L'Oréal Colorista Washout #peachhair - REVIEW (Deel 2)
30/01/2017


l'oréal colorista washout review peach perzik kruidvat colors to play review
Vorige week probeerde ik voor het eerst de L’Oréal Colorista Washout uit. Hoewel ik tevreden was met het resultaat (want: een roségouden gloud in mijn haar), had ik stiekem gehoopt dat de tint wat intenser zou zijn. Daarom bracht ik voor mijn tweede poging de Colorista Washout wat royaler aan én hield deze langer in mijn haar. En óf het resultaat intenser was…

Update: In juli 2018 testte ik de L’Oréal Colorista Washout Dirty Pink op (*)droog haar. Lees ook mijn review van de Kruidvat Colors To Play Kleurcrème.

L’Oréal Colorista Washout

Nu ik wist dat het geen kwaad kon om de knaloranje verf royaal aan te brengen, leefde ik mezelf helemaal uit. Om het ombre effect te creëren bracht ik de verf dik in de punten aan, en bouwde dit af hoe ‘hoger’ ik kwam. Ook bracht ik weer een beetje verf aan in mijn pony. Ditmaal hield ik de verf echter niet 15 minuten lang in mijn haren, maar 30 minuten. Online stond namelijk dat dit ook mogelijk was als je een ‘intenser’ en ‘langduriger’ resultaat wilde. En ja, dat wilde ik zonder twijfel. Na precies 30 minuten waste ik de Colorista Washout uit mijn haren…

l'oréal colorista washout review peach perzik kruidvat colors to play review
Kijk, dát is pas peach hair! Het resultaat is opvallend intenser dan de eerste keer dat ik de L’Oréal Colorista Washout #peachhair probeerde. De verf royaler aanbrengen en deze langer laten zitten, heeft zonder twijfel geholpen. Bovendien voelden mijn lokken weer zijdezacht aan toen ik de Colorista Washout uit mijn haar waste. Het is echt een fijne en verzorgende substantie! Toch hoor ik jullie nu denken: “Ja, maar dit is een binnenfoto. Hierdoor kan het effect ook intenser ogen.” Hebben jullie natuurlijk helemaal gelijk in. Daarom besloot ik óók nog buiten een foto te maken…

l'oréal colorista washout review peach perzik kruidvat colors to play review

Links: L’Oréal Colorista Washout #peachhair (15 minuten) | Rechts:  L’Oréal Colorista Washout #peachhair (30 minuten, en royaler aangebracht)

Hoewel ik mezelf in eerste instantie qua ‘effect’ meer enthousiast ben over de linkerfoto, moet hier wel bij worden gezegd dat je deze tint alleen zag vanuit een specifieke hoek met specifiek licht. De tint die je op de rechterfoto ziet is echt te allen tijde zichtbaar (yay!). Je ziet echt dat de tint een stuk intenser en helderder is. Belangrijk om te weten: de intensere peach tint doet mijn haren op de foto stukken warmer (lees: meer goud) ogen, terwijl dit in werkelijkheid niet per se zo’n opvallend verschil is.

Of ik de L’Oréal Colorista Washout vaker zou willen gebruiken? Zeker! Zoals eerder gezegd vind ik het een laagdrempelige manier om te experimenteren met verschillende tinten. Bovendien kun je best veel uit één verpakking halen. Ik heb inmiddels de tube al twee keer gebruikt en heb zelfs nog steeds (een beetje) verf over. Best prima dus voor €7,99. Toch heeft de L’Oréal Colorista Washout mij ook heel enthousiast gemaakt om deze tint eens bij de kapper te laten zetten. Wie weet, héél snel.

Hebben jullie inmiddels ook al eens de L’Oréal Colorista Washout geprobeerd? Welke tint is jullie favoriet?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Pssst! Vraag jij je ook weleens af waarom anderen hun shit op orde hebben, terwijl jij het niet eens voor elkaar krijgt om je bh bij je onderbroek te matchen? Reserveer nu mijn boek ‘Fuck the quarterlife crisis‘ bij  Bol.comAKOBruna of ECI



15 reacties


    30 januari 2017

    Ik durf mijn haar dus niet te verven :’) Ik vind het bij jou wel heel erg mooi geworden!



    30 januari 2017

    Wat leuk! Ik zag het ook bij iemand via Instagram voorbijkomen en het staan zo leuk! Heel fijn dat het uitwasbaar is en je zo kunt experimenteren zonder dat je er echt vast aan zit. Ik zou het graag proberen, alleen ben ik bang dat het bij mij niet zal pakken omdat ik donker haar heb, dus balen!



    30 januari 2017

    Ik vind het echt heel mooi! Vorige keer al, nu nog meer! Jammer dat ik bruine haren heb en dit bij mij waarschijnlijk niet zou werken..



    30 januari 2017

    Ik vind het heel erg gaaf!

    x



    30 januari 2017

    Oeh, super leuk om een keer te proberen!! :-)



    30 januari 2017

    Ik heb het nog niet geprobeerd. Ik ben namelijk nog wel even benieuwd of je het ook bij de eerstvolgende wasbeurt weer kwijt bent. Enne, ik ben bang dat dit op mijn haarkleur (beetje roodbruin) niet echt gaat pakken. Daar moet je volgens mij echt blond voor zijn.



    30 januari 2017

    Wat mooi! Misschien dat ik het ook nog wel een keertje probeer met een andere kleur. Ik heb zelf ook heel licht blond haar, maar ik durf niet echt een kleur te proberen. Misschien wel met een wat donkerder blonde kleur, haha. Is dat er ook?


    Anniek

    30 januari 2017

    Leuk!

    Ik gebruikte zelf wel eens de wash in. Wash out. Van kruidvat eigen merk, die is ook heel fijn!


    Roosmarijn

    30 januari 2017

    Ik zie geen verschil tussen links en rechts :’)



    30 januari 2017

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nog steeds geen ‘wauw’ resultaat vind. Had het nog opvallender verwacht!



    30 januari 2017

    Oh wat mooi! Staat je heel goed! Ik zou zelf ook wel eens een ander kleurtje willen proberen, ik heb enkel geen idee welke kleur zichtbaar zou zijn op rood haar.



    31 januari 2017

    Het is erg mooi geworden. Ik weet zelf ook niet echt wat ik wil met mijn haar.



    31 januari 2017

    Hmmmm ik wil meer kapow kleur! :-)


    Marine

    28 februari 2017

    Super mooi! Kan je ook laten weten of er een schijn inbleef na het uit te wassen of dat het echt volledig wegwaste? Ik wil dit ook heel graag proberen maar ben bang voor de roze kleur omdat rode tinten moeilijk uit je haar wassen naar t’schijnt.



    11 maart 2017

    Ik zag in je eerste artikel dat je het product op nat haar hebt gebruikt. Dit verklaard waarschijnlijk waarom het zo subtiel is. Want je moet het op droog haar aanbrengen.