Things that made my week #250
12/02/2017


things that made my week
Jeutje. Dit is gewoon alweer de 250e(!) ‘Things that made my week…’. Deze week kreeg ik een heel mooi (onverwachts!) compliment, was het iets té gezellig tijdens een lunch en kwam Siri opeens tot leven. Benieuwd?

  • Wanneer Roy iets probeert, maar dit faliekant misgaat. Ik: “A for effort, zullen we maar zeggen.” Roy: “Het is toch E for effort?” Juist, ja.
  • Iemand die ik spreek die aangeeft dat ze mijn blog graag las toen ze een burn-out had, omdat ze er zo vrolijk van werd. WAUW.
  • Wanneer ik met een vriendin ga lunchen en we meer aan het praten zijn dan aan het eten. Ik: “Ik ga even vijf minuten mijn mond dichthouden en eten. Anders is mijn broodje straks beschimmeld.”
  • Als een collega praat over hoe ‘vet’ en ‘leuk’ een artiest vindt, en Siri uit het niets tegen haar zegt: “Je bent zelf ook best cool, [naam collega].”
  • Als een collega een bloemist wil bedanken voor zijn hulp. Collega: “We moeten wel iets als bedankje sturen, hoor. Een bloemetje, ofzo.” Ik, lachend: “Een bloemetje geven aan een bloemist?”
  • Wanneer Roy en ik 234 pogingen doen om Temptation Island online terug te kijken. Ik: “Eigenlijk is het best wel triest, hè? Dat we het zó graag willen zien?”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



10 reacties


    12 februari 2017

    Ik snap echt volkomen dat je door het tweede punt geraakt bent! Wat een mooi compliment. En ik blijf jou en Roy een leuk stel vinden, haha.



    12 februari 2017

    Haha, diehard Temptation Island-fans dus? ;) Stiekem lijkt het me ook wel een vermakelijk programma! En wat een mooi compliment over je blog! Daar mag je echt trots op zijn!



    12 februari 2017

    Leuk om weer te lezen. Blijft altijd leuk!



    12 februari 2017

    Heerlijk weer dit. Vooral die conversatie tussen jou en Roy. En wat een mooi compliment. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er ook altijd vrolijk van word, so A for effort! :P



    12 februari 2017

    Die van siri vond ik wel heel grappig! haha

    xx



    12 februari 2017

    Wat een geweldig artikel weer! Dat van Siri is echt té grappig, haha!



    12 februari 2017

    Dat is toch wel erg mooi om te weten dat iemand vrolijk word van je blog terwijl diegene een burn-out heeft dan zou ik ook zeggen wow.



    12 februari 2017

    Haha, Siri bemoeit zich ook standaard met mijn gesprekken! Krijg steeds tijdens de les: “Sorry Evelien, dat kon ik niet verstaan” als ik subtiel mijn telefoon probeer te pakken…



    12 februari 2017

    Haha, heerlijk! Die Siri is me er eentje.. Die zegt wel vaker van die komische dingen. Ik moet er in elk geval vaak om lachen :-) Enne, tja, dat Temptation Island vind ik ook fascinerend.



    13 februari 2017

    Hahaha! Siri is zo grappig!