Shoplog Action: Het 'Onzinnige Dingen'-Walhalla -
02/07/2014


Shoplog Action

De Action. Een winkel waar je binnenloopt zonder wensenlijstje, maar toch altijd weer met een heleboel onnodige zooi naar buiten loopt. Ook ik maak me er keer op keer schuldig aan. Benieuwd wat ik deze keer mee naar huis nam?

Shoplog Action

Het eerste waar mijn oog op viel waren een heleboel DVD’s: voor maar €2,79 per stuk! Uh. Say what?! Vooruit hoewel ik de meeste films al wel een keer had gezien, kon ik het toch niet laten om een aantal in mijn mandje te werpen. Zo nam ik één van mijn meest favoriete films Just Go With It mee, Friends With Benefits, Bad Teacher en de voor mij nog onbekende film Here Comes The Boom. Yep. Vier DVD’s voor de bizarre prijs van €11,16.

Shoplog Action

Oké, ik lach mezelf ook een beetje uit om deze aankoop, maar het was gewoon liefde op het eerste gezicht. Kijk dan naar deze awesome knalroze beschuitdoos! Ondanks dat mijn vriend mij al eerder heeft ‘verboden’ om roze woonaccessoires te kopen, besloot ik onder het mom van ‘alvast voor de uitzet’ deze cutie tóch af te rekenen (€1,39). Enne, raar, maar waar: ik nam ook nog een paar gewichtjes mee voor €1,49.

Nemen jullie ook altijd zoveel onzinnige dingen mee van de Action?



0 reacties