WEBSERIE | Advies aan twintigjarige zelf (coming soon)
23/10/2017


fuck the quarterlife crisis webserie
Volgende week is het zover: Fuck the quarterlife crisis wordt gelanceerd. Zó spannend. Zoals jullie weten ben ik ter aanvulling op dit boek ook bezig geweest met een webserie waarin vrouwen die mij inspireren advies geven aan hun twintigjarige zelf. Vandaag deel ik met jullie de eerste beelden en beantwoord ik nog meer vragen die jullie stelden over het boek (eBook! lanceringsfeest!).

Ta-ta-tadááá! Als ik zelf deze video kijk, vind ik de lancering van mijn boek ineens nóg zoveel spannender. Stom is dat, hè? Ik kan niet wachten om de volledige video’s met jullie te delen. Gelukkig duurt dit niet lang meer, want -om alvast één van jullie vragen te beantwoorden- de eerste volledige video wordt morgen gepubliceerd. Wanneer je jezelf abonneert op mijn kanaal, weet je zeker dat je de eerste bent die de video’s ziet. Al zal ik deze video(‘s) natuurlijk op een later moment ook nog op mijn blog delen. Alle credits gaan in ieder geval naar Jessy Kneefel die deze prachtige webserie heeft gefilmd én geëdit.

De vragen over mijn boek blijven maar binnenkomen (vind ik leuk!) en natuurlijk wil ik deze niet onbeantwoord laten. Eerder deelde ik met jullie al een post waarin ik antwoord gaf op de meest gestelde vragen over mijn boek. Nu de lancering zo dichtbij is, kan een follow-up natuurlijk niet uitblijven.

Waarom heb je Fuck the quarterlife crisis geschreven?
Ik ben Fuck the quarterlife crisis nooit begonnen met de intentie om het uit te geven. Het is voor mij allereerst een veilige plek geweest om mijn gevoelens en gedachtes tijdens mijn persoonlijke quarterlife crisis van mezelf af te schrijven. Gaandeweg het schrijven ontdekte ik hoeveel twintigers (en dertigers) met dezelfde vragen rondliepen. Ben ik de enige die zijn shit niet op orde heeft? En waarom kan ik niet gewoon gelukkig zijn? De oorspronkelijke reden van mijn boek is dus simpelweg een uitlaatklep geweest. Nu hoop ik dat mijn boek zorgt voor herkenning en mentale problemen onder studenten en jong werkenden meer bespreekbaar maakt. Voldoen aan het perfecte plaatje heeft niets met geluk te maken. Allesbehalve.

Wat hebben de vrouwen uit het boek met elkaar gemeen?
Naast mijn meest persoonlijke gedachtes en ervaringen, interviews met experts en praktische tips, heb ik voor het laatste hoofdstuk een aantal vrouwen die mij inspireren gevraagd naar het advies aan hun twintigjarige zelf. Een veelgestelde vraag die ik inmiddels al vaak heb gekregen is: waarom juist deze vrouwen? Simpel: het zijn vrouwen die -om wat voor reden dan ook- dichtbij mij staan. Fuck the quarterlife crisis is een ontzettend persoonlijk boek en ik vond het belangrijk om het tot en met het laatste hoofdstuk persoonlijk te houden. Het zijn vrouwen die ik persoonlijk ken of ik altijd vanaf een afstand heb bewonderd. De gemeenschappelijke deler? Ze maken impact. Op kleine of grote schaal, maar altijd op hun eigen manier.

Wanneer is het eBook beschikbaar?
Helaas pas over een paar maanden. Wil je graag een exemplaar van Fuck the quarterlife crisis jezelf (of een ander) cadeau doen, dan kan dat de komende tijd alleen nog maar the old-fashioned way. Afijn. Een ingepakt cadeau kijkt natuurlijk ook nét iets gezelliger zo onder de boom. Wil je niet zolang wachten? Je kunt jouw exemplaar bestellen bij Bol.comAKOBrunaECIManagementboek.nl & Uitgeverij Thema.

Komt er ook een lanceringsfeest?
Yes, hier ben ik achter de schermen druk mee bezig en ik heb talloze ideeën. Nu de lanceringsdatum van mijn boek echter is vervroegd, hoop ik snel in samenwerking met mijn uitgeverij iets tofs te organiseren. En ja, hier wil ik jullie zeker bij betrekken! Zo ook jullie ideeën natuurlijk. Lijkt jullie dat ook leuk? Laat hieronder een reactie achter, DM me op Instagram of mail naar you.nique@live.nl.

En nu…. Aftellen maar!

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER8 reacties


  23 oktober 2017

  Lieve Fem, ik wil even zeggen dat ik mega trots op je ben! Kan niet wachten totdat het boek op de deurmat valt, ook al heb ik het natuurlijk voor een heel groot deel al gelezen. <3 Ik ben ook mega benieuwd naar de video's!


  Femke - Youniqueblog

  23 oktober 2017

  Zo lief <3 Dank je wel!  23 oktober 2017

  Vind het zo tof dat je dit allemaal doet! En dat Lianne er ook deel van uitmaakt. Kan niet wachten alles te zien en te lezen!


  Femke - Youniqueblog

  23 oktober 2017

  Ah, zó leuk om te horen! THANKS <3


  Lisa

  23 oktober 2017

  ben super benieuwd naar je video! maar ik vroeg me ook af of komt ook een ondertitel? dan slechthorende of doven mensen kunnen mee genieten..


  Femke - Youniqueblog

  23 oktober 2017

  Wat leuk om te horen! En goede vraag :-) Deze zullen bij de volledige video’s, waarin er daadwerkelijk zal worden gepraat, er zeker zijn :-)  23 oktober 2017

  Wauw super gaaf zeg! ik ben wel benieuwd naar het boek, lijkt me heel interessant.


  Femke - Youniqueblog

  24 oktober 2017

  Wat tof om te horen! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt :-)