Vlog #8: “Je blijft verdomme niet thuis” -
01/10/2015


Vlog 8 def 1
Vandaag is de dag dat ik (als alles goed is gegaan) weer thuis ben gekomen. Het is voor mij hij dubbel om weer voet te zetten op Nederlandse bodem: aan de ene kant ben ik natuurlijk heel blij om iedereen weer te zien, en de andere kant ben ik oprecht verdrietig om New York achter me te laten. Maar hé: jullie kunnen nog even genieten van New York. Dit is namelijk nog niet mijn allerlaatste NYC-vlog. #jippie

In deze vlog neem ik jullie onder andere (gehéél Home Alone-inspired) mee naar het Plaza Hotel, ga ik theedrinken bij Serendipity en laat ik jullie alle gekke M&M’s en Oreo-varianten zien die ik hier in de supermarkt spot. Oh ja: en ik klets jullie even bij in minion-pyjamabroek. Want dat moet ook kunnen. Zoals gezegd is dit nog niet mijn laatste vlog vanuit NYC. Ik heb natuurlijk ook tijdens de laatste dagen mijn camera meegesleept. Zo spotte ik afgelopen zondag met mijn fellow Upper East Side-buren de rode maan vanaf de rooftoplounge en schrok ik er zelf van hoe zwaar het afscheid mij valt. Afin. Ik wil niet nu al té veel verklappen. Laat ik het voor nu nog even  houden bij Birthday Cake-oreo’s en avondwandelingen in Central Park.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe vlog?



4 reacties


    1 oktober 2015

    Wat een heerlijke vlog weer. Ik kan me voorstellen dat deze periode een ware uitputtingsslag is geweest voor je lichaam!



    1 oktober 2015

    Yay leuke vlog weer! Ik zou zo graag ook eens naar NY willen gaan! En het lijkt me best wel jammer als je na een maand weer terug naar huis moet gaan :( Maar aan de andere kant is het natuurlijk wel heel fijn om weer thuis te zijn!

    Liefs Esmee



    1 oktober 2015

    Wat een leuke vlog. Goed om te weten dat je de lobby niet in mag bij Plaza. Zoals je zegt, een reden om daar een nacht te boeken hihi.



    3 oktober 2015

    Weer een hele leuke vlog! Wat stom dat je niet in de lobby mocht van het Plaza hotel, maar dan heb je inderdaad een reden om een nacht te boeken! Ik kan me voorstellen dat het heel jammer is om weer naar huis te moeten, New York lijkt me zo leuk, maar andere kant is het misschien inderdaad voor je lichaam wel weer nodig om naar huis te gaan! Het lijkt me wel heel intensief zo een hele maand in New York. En wat een leuke pyjama broek in het laatste stukje, minions <3!