Winterse wallpapers voor je mobiel: mijn favorieten van dit moment.
21/12/2016


winterse wallpapers mobiel desktop
Het is vanaf vandaag officieel winter, dus dat betekent dat je ook je mobiel in een nieuw cosy jasje mag steken. Voorgaande jaren deelde ik altijd mijn favoriete kerstachtergronden voor je mobiel (zie hier en hier, mocht je nog op zoek zijn), maar dit jaar zet ik voor de verandering mijn favoriete winterse wallpapers op je rijtje. Tech to impress!


Traditiegetrouw zet ik mijn meest favoriete mobiele wallpapers voor jullie op een rijtje – ditmaal volledig in wintersferen. Oké, stiekem zijn sommige winterse wallpapers ook een béétje geïnspireerd door kerst. Denk aan een kleurrijke mobiele achtergrond met de goudkleurige tekst ‘merry + bright’ tot een tekst à ‘fa la la la’. Maar hé, ik gok dat jullie dat vást niet erg vinden. Tenminste, als jullie net zo vrolijk worden van dit soort achtergronden als ik.

Winterse wallpapers

winterse wallpapers mobiel desktop
1. Aanschouw: het allereerste kerstbos dat bestand is tegen verwaarlozing. Lees: omdat je te druk bent met het kijken van je favoriete kerstfilms. *sorry not sorry*  2. Oh deer... 3. Krijgen jullie bij het lezen van deze tekst ook meteen dat liedje in jullie hoofd? Ik zet ‘m in: I really can’t staaay…

winterse wallpapers mobiel desktop
4. Gewoon. Omdat deze tekst heel aandoenlijk is. 5. Een perzikkleurige achtergrond, gouden letters… Alleen maar liefde voor één van de meest vrolijke winterse wallpapers in dit rijtje. 6. Om toch nog éven in de kerstsferen te blijven hangen.

winterse wallpapers mobiel desktop

7. Die witte kerst gaan we naar alle waarschijnlijkheid niet krijgen, maar ik houd nog hoop voor de rest van het winterseizoen – bij voorkeur op een dag dat ik niet naar buiten hoef te gaan ;-) 8. It’s the season to be jolly. Fa la la la la, la la la laaa – mocht je moeite hebben met het onthouden van deze tekst. 9. Om het jaar te eindigen met een gouden randje. Letterlijk.

Wat zijn jullie meest favoriete winterse wallpapers? Welke willen jullie downloaden?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER12 reacties


  21 december 2016

  Wat een leukerds! Thanks! x  21 december 2016

  Jaaa deze zijn zo fijn!! <3


  Femke - Youniqueblog

  23 december 2016

  :-) <3  21 december 2016

  Ah ontzettend leuk allemaal! Ik ben altijd heel slecht met wallpapers en weet van mezelf dat als ik er nu eentje voor kerst instel, ik die er in de zomer nog steeds heb staan haha.


  Femke - Youniqueblog

  23 december 2016

  Hahaha! Dat werkt wel lekker verkoelend ;-)  21 december 2016

  Super leuke achtergronden, Femke!


  Femke - Youniqueblog

  23 december 2016

  Dank je wel :-)!  21 december 2016

  Leuke wallpapers  21 december 2016

  Inderdaad super leuke wallpapers


  Femke - Youniqueblog

  23 december 2016

  Leuk om te horen, dank je wel :-)!  23 december 2016

  Die blauwe met sterretjes is zo leuk ! :)


  Femke - Youniqueblog

  23 december 2016

  Ja, dat is ook mijn favoriet. Ik heb ‘m nu als toegangsscherm :-)