Dingen die je op Halloween kunt doen: activiteiten en anti-verveeltips
31/10/2014


dingen die je op Halloween kunt doen

Happy Halloween! Tijd om jezelf van je engste kant te laten zien – zónder je make-up eraf te schrobben. Van je broer de stuipen op het lijf jagen met jouw Justin Bieber-cover tot het adopteren van een spin. Dit zijn dingen die je op Halloween kunt doen. Nee, scratch het voorgaande. Móét doen.

Eens niet keihard gillen als je een spin spot
In plaats dit achtpotige diertje kennis te laten maken met de onderkant van je schoen, bombardeer je ‘m vandaag tot jouw persoonlijke mascotte. Laat Frankenstein (slechts een simpele naamsuggestie) lekker in dat hoekje zitten en jaag alle muggen zijn kant op als feestmaal.

Een rondje ‘Trick or Treat’-en
Aankloppen op de slaapkamerdeur van je zus en al schreeuwend dat geld terugvragen wat ze enkele maanden geleden had geleend voor die zak Maltesers, telt ook.

Alleen datgene eten wat rood, oranje of zwart is
Dat wordt dus vandaag leven op tomatensoep, sinaasappelsap en…een aangebrand stuk toast? Of drop, natuurlijk.

Lees een spannend boek
Laat je twaalfdelige collectie van Sophie Kinsella even voor wat het is en kruip op de bank met een heuse thriller. Denk aan Vrij Spel van Linda Jansma of één van de -bebloede- pareltjes van Nicci French. Als het even te eng wordt, dan sla je dat boek gewoon snel dicht en noem je het een ‘plaspauze’.

Besprenkel je crush met glitters
En vertel hem dat je altijd al een stoer vampierenvriendje a la Twilight hebt gewild. Gegarandeerd dat je hem ook de kriebels geeft. En niet op de goede manier.

Houd een klein verkleedfeestje
In Girl World, Halloween is the one night a year when girls can dress like a total slut and no other girls can say anything about it, aldus een legendarische quote uit Mean Girls. Of je waag jezelf aan een écht aan een griezelig kostuum. Jouw keuze. Te weinig lef om jezelf in een Halloween-outfit te steken? Dan bombardeer je je simpele jeans en blauwe vest tot een heuse ‘Bella Swan’-outfit. Vergeet alleen niet chagrijnig hierbij te kijken.

De Sims spelen…
EN IEDEREEN VERMOORDEN. Dit idee heb je niet van mij.

Dat oranje jurkje dragen wat stof ligt te vangen sinds Koningsdag
Channel je inner pompoen. Ik herhaal: channel je inner pompoen.

Muzikale spooktocht
Je broer de stuipen op het lijf jagen met jouw Justin Bieber-cover tot -verkleed als zombie- een flashmob te houden op het nummer Thriller. Ook een spooktocht naar onze zuiderburen, mag niet worden vergeten: wie kent dit nummer nog? Halloween ies men favoriete fist….

Een griezelmarathon houden
Deel je vriendinnen op in 3 verschillende groepen 1) de angstige muisjes 2) de zweverige zombies  of 3) de hardcore pompoenen. De marathon wordt gestart met het eerste deel van Harry Potter (geschikt voor de angstige muisjes), wordt opgevolgd door ‘The Ring’ (nog nét te handelen voor de zweverige zombies) en wordt afgesloten met The Exorsist (alleen geschikt voor diehards). Veel -erm- plezier?

Welke dingen die je op Halloween kunt doen lijken jullie het leukst?



0 reacties