Things that made my week...#295
21/01/2018


things that made my week
Deze week werd het belang van ‘de kin’ ontdekt, betrapte ik Roy op het kijken van een wel héél onverwacht filmpje en had hij een verfrissende kijk op mijn spierpijn. Benieuwd?

 • Wanneer Collega 1 haar kin heeft opengehaald en een paar hechtingen heeft. Collega 1, volledig verbaasd: “Je merkt echt nu pas hoeveel je eigenlijk met je kin doet!”
 • Roy die naast me op de bank een filmpje aan het kijken is getiteld ‘How to understand your cat‘.
 • Wanneer er in een serie wordt gezegd ‘Keep your hands at 10 and 2‘, Roy en ik allebei even naar de klok kijken en vervolgens om elkaar moeten lachen.
 • Wanneer Roy en ik onszelf aan het verdiepen zijn in een grote trip die we willen maken. Roy: “Hé, dit is iets voor ons: ‘Eat your way through [bestemming]’. Ik denk dat we daar een week blijven.”
 • Wanneer ik al een paar dagen last heb van spierpijn. Roy: “Hoe gaat het met je spierpijn?” Ik: “Nou… Beter dan gisteren.” Roy: “En slechter dan eergisteren, zeker?” Ik: “Yep.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER3 reacties


  21 januari 2018

  Hahaha, iemand die ik ken haalde een keer gigantisch zijn kin open toen hij viel met de fiets. Het bloedde zo erg dat het hem een goed idee leek zijn sok uit te trekken en deze tegen zijn kin te houden om het bloeden te stelpen. Eenmaal thuis zat die sok helemaal vastgekoekt. :’) Ok, vies verhaal, groetjes.  21 januari 2018

  Gaaf dat jullie naar een reis aan het kijken zijn. Ik ben benieuwd wat de bestemming wordt! Dat filmpje lijkt me ook wel wat trouwens ;)  22 januari 2018

  Haha met die spierpijn, zo herkenbaar! Ik vind dit altijd zo’n leuk artikeltje :)