Vlog #16: Een dagje in de Efteling (+ Wikkie’s Bonus Scène) -
21/02/2016


Vlog Efteling
Het stond al sinds september vorig jaar gepland: Samen een dagje naar de Efteling ter ere van ons 5 jaar samenzijn. Door alle drukte was het er alleen niet eerder van gekomen en zijn we uiteindelijk pas afgelopen woensdag naar de Efteling toegegaan. Jawel. De dag voordat we alweer 5,5(!) jaar samenzijn. Uiteraard móést dit worden gefilmd en hebben we op het einde van de vlog ook nog een snoezige bonus scène met Wikkie. Kijk je mee? 

De vlog is ditmaal trouwens grotendeels opgenomen met mijn iPhone. Toen ik die ochtend aan mijn vriend vroeg of hij het oké vond dat ik mijn Canon Powershot G7x zou meenemen, zei hij heel kortaf ‘nee’. Niet wetende dat dit een grapje was, zaten we vervolgens in de bus: “Waar heb je je vlogcamera gelaten?” “Ja, hállo. Jij zei dat ik ‘m niet mee mocht nemen.” “Dat was een grapje.” “Oh.” Anyway. Jullie moeten het dus weer even doen met een íéts slechtere kwaliteit en een gespiegeld beeld. Toch kunnen we dit hopelijk goedmaken met Wikkie’s Bonus Scène die wél in full HD is opgenomen. Héél veel kijkplezier en tot snel.

Enne: Zijn jullie al in Baron 1898 geweest?



12 reacties


    21 februari 2016

    Oh wat jammer dat de achtbanen dicht waren. Maar het verbaast mij überhaupt dat de Efteling open is. Ps. Wat is Wikkie toch een schatje! Mijn kat is anti als het gaat om in zijn vervoersbox zitten.



    21 februari 2016

    Elke keer dat ik wilde gaan wachten op de Baron was er ofwel een technisch defect, ofwel een giga-wachtrij, dus voorlopig nog niet gedaan. Achja .. Mijn favoriete attractie in de efteling is de Fata Morgana eigenlijk! Die is zoooooooooooo mooi gemaakt!



    21 februari 2016

    Hahaha awh jouw vriend met z’n missie om Wikkie in het mandje te krijgen! Haha leuke vlog!



    21 februari 2016

    Hahah fijn hoor zo’n misverstand! ;-) gelukkig hebben jullie een hele leuke dag gehad! De efteling is voor mij echt heel lang geleden..



    21 februari 2016

    Zo leeeeuk! Lang geleden dat ik nog in de Efteling was, wat had je mooi weer, luxeprobleem inderdaad ;-) Ik hou echt van achtbanen. Des te scarier des te beter.



    21 februari 2016

    Leuk!
    Ik ben er al veel te lang niet meer geweest en moet nodig eens een dagje plannen om er naar toe te gaan ;-)



    21 februari 2016

    Leuke vlog! :) de Efteling is altijd gezellig om te bezoeken vind ik. Alweer veel te lang geleden bij mij denk ik nu!



    21 februari 2016

    Hahahaha oooooh wat typisch. Ook echt een actie voor mij om dat te doen. Ik ben nog nooit in de Efteling geweest, maar ik wil zo graag nog eens. Liefs Iep xo



    21 februari 2016

    Wat een leuke vlog! Ik moet ook nog steeds met mijn vriend naar de efteling, we wilden eigenlijk naar de winterefteling gaan maar daar zijn we nu een beetje laat mee haha.

    De baron lijkt me nog steeds heel eng!



    21 februari 2016

    Ohh, ik vind de Baron juist zo leuk! Maar ik ben dan ook een achtbaan liefhebber ;) En Wikki is zo schattig!


    Marrit

    25 februari 2016

    Ik stel voor: een apart kopje op je blog met alleen maar vlogs van je vriend. en Wikkie. haha


    Femke - Youniqueblog

    25 februari 2016

    Hahaha, ik ga het noteren ;-)