Things that made my week...#230
18/09/2016


things-that-made-my-week-def

Deze week liet Wikkie haar ware (ondeugende) aard zien bij de dierenarts, was een collega overduidelijk totáál niet onder de indruk om de neefjes van Michael Jackson te ontmoeten en maakte ik een -euhm- magisch momentje mee. Nieuwsgierig?

 • Wanneer Roy en ik in de auto naar de radio luisteren en ik opeens een nummer herken. Ik: “Hé, dit is volgens mij van Shrek.” Roy: “Nee, dit is Madonna.” Ik: “JA, DAT SNAP IK OOK WEL.”
 • Wanneer ik met Wikkie bij de dierenarts ben en de assistente haar op het aanrecht probeert te lokken omdat daar de weegschaal staat. “Ze twijfelt, hè?” aldus de assistente wanneer we samen kijken naar Wikkie’s wiebelende kont. Ik: “Nou… Ze mag thuis niet op het aanrecht springen. Zal ik me even omdraaien?” Je raadt het al: toen ik even omdraaide, sprong Wikkie meteen op het aanrecht.
 • Als ik met een collega in een snikhete trein zit onderweg naar Amsterdam en er wordt omgeroepen dat de railcatering zich bevindt in ons treinstel. Collega: “Als je nu vraagt om een Twix, krijg je waarschijnlijk chocolademelk.”
 • Als mijn collega en ik eenmaal zijn aangekomen bij de première en 3T -jeweetwel: de neefjes van Michael Jackson- opeens voor onze neus staan. Collega: “Ah, daar is 3T” *stilte* “Hé kijk… Daar staan cupcakes!”
 • Wanneer Roy en ik naar de Kruidvat gaan om vingerpleisters te halen en ik uiteraard met van alles de winkel uitloop behalve vingerpleisters. Toen ik er een ‘Nee, kut‘ uitfloepte toen ik ontdekte dat ik ze was vergeten, kon een vrouw naast me een proest niet onderdrukken.
 • “Waar is die plantenwinkel, dan?” aldus ik lichtelijk gefrustreerd nadat Roy mij had verteld dat er naast de Xenos een nieuwe plantenwinkel was geopend. Roy, nadat hij is bijgekomen van het lachen: “Oh… Ik was vergeten om ‘grapje’ te zeggen.”
 • Om één minuut voor 10.00 opeens bedenken dat de kaartverkoop van Harry Potter: The Exhibition om 10.00 start. Just like magic ;-)

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER11 reacties


  18 september 2016

  Ooh wat goed dat je je toch nog net optijd bedacht dat de kaartverkoop zou starten! En tja die winkel die niet bestaat, dat zou mij ook overkomen haha!  18 september 2016

  Ahhh wat een heerlijke momenten weer.. Vooral die 3T vs. cupcakes hahaha!  18 september 2016

  Wat een leuke week! En goedaardige me herinnerd aan Harry Potter  18 september 2016

  Bedoelde goed dat  18 september 2016

  Leuk om te lezen weer!  18 september 2016

  haha mijn kat zou precies hetzelfde hebben, geniaal! :)  18 september 2016

  Haha, wat een leuk lijstje! Ik ben ook zo iemand die weleens niet doorheeft dat dingen eigenlijk een grapje zijn ;)  18 september 2016

  Hilarische momenten weer! Enneh, als het baasje van huis is dansen de katten op tafel (lees: het aanrecht) ;-)  18 september 2016

  Haha, erg leuk weer! Oeh ik zat om 10 uur ook achter mijn laptop om kaartjes te bestellen!  18 september 2016

  Haha, oh die twix zou inderdaad meer chocolademelk zijn!  20 september 2016

  Hahaha, nou inderdaad, lekker chocolademelk met caramel! En wat goed van die tickets van Harry Potter (en THANKS voor de reminder trouwens, ik moet ze ook nog bestellen!!).