The Life Blogger: Yay or Nay? -
17/04/2014


life blogger
There’s a new blogger in town: the life blogger
. De meeste bloggers richten zich tegenwoordig niet meer alleen op het swatchen van lipsticks of het showen van de pareltjes uit de nieuwe H&M-collectie. Het nieuwe Blogger-devies is: deliver the full package or just pack your bags.

Mascha, Jennie en Yara zijn absolute voorlopers in deze trend, wat ik -om even duidelijk te zijn- zelf een héél fijne ontwikkeling vind. Geef mij maar een blogger die op meerdere vlakken iets te melden heeft. Enne: van wie wil je liever life– and carrièretips krijgen dan juist van die ladies die van hun passie hun werk én lifestyle wisten te maken? Dat bedoel ik.

Mascha van Beautygloss.nlBegon enkele jaren geleden met het maken van tutorials, maar haalt tegenwoordig vooral veel bezoekerspieken met haar persoonlijke vlogs. BG-lezeressen smeken haast om een sneak peek in het drukke, maar zéér fascinerende leven van Mascha. Ter aanvulling komt Mascha binnenkort dan ook met haar eigen boek ‘Happy Life‘, welke gevuld zal zijn met tips en tricks op het gebied van ‘liefde, genieten, jezelf zijn en carrière’. Vooruit: Mascha blijft van binnen nog steeds een rasechte beauty blogger, maar in ons hart hebben we haar gesloten als virtuele BFF.

Jennie van JennieFromTheBlog.nl – Jennie was de allereerste blogger (althans in mijn Bloglovin’ feed) die zich officieel had omgedoopt tot Life-blogger. Hoewel eerst vooral de focus lag op mode, zijn haar huidige posts vooral gericht op haar studentenleven, health en handige fashion tricks. Vooruit: de outfitposts zijn natuurlijk niet compleet verdwenen, maar haar blog heeft wel een meer persoonlijke twist gekregen. I love it! We zien die lieve Jennie nou eenmaal graag hobbelen naar de sportschool, dishen over haar (voormalige) Tinder-liefde en knuffelen met Sjef.

Yara van ChapterFriday.com – Hè?! Bedoel je niet ThisChicksGotStyle.com? Catch up, lieve lezeressen. Yara heeft sinds afgelopen vrijdag dit nieuwe domein en heeft zo als blogger een nieuwe weg ingeslagen. Dit vernieuwde blog staat bomvol interieur inspiratie, carrièretips en interviews met professionals in het creatieve vak. Het is een heus platform en guideline geworden voor de vooruitstrevende en ambitieuze chick anno 2014. Aan alle trouwe fans van Yara: no worries! Deze blonde beauty heeft nog steeds haar persoonlijke plaatsje in cyberspace, dat je kunt vinden onder de tab ‘Yara’s Corner’.

Wat vinden jullie van ‘The Life Blogger’: yay of nay?



0 reacties