Mijn eerste indruk van Lauren Conrad's Celebrate -
06/04/2016


Lauren Conrad Celebrate
Yaaaay! Al weken geleden had ik dit boek gereserveerd: Lauren Conrad’s Celebrate. Ik stond dan ook gisteren de hele dag te springen van enthousiasme en excitement toen ik een dag eerder van Bol.com bericht had gekregen dat dit boek was verzonden. Vandaag deel ik met jullie mijn eerste indruk.

Lauren Conrad Celebrate
Hoewel ik natuurlijk de cover al een tijdje geleden online had gezien, kon ik toch geen mentale ‘wauw’ onderdrukken toen ik het boek in handen had. Wat een prachtige cover! Maar hé: Zijn we iets anders van Lauren Conrad gewend? Daarnaast is Celebrate ook verrassend dik: 288 pagina’s. Dit merk je ook wanneer je dit ‘ultieme handboek voor feestjes’ in je handen houdt: het is absoluut geen zielige verschijning. In tegendeel, zelfs.

Lauren Conrad Celebrate
Na een overzicht van alles wat Lauren tot nu toe heeft bereikt en een klein dankwoord aan haar vader (die haar blijkbaar heeft geleerd dat basilicum overal bij past), is het tijd voor de inhoudsopgave. Het boek is in principe ingedeeld in twee delen: de voorbereiding en het hosten van een feest zelf. Heel leuk om te zien dat dit boek een handleiding is voor ieder type feest. Van verjaardag en bruiloft tot dinner party en housewarming.

Lauren Conrad Celebrate
Lauren Conrad geeft het gehele boek door een hele boel do’s en don’ts per type feestje en zelfs -jawel- mini-etiquettelessen. Beter laat dan nooit, toch? Per type feest bespreekt ze stapsgewijs een aantal tips voor de aankleding, het menu (soms inclusief recepten), de bar en -uiteraard- je kleding. Heel inspirerend! Vooral de foto’s voegen voor mij heel veel toe. Misschien wordt er namelijk in het boek (zover ik het nu al heb gelezen) nog niet heel veel nieuws verteld qua ‘regels’, toch kun je een heleboel opsteken. Vooral qua decoratie. Zo is op Maura’s verjaardag (lees: een vriendin van Lauren) een fantástische suikerspinbar te zien en confettipopcorn in wijnglazen. Zo leuk!

Lauren Conrad Celebrate
Natuurlijk staat dit boek ook bol van (leuke!) foto’s van Lauren zelf.

Lauren Conrad Celebrate
Ook toffe illustraties -in de vorm van uitnodigingen- sieren de pagina’s om de verschillende (sub)hoofdstukken makkelijk van elkaar te kunnen onderscheiden.

Lauren Conrad Celebrate
Als je overigens bang bent voor een suffe handleiding, kan ik je geruststellen. Lauren deelt tips aan de hand van haar persoonlijke ervaringen. Zo vertelt ze hoe ze enórm ziek werd tijdens haar vrijgezellenfeest en deelt ze schattige foto’s van haar bruiloft (wisten jullie dat hubby William Tell kon zingen?). Bovendien zijn vrijwel alle foto’s uit het boek genomen op feesten die daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Vooruit. Ze zal hulp hebben gehad van professionele fotografen en een flink aantal studiolampen, maar de feestjes die ze heeft gegeven of waar ze bij aanwezig wat zijn wel écht. Zo krijg je dus niet alleen een kijkje in het luxe leven van Lauren, maar ook van een paar van haar vriendinnen. Vriendinnen die gewoon ‘even’  een suikerspinbar op hun birthday bash hebben, dus.

Lauren Conrad Celebrate
Samengevat? Het is een prachtig koffietafelboek die zich vooral onderscheid door de inspirerende beelden. Qua tekstuele do’s en don’ts zul je er waarschijnlijk niet veel nieuws uithalen (we weten immers allemaal wel dat we op een R.S.V.P. moeten reageren, toch?), maar het boek biedt wel een heleboel inspiratie voor je volgende feestje. Het is beslist een boek die héél leuk is om aan jezelf te geven, maar is vanwege de uitstraling ook een zeer mooi cadeau voor een vriendin die een voorliefde heeft voor (sophisticated) feestjes. En simpelweg een ‘moetje’ wanneer je groots fan bent van Lauren Conrad (hoi!). Nieuwsgierig geworden? Bestel het boek €24,99 via mijn webshop The Happy Corner. Nou ja, míjn webshop? Vooral mede dankzij een handige winkelwidget van Bol.com. Maar hé… Ik beloof plechtig alleen maar héél leuke dingen te verkopen.

Wat is jouw eerste indruk van Lauren Conrad’s Celebrate? Ben jij benieuwd naar dit boek?



17 reacties


    6 april 2016

    het ziet er goed uit ;D



    6 april 2016

    Ik was Lauren Conrad eigenlijk een beetje vergeten (shame on me) maar wat leuk dat ze een nieuw boek heeft! En het onderwerp vind ik ook heel leuk. Heel benieuwd nu, al ben ik niet zo van de feestje organiseren…



    6 april 2016

    haha wat een tof boek ik heb er ook een van laura en dat was beauty, prachtige boeken maakt ze in ieder geval, foto kwaliteit is ook altijd perfect.



    6 april 2016

    Ahhh, ik wist niet eens dat dit boek er aan zat te komen. En na dit artikel te hebben gelezen wil ik hem nu ook hebben, haha!



    6 april 2016

    Wat een gaaf boek zeg! Misschien ga ik deze ook maar aanschaffen…



    6 april 2016

    Oké bedankt, deze staat nu op de wishlist haha. Lijkt me een leuk boek!



    6 april 2016

    Ik wist helemaal niet dat het zo snel al in Nederland te koop zou zijn. Ik dacht dat hij ook nog maar een weekje uit was in Amerika? Het boek ziet er heel gezellig uit en lekker om af en toe even door heen te bladeren. Ik zou het stiekem bij dit boek vooral voor de buitenkant doen, omdat het zo leuk op de koffietafel of in de kast staat!



    6 april 2016

    Ik ben niet zo van de feestjes geven, maar als je dit wel bent lijkt het me een heel leuk boek!

    x



    6 april 2016

    Wat een gaaf boek. Ik wil deze ook graag hebben!



    6 april 2016

    Ziet er heel tof uit, had ik eerlijk gezegd niet verwacht haha. Liefs.x



    6 april 2016

    Ik zou m niet snel zelf kopen denk ik, maar hij zou niet verkeerd staan bij de andere Lauren Conrad boeken haha



    6 april 2016

    Mooi boek, maar de inhoud spreekt me niet meteen aan!



    6 april 2016

    Wauw mooi boek! Ik zou ‘m niet zo snel kopen want ik geef nooit feestje, maar hij zou inderdaad wel mooi zijn als decoratie



    6 april 2016

    Ooh wauw, wat een prachtig boek!
    Lijkt me een onwijs leuk en handig boek. Al denk ik dat ik hem alleen voor de mooiheid zou aanschaffen juist omdat het er zo mooi uit ziet! Hier wordt je toch blij van!



    6 april 2016

    Ah wat is het toch een onwijs mooie vrouw! Ik heb nog steeds geen 1 boek van haar maar het word steeds moeilijker om er niet eens 1 aan te schaffen. Deze is ook weer zo mooi!



    6 april 2016

    Wat een leuk boek! Die wil ik aan mijn collectie toevoegen.



    8 april 2016

    Niet een boek voor mij, maar het ziet er wel erg mooi uit inderdaad!