Mijn favoriete Instagram-accounts van dit moment - Januari 2017
25/01/2017


Instagram def
Van een fotogenieke pug met grappige tong tot een account met misschien wel de mooiste foodfoto’s óóit: ik heb weer wat Instagram-pareltjes -veelal van Nederlandse bodem- voor jullie opgeduikeld. Dit zijn mijn favoriete Instagram-accounts van dit moment…

Favoriete Instagram-accounts

archiestaste favoriete Instagram-accounts
@archiestaste – Archie -of beter: Mr. Archie- is het hondje van vriendin/freelance-collega Jessy en de cutest thing ever. Geloof me: als je nog niet van pugs houdt, dan word je vanzelf wel aangestoken door dit account. Bovenal omdat Archie een gekke tong heeft die altijd uit zijn mond hangt. Ik heb een voorgevoel dat Archie zichzelf ooit tot één van de celebrities onder de pugs mag gaan rekenen…

ellencharlottemarie favoriete Instagram-accounts
@ellencharlottemarie
 Als je, net als ik, geen genoeg kan krijgen van mooie foto’s van eten, dan zou ik zeggen: maak een online sprintje naar het Instagram-account van Ellen De Meulemeester. Niet alleen haar recepten zijn tot in detail uitgedacht, ook de aankleding van de foto’s is pure perfectie. Kleine waarschuwing: niet door haar feed scrollen als je al honger hebt.

fetching_tigerss annegien favoriete Instagram-accounts
@fetching_tigerss
 – Dit Instagram-pareltje ken je vast wel, maar zo niet: dan stel ik je graag voor aan Annegien. De maker van jaloersmakende, surrealistische zelfportretten. Ieder zelfportret is weer een verrassing en ik kan werkelijk minutenlang door haar feed scrollen en weer nieuwe pareltjes ontdekken. En hé… Het is weer eens wat anders tussen je Instagram-feed dan een flatlay van een lunch.

bettyautier
@bettyautier
– Ze was toen ik nét begon met bloggen mijn absolute girl crush: Betty Autier. Destijds beter bekend van ‘Le Blog De Betty’, of zoals ze het tegenwoordig simpelweg noemt ‘Betty’. Onlangs heb ik haar weer (her)ontdekt op Instagram en… Ja. Ik ben nog steeds een grote fan. Want eerlijk: she’s makes the name Betty cool again ;-)

cornerbakery
@cornerbakeryamsterdam
 
Hoera, eindelijk een bakkerij van internationale allure die gewoon binnen ‘bereik’ is! Bij Corner Bakery in Amsterdam serveren ze namelijk alleen Instagram-waardig eten. Met één blik op hun feed wéét je dat je daar eens moet gaan eten. Geen tijd? Gelukkig is daar altijd nog hun feed waar je met hartenlust doorheen kunt scrollen.

capturedbyjanne
@capturedbyjanne
– Al eerder heb ik gejubeld over de fotografieskills van Janne, en daarom was ik ook op slag verliefd op dit sub-account. Hierop deelt ze alle foto’s die ze van anderen heeft gemaakt. Oké, het wil natuurlijk wel helpen dat de dames in kwestie ook prachtig zijn, maar ik vind het bewonderenswaardig hoe Janne écht haar eigen signature aan iedere (portret)foto geeft.

Welke Instagram-accounts zijn jullie favoriet? En hebben jullie onlangs nog toffe accounts ontdekt?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



23 reacties


    25 januari 2017

    Wauw, wat een mooie feed hebben al die accounts! Van Annegiens account was ik al groot fan. Haar foto’s zijn zo magisch en mooi! De andere accounts kende ik nog niet, maar ga ik nú uitgebreid bekijken :)



    25 januari 2017

    Hele leuke instagramaccounts! Ik kende ze nog niet!



    25 januari 2017

    Oeeeh! Ik hou van mooie Instagram accounts! Ik heb weer een aantal nieuwe pareltjes! :D



    25 januari 2017

    Wat leuk! Ik kende ze allemaal nog niet! (Corner Bakery zelf wel, maar ik wist niet dat ze zelf een account hebben. Overigens: to die for, ga er snel eten als je er nog niet bent geweest!) Mijn favoriet is Arielle Levey, een fotografe uit Amerika, zoveel leuke en kleurrijke foto’s, ik word er altijd blij van :)


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Dat wil ik zeker héél snel gaan doen! Ik ben hier namelijk zo nieuwsgierig naar. En ik ben Arielle Levey meteen gaan volgen – wat een toffe foto’s! Thanks voor de tip :-)



    25 januari 2017

    Heerlijke Instagram accounts! Wat ontzettend leuk dat Archie ertussen staat!


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Ik vind ‘m zó lief <3



    25 januari 2017

    Wat een leuke Instagram accounts zijn dit. Annegien volgde ik al, maar de rest nog niet. En als ik dit zo zie en lees, moet ik dat wél gaan doen, haha. Ik ga snel even een kijkje nemen! :)



    25 januari 2017

    Jaa mooie foto’s zeg



    25 januari 2017

    Wat een leuke accounts en echt weer super lief dat je een van mijn accounts er tussen hebt staan! Misschien kunnen we eens iets afspreken dat ik wat foto’s van jou maak? :)


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Ooo, dat zou ik súperleuk vinden! Zal ik je anders een seintje geven wanneer ik weer in Amsterdam ben :-)?! Sowieso leuk om eens écht te meeten in plaats van steeds een vlugge ‘hoi’ op evenementen, haha ;-)



    25 januari 2017

    Oh wauw, wat een gave accounts! Ik wil ze nu allemaal volgen, haha. Vooral de feed van Betty ziet er tof uit. Ik vind haar nu al helemaal cool :).


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    IK OOK! #girlcrush



    25 januari 2017

    Ik ben onmiddelijk dat schattige mopsje en Annegien gaan volgen. WAUW! Bedankt voor de tips.


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Wat leuk om te horen! Ik ben blij dat ik je feed weer nét dat beetje leuker heb kunnen maken, haha ;-)



    25 januari 2017

    Ellencharlottemarie ga ik eens checken!



    25 januari 2017

    Annegien haar foto’s zijn inderdaad heel tof! En Janne haar foto’s ook :) Leuk ook de andere feeds, die kende ik nog niet! :)

    xx



    25 januari 2017

    Wat een mooie accounts. Ik vind Annegien haar foto’s echt geweldig, ik kende haar account al wel maar volgde het niet (nu wel!) <3



    25 januari 2017

    Hele toffe accounts! Dat hondje is echt too cute!


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Echt een lieverd, hè :-)?!



    25 januari 2017

    Oh ik ken ze allemaal niet en er staan super leuke en mooie tussen. Ik ga eens een kijkje nemen



    26 januari 2017

    Ik kon deze accounts nog niet, maar wat een super leuke/mooie foto’s! Vooral die van het hondje is echt super cute!



    27 januari 2017

    Leuk om te zien! Ik kende ze allemaal nog niet. Ik heb niet echt ontdekkingen gedaan, maar vind het gewoon heerlijk om lekker door de fotofeed te scrollen.