The Body Shop Almond Milk & Honey + John Frieda Luxurious Volume Core Restore (review)
08/02/2017


The Body Shop Almond Milk & Honey body butter body lotion review

Niet dat ik in cliché’s wil vervallen, maar: het is gewoon alweer dik een week februari. En dat is niet alleen een reden om blij van te worden omdat aanstaande zaterdag Harry Potter: The Exhibition in Utrecht opent (hooray!). Deze maand is namelijk ook de lancering van The Body Shop Almond Milk & Honey én de John Frieda Luxurious Volume Core Restore collectie. Wil je even zien!

Toen ik gisteren weer bij de dokter kwam voor mijn B12-prik, kon ik gewoon niet geloven dat het alweer twee maanden geleden was dat ik daar was geweest. “Huh? De laatste keer dat ik hier was geweest, was dus nét voor kerst?,” aldus ik stomverbaasd tegen de doktersassistente. “Bizar hè, hoe snel de tijd gaat? Voor mijn gevoel is het ook veel korter geleden dat je hier was.” Afin. Het ís dus februari en laten we deze stier dan ook maar zonder aarzelen bij de horens grijpen. Om het zo maar even te benoemen. Met deze fijne lanceringen deze maand, gaat dat vást lukken…

The Body Shop Almond Milk & Honey

The Body Shop Almond Milk & Honey body butter body lotion review

The Body Shop Almond Milk & Honey body butter body lotion review
Ik werd ontzettend enthousiast toen ik medio december een mailtje in mijn inbox kreeg dat The Body Shop in februari een nieuwe lijn zou lanceren. Zoals jullie weten ben ik dól op producten van The Body Shop. Met mijn gevoelige en ‘vochtarme’ huid sprak The Body Shop Almond Milk & Honey collectie mij dan ook meteen aan. Waar de meeste hydraterende crèmes voor de gevoelige en droge huid vaak erg vettig zijn (lees: ik heb ‘s winters op aanraden van de dokter vaak gesmeerd met een Vaseline-achtige zalf. Yikes.), zijn The Body Shop Almond Milk & Honey producten dit allesbehalve. Zo is The Body Shop Almond Milk & Honey body butter nét dat beetje soepeler dan zijn voorgangers en trekt deze snel in de huid. Hierdoor is je huid wél gehydrateerd maar niet vettig. Héél fijn.

The Body Shop Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Lotion (wat een mond vol, hè?) is daarentegen juist weer iets stugger dan haar voorgangers, maar nog steeds erg soepel wanneer je deze smeert. Gezien deze producten ingrediënten als shea boter, honing, zoete amandelolie en amandelextract bevatten, zijn ze niet alleen lief voor je huid maar ruiken ze ook nog eens heel erg lekker. En dat zonder kleurstoffen, minerale oliën of parfum. De Soothing & Restoring Body Lotion (200ml) kost €10,00 en de Soothing & Restoring Body Butter (200ml) €16,00. Al vind je in deze collectie ook nog heel veel andere fijne producten terug, zoals een body scrub en handcrème. Hebben!

Oreo Double

favorieten def
Wanneer ik samen met Roy de wekelijkse boodschappen aan het doen ben, doe ik altijd mijn best om prijsbewust te shoppen. Hoewel dit plan regelmatig faalt omdat mijn food craving het merendeels wint van het prijskaartje, probeer ik zoveel mogelijk in de bonus te shoppen. Heel het principe van ‘geld besparen’ verliest echter vaak zijn waarde (letterlijk!), omdat ik óók iemand ben die vervolgens dingen in de bonus gaat kopen die ik eigenlijk helemaal niet nodig heb. Zoals Oreo Double met twee keer zoveel vanillecrème. Nu heb ik me laten vertellen dat dit type oreo helemaal niet twee keer zoveel vanillecrème bevat, maar ach… Wat kan mij het ook eigenlijk schelen? Het is zó lekker. Ik ben stiekem blij dat ik zo’n type ‘bonusshopper’ ben die altijd tweemaal het bonusproduct in haar winkelwagentje mikt…

John Frieda Luxurious Volume Core Restore

favorieten def 3 favorieten def 4

Nog een lancering waar ik héél blij van werd deze maand: de John Frieda Luxurious Volume Core Restore. Zelf rouleer ik tussen drie verschillende shampoos en conditioners tijdens mijn doucheroutine. Een product van John Frieda always makes the cut. De belofte luidt dat de nieuwe Luxurious Volume Kracht & Volume lijn ‘fijn, proteïne-arm haar versterkt door het intensief te voeden met het essentiële Protein-Strength Complex.” Dit complex zou de proteïneschakels in de haarkern versterken en verbeteren. Wat behoorlijk welkom zou zijn, gezien ik onlangs nog mijn haar heb onderworpen aan de L’Oréal Colorista Washout en ook regelmatig de krultang gebruik.

