EVEN BIJKLETSEN | De Jonge 100, online masterclass & boeklancering
31/10/2017


bijkletsen

Allereerst ont-zet-tend bedankt voor al jullie lieve verjaardagswensen die ik heb mogen ontvangen. Dankzij jullie voelde ik me nóg meer jarig. Op de eerste paar dagen van mijn leven als 26-jarige zijn er echter alweer zóveel dingen gebeurd, dat ik jullie graag even bij wil praten: van De Jonge 100 brunch tot de lancering van Fuck the quarterlife crisis.

VERJAARDAG
First things first: mijn verjaardag was tóp. Ik had zoals gepland niet veel gedaan die dag (lees: dit feestvarken had zoals een echte granny betaamd zelfs overdag nog even een dutje gedaan) en vierde ‘s avonds mijn feest voor vrienden en familie. Mijn zus had speciaal voor de gelegenheid een unicorntaart gebakken en het resultaat was fantástisch. De binnenzijde had namelijk een regenboogkleurige vulling en die was echt perfect gelukt (zie hierboven!). Extra grappig: ze had ook nog een gedichtje geschreven over een unicorn waarbij iedere regel een hint was naar het bijpassende (unicorn) cadeau. Ontzettend lief! Überhaupt ben ik op mijn verjaardag overspoeld met ontzettend leuke cadeaus met als topper een weekend naar Disneyland Parijs(!). Jawel, dát was de geheimzinnige verrassing van Roy. Nu al zóveel zin in!

DE JONGE 100
De dag na mijn verjaardag was het zover: De Jonge 100 brunch. Zoals eerder geschreven was ik genomineerd als één van de 100 meest veelbelovende jongeren van 2017. Een enórme eer! Ik ben misschien niet in de prijzen gevallen, maar ik heb het zonder twijfel wel ontzettend naar mijn zin gehad. Het was heel tof om met de andere genomineerden te praten en hun verhaal te horen. Zo ontmoette ik paralympisch zwemster Liesette Bruinsma die meerdere medailles won tijdens de Paralympische Zomerspelen van 2016, Costas Vermeer die de Gay Straight Aliance oprichtte en nog zoveel inspirerende jongeren meer. Zo was ik ook enorm onder de indruk van David Garib die een speciale kindervoedselbank heeft opgericht en Faraaz Ramdjanbeg die verantwoordelijk is voor Stichting Tweestrijd, om problemen onder jongeren bespreekbaar te maken. Wat een indrukwekkend rijtje om tussen te staan.

BOEKLANCERING
Morgen wordt Fuck the quarterlife crisis gelanceerd en jullie mogen best van mij weten dat ik inmiddels toch wel écht zenuwachtig ben. Sinds vorige week zijn de zenuwen komen opzetten en het is niet meer overgegaan. Vragen als ‘Hoe zal het boek worden ontvangen?’ en ‘Wat gaat iedereen ervan vinden?’ blijven door mijn hoofd spoken. Toch zijn het natuurlijk wel overwegend positieve zenuwen. Het zal ook een grote ‘opluchting’ zijn als het boek morgen eindelijk wordt gelanceerd en jullie het kunnen lezen. Ik kijk écht uit naar jullie reacties en hoop natuurlijk bovenal dat ik veel twintigers (en dertigers) met mijn boek kan helpen. Mocht je het nog niet hebben gedaan: je kunt jouw exemplaar reserveren bij Bol.comAKOBrunaECIManagementboek.nl of Uitgeverij Thema.

ONLINE MASTERCLASS
Wauw, jullie enthousiaste reacties op de Sit Down & Shut Up-maand waren ge-wel-dig. Een nieuwe maand, betekent echter een nieuw thema voor mijn (gratis!) online masterclasses. Het thema van november? Go Get It! Dit kun je verwachten:

Week #1: Wat is jouw woord?
Wist je dat iedereen één woord heeft die in een notendop omschrijft wat hem of haar écht succesvol doet voelen? Ik onthul wat mijn woord is en help je om uit te zoeken wat jouw woord is.

