ik vind het altijd zo grappig als mensen de verkeerde tekst zingen (en ik wel de goede tekst weet)  10 september 2017

  Haha over die lyrics heb ik me in het begin ook verbaasd tot ik een keer echt goed ging luisteren. Mooie foto!  10 september 2017

  Haha geweldig! Don’t be afraid to catch fish. ;) Knap van Wikkie trouwens zeg! Slim beessie. <3  10 september 2017

  Hahaha, ik zong ook de hele tijd ‘Fish’. Toevallig! :’)  11 september 2017

  Ik heb dus ook precies hetzelfde met dat liedje, gênant.  13 september 2017

  Hahaha, het blijft komisch, die songteksten die mensen anders zingen. Soms is het ook wel lastig om te horen hoor, en als je eenmaal iets ‘fouts’ in je hoofd hebt zitten, krijg je dat er vaak niet meer uit!  19 september 2017

  Haha dat laatste van dat liedje was hilarisch!