Things that made my week...#183 -
24/10/2015


Things that made my week def
Deze week hadden mijn vriend en ik de volledige bioscoopzaal (voor even) voor onszelf, ondervond tijdens een etentje hoeveel bizarre overeenkomsten een vriendin en ik hebben en ontdekte ik het cruciale verschil tussen vader- en moederliefde. Benieuwd?

  • In een lege bioscoopzaal aankomen, random een stoel uitkiezen en -na even op onze kaartjes gekeken te hebben- erachter komen dat we per toeval op de juiste stoelen zaten. Bizar.
  • Van die types die naar ‘hun’ plek in de bioscoopzaal lopen, er al iemand anders zien zitten en dan zeggen: “Het maakt mij niet uit hoor, maar wij zitten eigenlijk hier.” Om er vervolgens naast te ploffen. Weet je… Als het je écht niks uitmaakt: zeg er dan ook niets van. Toen mijn vriend en ik diezelfde avond iemand deze passief-agressieve opmerking voor de derde keer hoorden zeggen, barsten we keihard in lachen uit.
  • Wanneer ik tegen mijn moeder vertel dat het omhulsel van mijn stopcontact los zit: “Oeh, daar moet je echt even papa naar laten kijken. Dat kan heel gevaarlijk zijn!” Wanneer ik tegen mijn vader vertel dat het omhulsel van mijn stopcontact los zit: “Als je ‘m vasthoud wanneer je de stekker eruit trekt, dan is er niks aan de hand.” Moederliefde versus vaderliefde ;-)
  • Ik: “Ik veroordeel niet. Ik oordeel alleen.” Vriendin: “DAT ZEG IK OOK ALTIJD!” En om onze twinning-actie nog erger te maken bestelden we ook allebei per toeval hetzelfde gerecht en drankje.
  • Met mijn beste vriendin app’en in Finding Nemo-quotes.
  • Dat je de tv aanzet, ‘MTV 💗 Demi’ ziet staan en vervolgens enkele minuten gebiologeerd naar het scherm blijft staren
  • DE INTRODUCTIE VAN DE UNICORN-EMOJI. MEER. ZEG. IK. NIET. AAAAAH!
  • De reden waarom ik nooit meer The Lion King kijk: dit dus.
  • Vriendin: “Het is iets over 11. Zullen we dan nog een half wijntje doen?” Ik: “Ja, is goed!” *letten niet meer op tijd* “WAT?! Het is al twaalf uur! En ik moet er om 7 uur uit…”
  • Ik tegen mijn vader: “Wat kijk je moeilijk!” Vader: “Zie ik er gestoord -erm- verstoord uit?” Ik: “Nou, gestoord ook wel hoor.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een drukke week achter de rug?



27 reacties


    24 oktober 2015

    Wat toevallig dat je in de bios op je eigen plek ging zitten haha! En wat leuk dat er nu een unicorn emoji is, ik heb hem nog niet. Ik heb een hele rustige week achter de rug want ik had vakantie. Ik heb afgesproken met vriendinnen en ben een weekendje naar Groningen geweest. Vandaag ga ik maar eens leren…


    Femke - Youniqueblog

    24 oktober 2015

    Oh, wat heerlijk! Helemaal uitgerust, dus? Wel balen dat je nu moet leren… Succes!



    24 oktober 2015

    Haha die bioscoopstoelen actie is echt briljant, hoe toevallig?! Geniet van je welverdiende weekend!


    Femke - Youniqueblog

    24 oktober 2015

    Dankjewel lieve Dagmar, jij ook! X



    24 oktober 2015

    Vorig jaar hadden ik en mijn vriend een bioscoopabbonnemet. Toen reserveren we ‘s middags via een app voor de film, vaak op de fijne plekken in de zaal en dan was het best vervelend als daar mensen gingen zitten als je gereserveerd hebt. Maar het verschild echt per bioscoop in de ene bioscoop kan je gewoon gaan zitten in de andere is het hele strikt! Maar je hebt gelijk als het niks uitmaakt hou dan gewoon je mond dicht haha!


    Femke - Youniqueblog

    24 oktober 2015

    Mijn vriend en ik reserveren ook regelmatig, en ik snap inderdaad goed dat je dit doet om een goed plekje te bemachtigen. Wanneer iemand anders hier gaat zitten, is dat niet oké. Maar -inderdaad- ik kan dan niet tegen mensen die dan gaan zeggen ‘Het maakt mij niet uit…’, maar vervolgens wel gaan klagen. Uuuh… Wat :’)?



