Things that made my week...#207 -
10/04/2016


things that made my week
Misschien heb je dit al meegekregen, maar: op het moment dat je dit leest zit ik (als het goed is) gezellig met mijn familie in de Ardennen. Deze post schrijf ik dus al íéts eerder dan het einde van de week. Gelukkig dat er genoeg leuke dingen zijn gebeurd. Zo liet ik meteen mijn sporen achter toen ik weer eens één nacht bij mijn ouders bleef slapen, werd ik op bijzondere wijze wakker gemaakt en was Wikkie overduidelijk niet gecharmeerd van mijn zangkunsten.

  • Vader, wanneer hij de tv aanzet nadat ik een nachtje ben blijven slapen: “Je hebt zeker tv gekeken vanochtend?” Ik: “Ja, dat klopt.” Vader: “Ik zie het.” *TLC galmt op de achtergrond*
  • Wakker worden en denken: ‘Wat kriebelt er toch aan mijn hand?’ Bleek Wikkie -ondanks dat ze dat niet mag- op bed te zijn gesprongen en enthousiast aan mijn hand te snuffelen.
  • Wanneer ik in een interview voor iemands scriptie zeg: “… De huur moet ook betaald worden.” En zij vervolgens reageert met: “Behalve als je het al 4 maanden niet meer hebt betaald.” Ik moest zó hard lachen. Als je overigens niet snapt waar dit over gaat, verwijs ik je terug naar deze (pijnlijke) post.
  • Je vriend besluipen wanneer hij een virtual reality bril op heeft en vervolgens heel hard ‘WHAAA’ roepen bij zijn oor. Onbetaalbaar.
  • Wanneer Wikkie constant aan het spinnen is en ik maar tot één conclusie kwam: “Aaw! Heb je weer van Roy te weinig eten gekregen?” *Roy kijkt mij met een vragende blik aan* Ik: “Heeft Wikkie überhaupt wel eten gekregen?” Roy: “Ik heb haar in ieder geval geen eten gegeven.” Ik: “Oh. Ahá.”
  • Dat Wikkie op je schoot zit, je uit het niets begint te zingen en ze opeens met een chagrijnige blik omhoog kijkt à ‘What the fuck are you doing?’

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?



11 reacties


    10 april 2016

    Hahaha, dat van die huur en die bril!

    Mijn eigen hond begint altijd te kwispelen als ik vrolijk dansend naar haar toe kom. Gisteren deed ik hetzelfde bij de hond van mijn ouders en ik zweer het je: die keek me echt aan met zo’n blik van ‘wtf is er mis met je’. Ik vind dat huisdieren altijd supportive zouden moeten zijn, haha.



    10 april 2016

    Heel leuk om te zien!



    10 april 2016

    Haha die laatste is geweldig! Ik ben nu al een grote fan van Wikkie, je schrijft altijd erg leuk over haar!
    Liefs



    10 april 2016

    Hahaha over de huur, lekker scherp :-). Ojaaaaa iemand laten schrikken, love it :-).



    10 april 2016

    Je arme vriend, dat je hem laat schrikken :-)



    10 april 2016

    Ik heb ook wel een leuke week achter de rug! Gisteren had ik een suprise feestje voor mijn schoonzus, omdat ze eind deze maand naar malta gaat voor stage.

    xx



    10 april 2016

    Haha leuk en idd liefde voor TLC!! :D



    10 april 2016

    Liefde voor de Wikkie-anekdotes!



    10 april 2016

    Hopelijk had je een fijn weekend in de Ardennen!



    10 april 2016

    Hahaha heel erg leuk weer!



    11 april 2016

    Gevat van de scriptie-dame. ;-)