Things that made my week...#201 -
27/02/2016


things that made my week def
Deze week kwam ik erachter dat een collega een bijzondere reden heeft waarom hij blij is om mij te zien, gaf mijn vriend mij een héél andere kijk op beschimmeld eten en heeft Wikkie haar eerste (bij)baan bemachtigd. Nieuwsgierig?

  • Wanneer ik uit de verte de bus zie aankomen en een collega hier enorm verbaasd over is. Ik: “Ik heb goede ogen.” Collega: “Dat is te zien!” *stilte* Allebei: “Heeeeuj…” (Ofwel: leuke woordgrappen)
  • Collega: “Als ik jou zie ben ik altijd vrolijk…” *ik zwel op van trots* Collega: “… Dan is het namelijk bijna weekend!” Lees: Ik werk alleen op donderdag en vrijdag bij Shoeby.
  • Wanneer mijn zus eerder in mijn appartement is dan ik en ik haar app dat ik eerder thuis ben dan verwacht. Haar antwoord via What’s App: *Ruimt snel alles op, zet muziek zachter, stuurt alle gasten weg.*
  • Typische vragen die mijn vriend en ik altijd ‘s avonds laat stellen: “… Zouden vissen ook scheten laten?”
  • Wanneer ik naar mijn collega’s van Cosmopolitan een foto stuur van Wikkie al liggend naast mijn toetsenbord met het bijschrift: “Wikkie houdt zichzelf warm aanbevolen als online editor” en al snel de functie ‘catidor’ in het leven wordt geroepen. Cute!
  • Halverwege het nummer Last Christmas erachter komen dat je medio eind februari keihard aan het meezingen bent met een kerstnummer. Oeps.
  • Wanneer mijn vriend (onder groot protest van mij) de schimmel in de kruidenboter wil laten zien en vindt dat ik mij niet zo moet aanstellen: “Dat is gewoon dons! Net alsof er een knuffelbeertje op ligt.” I ain’t huggin’ that shit.
  • Als ik bij Shoeby de officiële fotostudio mag gebruiken om foto’s te maken voor Instagram, inclusief een professionele camera en studiolicht. Collega na mijn eerste shot: “En… Lukt het?” Ik, al kijkend naar mijn eerste foto: “Ooooeh. Ik heb nog nooit zulke mooie foto’s gemaakt!”

Hoe was jullie week? Hebben jullie het erg druk gehad?



20 reacties


    27 februari 2016

    Wat een fijne momenten weer. Catidor, wat lief!


    Femke - Youniqueblog

    27 februari 2016

    Ja, lief hè :-)?!



    27 februari 2016

    Heerlijk om te lezen, klinkt als leuk weekje.

    Liefs Agneta



    27 februari 2016

    Altijd als ik op zaterdagochtend wakker word en door mijn blogroll scroll ben ik op zoek naar things that made my week: ik moet altijd zó lachen om deze artikelen. Het maakt echt mijn dag! Mijn week was héél druk en daarom doe ik het dit weekend lekker rustig aan.


    Femke - Youniqueblog

    27 februari 2016

    Aaah, deze comment máákt mijn dag. Leukste compliment ooit <3 En wat goed! Mijn vriend en ik doen het ook lekker rustig aan dit weekend - inderdaad even uitpuffen ;-)



    27 februari 2016

    Hahah, bah, die schimmel is altijd zoo vies! Leuk om te lezen weer :-)



    27 februari 2016

    Oh, dat klinkt als een fijne week! Ik vind die foto links bovenaan zeer aantrekkelijk. Wat zijn het eigenlijk?



    27 februari 2016

    Wat een heerlijke week! En zo’n fotostudio willen wij volgens mij allemaal wel thuis hebben <3


    Femke - Youniqueblog

    27 februari 2016

    Oh my… Als ik daar ruimte voor zou hebben, dan: HELL YEAH!



    27 februari 2016

    Ik kan hier altijd zo lekker om lachen! Volgens mij heb je een leuke week gehad ;-) De muziek zachter zetten, zou mijn broertje dat maar eens doen als ik eerder naar huis kom. Haha! Op zich niks mis met muziek hoor, maar zo’n beetje m’n kamer uit geboemhardstyleboemd worden is niet het meest prettige ooit.

    Mijn week was ook leuk! Heb vakantie gehad (veeels te snel gegaan) en samenvatting: galashopping, boerentrien gaat voor het eerst alleen met de metro (hellup) en een feestje met een heule leuke jongen (ja ja.. ehh).


    Femke - Youniqueblog

    27 februari 2016

    Hahaha, mijn slaapkamer was vroeger ook naast dat van mijn broer, dus ik herken het probleem ;-) Wat heerlijk dat je vakantie hebt gehad! Enne: Wat spannend van de galashopping – ben je geslaagd? En met de jongen ;-)?



    27 februari 2016

    Wat een leuk overzichtje!



    27 februari 2016

    Catidor, ik vind m goed!



    27 februari 2016

    Heerlijke momenten zeg en fijn dat je de fotostudio mag gebruiken!


    Femke - Youniqueblog

    27 februari 2016

    Ja, dat was zó tof!



    27 februari 2016

    Haha, een catidor, dat is inderdaad cute. Die zullen vast hele nuttige dingen kunnen doen! :) en HOE gaaf dat je een fotostudio mocht gebruiken voor je foto’s? Wauw! Daar zal je vast mega blij van zijn geworden! :)


    Femke - Youniqueblog

    27 februari 2016

    Zoals ontspannende kopjes geven tijdens het werken ;-) JA! Ik vond het echt freakin’ awesome. Echt zo tof, haha!



    27 februari 2016

    Hahaha weer ontzettend leuk om te lezen!



    27 februari 2016

    Ach zoo de bubbels in de vision zijn scheten en geven adembultjes. :-)



    28 februari 2016

    Haha leuk overzichtje weer! Nu ben ik stiekem wel benieuwd naar die foto’s..