    24 oktober 2015

    Oh, die bioscoop-stoel discussie is zo herkenbaar en oh zo vervelend. Waarom dat ze dat ooit hebben ingevoerd snap ik nog steeds niet.
    Liefs


    Femke - Youniqueblog

    24 oktober 2015

    Haha! Nou soms is het natuurlijk wel fijn om te weten dat je gegarandeerd een (goede) plek hebt, maar ja… Zeg dan niet ‘maakt niet uit…’ als het je overduidelijk wèl iets uitmaakt.



    24 oktober 2015

    Haha, leuke dingen staan er tussen dit rijtje!



    24 oktober 2015

    Wat een heerlijke momenten weer! :) Eén van mijn favoriete artikelen op de zaterdagochtend! Dat momentje van ‘nog even een half wijntje’ is heel herkenbaar, haha. Ach, voor welke vrouw ook niet. ;)


    Femke - Youniqueblog

    24 oktober 2015

    Yay, wat ontzettend leuk om te lezen! Ik voel me vereerd :-) En echt hè… Een uitspraak die iedere vrouw ter wereld waarschijnlijk wel óóit heeft gezegd.



    24 oktober 2015

    Haha, inderdaad heel vervelend van die mensen die denken dat ze overal hun eigen plekje hebben. Geniet van je verdiende weekend! Mijn vakantie zit er bijna op, helaas. Bijna weer vol aan de bak.. :/



    24 oktober 2015

    Jaaa de unicorn emoji woo! Ik gebruik hem zo vaak (al past hij niet echt bij alles wat ik zeg haha). X



    24 oktober 2015

    Hahaha, dat is inderdaad echt iets voor vaders om te zeggen!

    x



    24 oktober 2015

    Wat toevallig van die stoelen zeg. En die opmerkingen over de veroordelen en oordelen vind ik erg goed :)


    Femke - Youniqueblog

    24 oktober 2015

    Haha! Het kwam toevallig in me op. Waarschijnlijk telepatisch overgebracht door die vriendin ;-)



    24 oktober 2015

    Haha wat geweldig die bioscoopstoelen-actie!!


    Femke - Youniqueblog

    24 oktober 2015

    Ja hè? Zo apart…



    24 oktober 2015

    Eindelijk een eenhoorn emoji!!! <3 Ik wacht er al heel lang op, maar bij elke update was die er nog niet haha en daarbij kan ik ook niet tegen als mensen eerst zeggen "het maakt mij niet uit" en dan wel gaan klagen!


    Femke - Youniqueblog

    24 oktober 2015

    Hahaha, ik ook! EINDELIJK :-)



    24 oktober 2015

    Haha Femke heeft Mufasa dood zien gaan, aaaah! De unicorn-emoji heb ik als Samsung’er nog niet :( Can’t wait!



    24 oktober 2015

    Ja, of in een lege bioscoopzaal zitten (middagvoorstelling) de rest van de zaal helemaal leeg op je eigen plek na. En dan komt er een stel binnen en dat heeft toevallig de twee stoelen naast jou. Die vrouw zegt nog tegen haar man: zullen we anders een rij verder gaan zitten en die man (echt zo’n gedecideerd type) ‘nee, we hebben deze stoelnummers’. En dan zit je dus in een lege bioszaal, met 200 stoelen. Overigens ben ik gaan plassen en toen heel nonchalant aan de andere kant van gangpad een rij verder gaan zitten.


    Femke - Youniqueblog

    25 oktober 2015

    Haha! Dat snap ik ook écht niet… Ik zou dan ook denken: ga lekker ergens anders zitten, in plaats van bij elkaar op schoot te kruipen :’) Vreemd!



    24 oktober 2015

    Wat een leuke momentjes. Haha die bioscoopmomentjes!



    25 oktober 2015

    Ah, dat filmpje van dat meisje is wel héél schattig! Helaas zie ik er niet zo lievig uit na het kijken van een zielige film, haha. Leuke momenten!



    25 oktober 2015

    Grappig dat stuk over moeder- en vaderliefde. Heel herkenbaar. Ik merk nu al verschillen in aanpak tussen hoe mijn vriend en ik onze kinderen benaderen.



    27 oktober 2015

    Wow wat gek met die bioscoop stoelen! Ik heb nooit zo’n probleem met al die bioscoop stoelen, maar wanneer de hele zaal al vol zit en ik lekker last minute aan kom en dus mensen op mijn plek zitten is het altijd even stressen haha! ♥