SUITSUIT Fabulous Fifties Luminous Mint: een praktische handbagage koffer
07/08/2018


SUITSUIT Fabulous Fifties Luminous Mint reiskoffer suit suit luminous mint handbagage koffer blauw

Als ik ergens al een jarenlang een heimelijke crush op heb gehad dan zijn het wel de koffers van SUITSUIT. Verschillende soorten reiskoffers uitgevoerd in de mooiste snoepkleurtjes: what’s not to love? Ik was dan ook maar wat blij toen ik van Duifhuizen tassen en koffers een reiskoffer mocht uitzoeken om te reviewen. Het werd de SUITSUIT Fabulous Fifties Luminous Mint. Wat een pareltje! 

SUITSUIT Fabulous Fifties Luminous Mint

SUITSUIT Fabulous Fifties Luminous Mint reiskoffer suit suit luminous mint handbagage koffer blauw

Ik zat al tijden verlegen om een handbagage koffer. Tijdens mijn trips naar o.a. Boedapest en Londen was ik iedere keer aangewezen om mijn ouders of schoonouders lief aan te kijken of ik hun koffer mocht lenen. Dit was natuurlijk nooit een probleem -behalve als mijn broer of zus mij voor was, of mijn vader een zakenreis gepland had staan- maar niet erg praktisch. Ik wilde dan ook maar wat graag een handbagage koffer voor mezelf en mijn oog was al eerder gevallen op de reiskoffers van SUITSUIT.

Praktische handbagage koffer

Naast dat de SUITSUIT handbagage koffers (35 x 20 x 55 cm) er leuk uitzien zijn ze namelijk ook nog eens heel praktisch. Zo zijn ze voorzien van vier paar wieltjes zodat je de koffer makkelijk vooruit kan rollen op het vliegveld. Ook heeft de SUIT SUIT Fabulous Fifties Luminious Mint koffer een handig geïntegreerd slot, zodat je deze met net iets meer vertrouwen kunt achterlaten in je hotelkamer.

SUITSUIT Fabulous Fifties Luminous Mint reiskoffer suit suit luminous mint handbagage koffer blauw

De binnenzijde van de SUITSUIT koffer is voorzien van verschillende soorten vakjes in allerlei vormen en maten. Ont-zet-tend handig, want zo kun je je reisspullen overzichtelijk inpakken. Dit voorkomt dat je op plek van bestemming minutenlang aan het zoeken bent naar de oplader van je mobiel of je tandpasta. Been there.

SUITSUIT Fabulous Fifties Luminous Mint reiskoffer suit suit luminous mint handbagage koffer blauw

Duifhuizen tassen en koffers

Maar één van de leukste dingen aan de SUITSUIT reiskoffer blijft zonder twijfel de looks. Hé, het oog wil ook wat. Je kunt deze -en natuurlijk meerdere toffe reiskoffers in snoeptinten- o.a. shoppen bij Duifhuizen tassen en koffers. Zo hebben Roy en ik hier ook een handige grote reistas voor onze USA Westcoast Roadtrip gescoord. Het aftellen is begonnen!

 

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Advertorial12 reacties


  7 augustus 2018

  Zo mooi! Die koffertjes steken altijd mijn ogen uit :) De looks en al die toffe snoeptinten uit de SuitSuit collectie zijn en blijven inderdaad wel één van de leukste dingen! Zalig om met zo’n koffer te kunnen reizen!


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Ja, ik vond ze ook altijd zo mooi! Heel blij dat ik nu deze heb :-)  7 augustus 2018

  Deze koffertjes zijn zo schattig! Ik wil er nog steeds eentje haha, alleen al voor de leuke kleurtjes :)


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Heel herkenbaar dit ;-) Ik word er zo vrolijk van!  7 augustus 2018

  Ohh jaaaaa dit is ook mijn koffer crush, maar wel in een ander kleurtje. Ik heb nu 2 handbagage koffertjes van SuitSuit en die zijn zó fijn. Mijn grote reiskoffer is aan vervanging toe dus deze SuitSuit mag hem misschien wel vervangen. Toen ik afgelopen jaar na mijn huwelijksreis terug kwam uit Thailand, kwam mijn koffer in folie ingepakt binnen, met kapotte rits.. terwijl hij zo toch echt niet was ingecheckt ;-).. ach, hij heeft het lang gedaan. Veel (reis)plezier met je nieuwe koffer!


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  No, wat balen van je koffer! Vervelend dat zulke dingen gebeuren… Maar goed dat je positief blijft: kom maar door met die nieuwe koffer ;-)  7 augustus 2018

  Wauw, wat een geweldige koffer! Stiekem ben ik ook al jaren een beetje verliefd op de stijlvolle koffers van dit merk. Veel beter dan de saaie en veel te grote koffer waarmee ik deze week op het vliegveld liep te stuntelen ;) Superleuk exemplaar heb je uitgekozen!


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Ah, dankjewel! Ik word ook zo vrolijk van deze koffers. Heel blij er nu ook één te hebben!  9 augustus 2018

  Ik heb een grote in het roze.. wat een beauty’s zijn dit he! wauw! de nieuwe collectie vind ik ook echt helemaal geweldig, vooral de groene met het bruin gecombineerd!


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Ik heb serieus even overwogen om voor roze te gaan – die is ook zo mooi. Maar ik dacht: als mijn vriend eens de handbagagekoffer moet lenen, kan ik hem die kleur niet aandoen ;-)  13 augustus 2018

  Aah wat een mooi koffertje! Ik heb zelf ook eindelijk maar een handbagagekoffertje aangeschaft, zodat ik niet elke keer mijn vader lief aan hoef te kijken. Bij mij is het een geworden met mickey & minnie erop, haha.  16 augustus 2018

  Ik heb dit koffertje in de kleur Paisley Purple en vind het gewéldig! ♥ Ik zet mijn review effe in het websiteveld, mocht je hem willen lezen. :-)