Week #2: Op de bank bij de YouTube-psycholoog
Moet jij altijd van alles van jezelf en wil je weten hoe je van dit gevoel afkomt? Of wil je weten of je klachten duiden op een burn-out? Een burn-out expert beantwoord jullie vragen (indien gewenst anoniem) over prestatiedruk, stress en burn-outs. Heb jij een vraag? Mail dan vóór woensdag 8 november naar you.nique@live.nl of stuur mij een DM op Instagram.

Week #3: Hoe tegenslagen tot mijn grootste geluk hebben geleid
Een boek schrijven, een maand in mijn eentje naar New York City… De meest waardevolle mijlpijlen uit mijn leven zijn tot dusver juist voortgekomen uit momenten dat ik niet lekker in mijn vel zat. Hoe? Dat leg ik in deze online masterclass uit.

Week #4: Ben ik wel klaar voor succes?
Living your dreams is niet alleen fantástisch, maar óók scary as sh*t. Ik bied je een one way ticket om uit de paniekzone te geraken.

Klinkt goed, toch? Mocht je jezelf nog niet hebben ingeschreven, dan kan dat hier. No strings attached.

Zo. Ik geloof dat ik nu wel de belangrijkste dingen met jullie heb gedeeld. Mocht je deze week jouw exemplaar van Fuck the quarterlife crisis ontvangen, vergeet mij dan niet te taggen in je foto. Ik ben namelijk súperbenieuwd hoe het boek bij jullie op de salontafel of het nachtkastje shined en natuurlijk nóg nieuwsgieriger naar wat jullie ervan vinden. Laten jullie wel even weten, hè?

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Categorie: Persoonlijk


17 reacties


  31 oktober 2017

  Ik ben zó benieuwd naar je boek! <3  31 oktober 2017

  Of eigenlijk beter gezegd (want ik heb hem natuurlijk voor een heel groot deel al gelezen): ik kan niet wachten tot hij morgen bij de post zit! En pssttt.. de unicorn taart was súper mooi!


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  <3 <3 <3  31 oktober 2017

  Vanochtend je boek besteld bij Bol en heel veel zin in dat die morgen op de deurmat valt. Ben zo benieuwd!


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  Ah, zó tof om te horen! Houd je me op de hoogte wat je ervan vindt :-)?  31 oktober 2017

  Ik ben ook zo benieuwd naar je boek. Je bent super goed bezig meis. Echt trots op je!


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  Zó leuk om te horen! Ik ben echt héél benieuwd wat je ervan vindt. Laat je het me weten :-)? X  31 oktober 2017

  Ik ben zo nieuwsgierig naar je boek! Ik denk dat ik ‘m volgende ga bestellen, kan ik er gelijk in beginnen! <3


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  Yay, zo leuk om te horen! Ik ben héél benieuwd wat je ervan vindt. X  31 oktober 2017

  Wauw, je bent zo goed bezig! Ik ben echt heel erg benieuwd naar je boek!


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  Súperleuk om te horen! Ik ben zó benieuwd wat je ervan vindt <3  31 oktober 2017

  Oooh fijn al deze positiviteit! Ben heel benieuwd naar je boek, kreeg vanmiddag een mailtje dat hij morgen bezorgd wordt, dus kom maar op! Geniet van je dag morgen en de rest van de week:).


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  Whaa, zo spannend! Laat je me weten wat je van het boek vindt :-)? Ik ben zo benieuwd!  31 oktober 2017

  Ik had me voorgenomen je boek voor mijn verjaardag te vragen…. Ik heb vandaag toch een bestelling geplaatst haha! Ben benieuwd!


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  Oh, dit is echt fantastisch <3 Súperleuk! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt :-)  1 november 2017

  Supertof dat je naar Disney gaat voor je verjaardag, have fun! Ik heb je boek vandaag binnen gekregen, deze week even tijd maken om een mooi Instagram-kiekje eraan te wijden <3


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  Aah, zo ontzettend leuk om te horen dit <3 Ik ben héél benieuwd wat je ervan vindt! Ik kijk nu al reikhalzend uit naar het Instagram-kiekje :-) X