Things that made my week...#198 -
06/02/2016


Things that made my week def
Alááf! De kans is groot dat je mij vanavond al hossend spot in de binnenstad van Den Bosch. Nu ik in het centrum woon, moet ik er nou eenmaal aan geloven (#toughlife). Wat er verder is gebeurd? Deze week wist mijn vriend een bekende uitspraak een bijzondere twist te geven, werd mijn leven een stuk makkelijker toen ik eindelijk de welbekende waslabels op juiste wijze leerde te lezen en had Wikkie weer een héél snoezige stunt toen ik aan het werk was. Benieuwd?

  • Wanneer een aantal vriendinnen op bezoek zijn om Wikkie te ontmoeten en één van hen constant schrikt wanneer Wikkie een onverwachte beweging maakt. Vriend: “Ik wist niet dat je bang was voor katten.” Vriendin, vertwijfeld: “Angst is niet het goede woord…” Ik: “Doodsangst?”
  • Als mijn broer en vriend het hebben over een bepaald YouTube-kanaal met electronic mix. Vriend: “Ooo, die heb ik helemaal zwart gedraaid.” Ik: “Zwart?” Vriend: “Ja, zwart. Of hoe noem je dat dan?” Ik: “Grijs.” Vriend: “Nou, ik heb het zó vaak afgespeeld dat het zwart is.”
  • Denken dat je je wachtwoord bent vergeten om vervolgens te ontdekken dat je gewoon de capslock aan had staan. Oeps.
  • Wanneer mijn vriend en ik aan het discussiëren zijn over de betekenis van waslabels in kleding. Ik: “Huh? Ik dacht dat dat icoontje betekende dat je het met de hand moest wassen.” Vriend: “Nee hoor, dat betekent gewoon dat je het niet warmer mag wassen dan 40 graden.” Ik: “Ooo….” Vriend: “You’re life just got easier.”
  • Dat je geconcentreerd aan het werk bent achter de computer, naar links kijkt en Wikkie je met twee grote ogen aankijkt. Cute! (Overigens ook onhandig, want ze heeft het bureau ontdekt als nieuwe favoriete loungeplek.)
  • Wanneer mijn vriend opbelt en zegt: “Schatje, ik heb nogal een lang verhaal.” Ik, al grappend: “Oh my god, honey. Are you pregnant?!” Vriend: “Yes, I’m pregnant. Just kidding. I’ve made somebody pregnant. Wait… What?” Ik: “What?

Hoe was jullie week? Gaan jullie (ook) carnaval vieren?



14 reacties


    6 februari 2016

    Haha, dat wachtwoordgedoe had ik ook afgelopen week. Ik wilde al bijna mijn laptop door de kamer heen gooien.. Veel carnavalplezier, ik ga morgen en maandag carnavallen!



    6 februari 2016

    Haha wat leuk! Ik trek er dit weekend tussen het werken door er ook op uit. Wat handig dat je zo dichtbij woont trouwens!



    6 februari 2016

    Dat van het wachtwoord overkomt mij helaas erg vaak…oeps! Hier in het noorden van Nederland wordt geen carnaval gevierd. Ik zou het best wel eens mee willen maken.
    Liefs



    6 februari 2016

    Ahh heerlijk stukje weer. Dat telefoongesprek met je vriend is echt hilarisch!



    6 februari 2016

    Veel plezier met carnaval vieren! :)



    6 februari 2016

    Ik heb ook zo vaak gehad dat ik mijn capslock aan het staan als ik een wachtwoord invoer!

    x



    6 februari 2016

    Haha, dit blijft één van mijn favoriete artikelen op de zaterdag! :-) Enne… Dat capslockprobleem heb ik helaas iets té vaak. Oeps!



    6 februari 2016

    Hahaha, geweldig om te lezen! Katten kunnen soms zo schattig zijn, al helemaal als ze even iets klunziger zijn dan ze hoopten. Veel plezier met carnaval! Liefs!



    6 februari 2016

    Hehehe, die laatste… :-)



    6 februari 2016

    Ooooh zo herkenbaar van die capslock en het dan na 20x proberen ofzo pas doorhebben. En dat van zwanger zijn haha geweldig



    6 februari 2016

    Het lijkt mij onwijs fijn om in de stad te wonen. Alles is binnen handbereik haha.



    6 februari 2016

    Het leed wat wachtwoord heet ken ik inderdaad ook haha. Zelf zit ik nu middenin het hele carnavalsgebeuren, maar ik vier het niet. Ik kruip lekker de bank op met een glaasje wijn zonder pak, ofja.. met huispak ;).

    Fijn weekend, enjoy!
    Liefs.x



    6 februari 2016

    hahahah heerlijke dingen weer!



    7 februari 2016

    lol @ die laatste ;) En carnaval vieren doe ik niet aan, heb ik echt hélemaal niets mee. Misschien komt dat omdat ik in Groningen woon?! ;p