Things that made my week...#247
22/01/2017


things that made my week
Deze week bleek Roy een voorspellende gave te hebben, had de caissière in de supermarkt een héérlijk ‘fuck my life‘-momentje, en ontdekten we Roy’s potentiële dubbelganger. Nieuwgierig?

  • Wanneer er wordt aangebeld, Roy: “Pakketje voor jou.” Ik, lichtelijk geïrriteerd: “Ha-ha. Héél grappig.” *neemt de telefoon op* Postbode: “Hallo, ik heb een pakketje voor mevrouw Kamps.” Ik, tegen Roy: “Oh my god, het is gewoon écht een pakketje voor mij.” Roy, stomverbaasd over zijn inner waarzegger: “No shit?!”
  • Als Roy en ik een afspraak hebben met een ander stel en Roy bij binnenkomst vol enthousiasme wordt geknuffeld door het kindje. Wanneer we eenmaal weglopen. Ik, half lachend: “Wat gebéúrde daar?” Roy, volledig van zijn stuk: “Ik weet het ook niet. Maar hé… Het bewijst wel dat ik later een goede vader zal worden.”
  • Wanneer we vervolgens speculeren dat Roy misschien op een familielid leek van het stel. Ik, al scrollend door Facebook: “Hé… Deze man heeft wel iets van je weg. Misschien had hun zoontje je met hem verward.” Roy, nieuwsgierig: “Wie?” Ik: “AAAH! Wacht, wacht, wacht…” Roy, geschrokken: “Wat is er?” Ik, met beschaamde blik: “Ik heb hem per ongeluk een vriendschapsverzoek gestuurd.” When online stalking goes wrong
  • Dat moment dat de caissière het beurtbalkje per ongeluk verkeerd mikt en deze midden op de kassaband belandt. Haar ‘fuck my life‘-blik was onbetaalbaar. Uiteraard heb ik het beurtbalkje netjes overhandigt. Na eerst te hebben gelachen.
  • Wanneer Wikkie op de bank springt, ik: “Hi there!” (Uitgesproken als ‘dier’) Roy, lichtelijk geïrriteerd met ‘Wikkie’s stemmetje’: “I’m a cat not a deer!”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



23 reacties


    22 januari 2017

    Mannen en kleine kinderen….onbetaalbaar :) En ik moest wel lachen om je vriendschapsverzoeksblooper (leuk Scrabble-woord!). Volgens mij heb ik zoiets ook weleens per ongeluk gedaan ;)


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Oh, ik ook echt al zo vaak! Ik weet alleen niet of ik mijn dikke, onhandige duim hiervan de schuld moet geven, of mijn iets té enthousiaste onlinestalkingsessies (nog zo’n mooi Scrabble-woord ;-)).



    22 januari 2017

    Wat leuk he om een pakje te krijgen, heb ik ook een keer gehad dat ik heel verbaasd was… Bleek gewoon mijn gekochte boek van de Amazon te zijn :) Ach ja, soms vergeet je wel eens iets.


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Oh, dat vind ik dan juist de allerleukste verrassing :-) Dan wil je het nog écht hebben ook!



    22 januari 2017

    Dat van dat online stalken overkomt mij ook wel eens ja….



    22 januari 2017

    Ahhh dat vriendschapsverzoek hahaha!


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Ja, echt zó’n hard faalmoment :’)



    22 januari 2017

    Dat Roy zo enthousiast begroet werd door het kindje klinkt wel erg schattig! Oh, en om dan per ongeluk een vriendschapsverzoek te versturen is ook echt een Denise-actie :’)


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Gelukkig ben ik niet de enige ;p



    22 januari 2017

    Haha hier word ik altijd weer vrolijk van. Kleine kindjes weten je altijd aan het lachen te maken. En per ongeluk een vriendschapsverzoek versturen is mij ook al overkomen. Oeps! ;) x



    22 januari 2017

    Hahah dat vriendschapsverzoek! En zijn jullie nu vriendjes?
    Het caissière leven is ook best zwaar, mensen die die stomme balkjes niet op de band leggen enzooow haha! Heb ook van die leuke dames hier bij onze Appie! ❤️


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Hahaha, ik had het verzoek weer héél snel geannuleerd toen ik het in de gaten had. Hopelijk heeft ‘ie het niet gezien. :’)



    22 januari 2017

    Oei ja dat online stalken en dat het dan fout gaat… Herkenbaar :’) X



    22 januari 2017

    Zo stalkte ik laatst iemand op Instagram en vond ik per ongeluk haar foto leuk. Nooooooo.


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Ooo, dat is echt VRESELIJK! Dan kun je ook even niets anders dan in een hoekje huilen, haha…



    22 januari 2017

    Hahaha heerlijk met dat Facebook stalken, helaas is het mij ook overkomen..



    22 januari 2017

    Haha zo gênant als je een oude foto liked van iemand of een vriendschapverzoek verstuurd… heel herkenbaar.
    Mijn week was een beetje dubbel. Veel aan onderzoeksvoorstel gezeten en de vader van een vriendin is helaas overleden dus ik had ook een crematie. Verder veel met de honden gewandeld wat wel heel leuk was!


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Oh jeetje, wat heftig… Kende je hem goed? Ik denk dat het voor je vriendin in ieder geval heel fijn was dat je bij deze crematie aanwezig was. Lief van je! Gelukkig hebben je honden weer wat blijdschap kunnen brengen. Wikkie maakt mij ook altijd weer vrolijk! Enne: succes met je onderzoeksvoorstel. :-)



    22 januari 2017

    Ahhh, wat een schattige momentjes! Hihi, het vriendschapsverzoek-incident.. overkomt de beste! :)



    22 januari 2017

    Hala, heerlijk om dit iedere week te lezen! Ik neem trouwens aan dat j de deur voor de postbode opendeed en niet de telefoon voor hem opnam? ;-)


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Hahaha, you get it ;-)



    25 januari 2017

    Ahww dat Roy zo enthousiast werd begroet is echt heel schattig! Mijn week was iets minder leuk (ziek) maar mijn vriend heeft dan wel weer heeeeeel goed voor mij gezorgd waarvoor ik hem enorm dankbaar ben. Dus wat dat betreft was het een hele liefdevolle week hihi. ;)


    Femke - Youniqueblog

    25 januari 2017

    Ah, wat lief dat je vriend zo goed voor je heeft gezorgd <3 Dat is echt zo'n *smelt*-momentje.