Things that made my week...#300
29/04/2018


things that made my week femke kamps fleur joesten photografy werkwarenhuis van aken
Deze week bleek subtiliteit niet mijn sterkste kant, viel Roy’s botanische droom letterlijk en figuurlijk in duigen en mondde een onschuldige vraag bijna uit in een telefoontje naar personeelszaken.

 • Collega 1: Heb je ook een eigen website? Collega 2: “Jazeker. P-o-” *collega tikt driftig* “r-n-h” Collega 1, die opeens doorhad wat ze aan het tikken was: “Nóú!”
 • Collega 1, die bekendstaat om haar niet per se sterke muzieksmaak: “Waarom heb ik eigenlijk geen speakers?” Collega 2: “Dat hebben we bewust gedaan.”
 • Wanneer Roy en ik cactussen aan het uitzoeken zijn voor de cactussentuin en ik klaag over de hoeveelheid stekels die al in mijn hand zijn blijven zitten. Roy, ietwat geërgerd: “Je doet ook helemaal niet voorzichtig!” Ik, verontwaardigd: “Ik doe wèl voorzichtig.” *grijpt naar een cactus* “AU!” Roy: “Dat bedoel ik.”
 • Roy, wanneer hij met trots naar de cactussentuin kijkt die hij al maandenlang wilde maken: “Nou, ik zou zeggen: niets meer aan doen. Helemaal perfect.” *cactus valt voor zijn neus om* “Kut.”
 • Wanneer ik vol passie aan het meezingen ben met de radio, wil gaan voor de uithaal, maar te vroeg inzet: “Oh…”, aldus ik ietwat beschaamd. “We waren er nog niet.” En Roy vervolgens helemaal dubbel ligt.
 • Wanneer collega’s vertellen over een mannelijke collega die, net als hen, ook veel is afgevallen. Collega 1, zodra hij binnenkomt: “Hé [naam collega], laat je dik-foto’s eens zien!” Mannelijke collega, plagend: “Vraag je nu of ik mijn dickfoto’s wil laten zien? Ik denk dat ik even ga bellen met personeelszaken.”

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Fleur Joesten Photography4 reacties


  29 april 2018

  Haha, altijd leuk om er een paar collega’s met flauwe humor bij te hebben ;) En dat van het verkeerd meezingen is stiekem best herkenbaar. Ik sta nu ook niet per se bekend om mijn goede karaokeskills en mijn timing is dan ook niet altijd perfect ;)  29 april 2018

  Zo’n cactussentuin lijkt me geweldig! Ik vind die van jou al zo tof eruit zien. Ben alleen ook zo’n kluns die vol in zo’n ding grijpt haha.  30 april 2018

  Hahaha, wat een heerlijk artikel weer! :p Ik ben ook niet zo handig met cactussen…  30 april 2018

  Haha heel leuk weer! Mij overkomt dat ook zo vaak, dat ik te vroeg de uithaal in zet….