Eén van de meest interessante aanvullingen van de John Frieda-collectie is de John Frieda Luxurious Volume Kracht & Volume Volumiser €15,99. Deze breng je aan op handdoek droog haar waarnaar je het kunt stylen waarop jij dit wilt. Wat mij is opgevallen aan de gehele collectie -en met name de Volumiser- is dat deze je haren misschien niet direct meer volume geven, maar wel je haar in de basis stugger maken. Dit geeft je wel de mogelijkheid om makkelijker volume te creëren. Bovendien blijft je haar beter zitten wanneer je dit in model brengt. Als je net zo’n fijn haar hebt als ik, weet je dat dit een enorme opluchting kan zijn. Beslist een aanrader! Je betaalt €10,99 (per stuk) voor de shampoo en conditioner. Voor de John Frieda Luxurious Volume Kracht & Volume Volumiser betaal je €15,99. Enne: de John Frieda Luxurious Volume Core Restore is vanaf deze maand te koop.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar The Body Shop Almond Milk & Honey collectie? En naar de John Frieda Luxurious Volume Core Restore producten?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



17 reacties


    8 februari 2017

    Vooral naar The Body Shop Almond Milk & Honey collectie ben ik benieuwd. Milk & Honey is namelijk altijd een goed idee en ik heb al fijne reviews gelezen!


    Femke - Youniqueblog

    9 februari 2017

    Het zijn ook écht zo’n fijne producten <3 Echt superblij mee!



    8 februari 2017

    Ik ben naar die lijn van The Body Shop ook echt heel nieuwsgierig. Volgens mij moet die héérlijk ruiken! :)


    Femke - Youniqueblog

    9 februari 2017

    Ja, echt wel! Echt een heel aangename geur :-)



    8 februari 2017

    Leuk om te lezen dat je nu al favorieten hebt. Dat kan soms zo snel gaan!



    8 februari 2017

    De nieuwe lijn van TBS lijkt me super fijn! Heb al een lange tijd geen producten meer van hun gebruikt, maar ik ben gek op amandel en honing!

    x


    Femke - Youniqueblog

    9 februari 2017

    Ooo, ik kan niet zonder! Ik gebruik eigenlijk bijna alleen verzorgingsproducten van TBS, zó fijn :-)



    8 februari 2017

    Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de producten van TBS. Mijn favoriete normale lijn is namelijk de honey lijn, dus in combinatie met amandel klinkt ook wel heeel erg lekker!


    Femke - Youniqueblog

    9 februari 2017

    Ja, het is echt een topcombinatie!



    8 februari 2017

    Oeh ja, dat klinkt allemaal erg goed! Vooral John Frieda ben ik benieuwd naar :-) En inderdaad: bijna tijd voor Harry Potter! Ik wil daar ook heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag naartoe.


    Femke - Youniqueblog

    9 februari 2017

    Ja, die producten van John Frieda zijn echt perfect als je fijn haar hebt – echt de moeite waard :-) JAAA! Ik ga zaterdag meteen. #potterhead.



    8 februari 2017

    Aaah Oreo’s. Superlekker! Inderdaad, tussen deze zit geen extra vulling. Ik had het zelf al gezien toen ik m’n pakje opende maar toen las ik het ook. De vulling is minder verspreid over het koekje waardoor het dikker lijkt.
    Die producten van TBS lijken heel fijn! En ik ben ook naar de Harry Potter expo geweest toen ie in Brussel was! Heel fijn om te zien! :)


    Femke - Youniqueblog

    9 februari 2017

    Ooo, wat een gemene truc! Maar ik vind het (eerlijk gezegd) oprecht wel lekkerder dat de vulling er dikker op zit. En wat tof dat je naar de Harry Potter expo bent geweest, ik ben zó benieuwd :-)



    8 februari 2017

    Oh, ik ben echt zó dol op alles van The Body Shop. Het ruikt zo goeehoeeed!


    Femke - Youniqueblog

    9 februari 2017

    IK OOK <3



    8 februari 2017

    De oero’s zijn zo lekker!! Met de dubbele laag is de verhouding precies genoeg voor mij.



    10 februari 2017

    Waaat oreo double?? <3 Ik vind die crème altijd het lekkerst en er zit altijd net te weinig in. Die double klinkt echt heerlijk!