Things that made my week...#260 -
23/04/2017


things that made my week
Deze week had ik enórm veel geluk toen ik over straat liep, heeft Wikkie een onwelkome nieuwe hobby en bleek een goed idee uiteindelijk -euhm- minder goed uit te pakken dan van tevoren gedacht. Nieuwsgierig?

  • Wanneer ik onder een luifel doorloop en achter me opeens een geluid van vallend water hoor. Kijk ik achter me om: was precies op de plek waar ik 1 seconde daarvoor liep een grote hoeveelheid water van de luifel gevallen. Zelfs een aantal mensen op straat konden een opgeluchte lach niet onderdrukken. Zo riep één van hen: “Wauw… Jij hebt écht geluk gehad. Dat scheelde níks!”
  • Collega: “Noem een Bossche lekkernij die begint met de letter ‘q’.” Ik, al mijn hersenen krakend: “Eh. Hoe lang mag ik hierover nadenken?” Collega, met een lach: “Een KUUKSKE!” Ja, ja.
  • Gebeld worden door de klantenservice van Vodafone (lees: iets waar ik normaal gesproken een blóédhekel aan heb), maar vervolgens minutenlang lachend aan de telefoon gezeten met één van de medewerkers. Iets met: we kenden aan het einde van het gesprek zo’n beetje elkaars gehele levensverhaal ;’-)
  • Wikkie die er haar hobby van heeft gemaakt om verpakkingen open te scheuren. Van wat dan ook. Zo rende ze afgelopen week om 11 uur ‘s avonds weg met een groot pak schoonmaakdoekjes. Ik wist niet of ik moest huilen van het lachen of van wanhoop. Why?
  • Wanneer ik met een aantal collega’s al bibberend van de kou street style foto’s aan het maken ben voor Shoeby. Collega, al rillend in een zomerjurkje: “Wiens idee was het eigenlijk om voor die rubriek foto’s in de stad te maken?” Ik, eveneens rillend in een zomerjurkje: “Ik vrees dat dat destijds mijn idee was. En ja: ik heb nu ook een beetje spijt.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie ook een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



9 reacties


    23 april 2017

    Wat een mazzel van dat water! En zo leuk, zo’n onverwacht leuk gesprek met een klantenservicemedewerker. Zo spreek je nog eens iemand :)



    23 april 2017

    Lucky you, met dat water.. Ik had laatst ook een leuk gesprek met zo’n actieve beller terwijl ik er normaal gesproken zo snel mogelijk onderuit probeer te komen.. Ik weet alleen niet meer waar het van was, Essent ofzo volgens mij.



    23 april 2017

    Oeh, wat een geluk met die luifel! En wat een bikkels zijn jullie met zomerjurkjes buiten dragen. Ik durfde mijn jas al niet eens uit te doen voor een outfitshoot terwijl ik mijn lange broek aan had. Wat is het toch koud!



    23 april 2017

    mijn katten maken ook echt ALLES open.. geen idee waarom XD



    23 april 2017

    Haha wat een grappige week. En wat een geluk met dat water!



    23 april 2017

    O wauw, wat heb jij een geluk gehad met die luifel zeg! En een heerlijke week weer :)



    23 april 2017

    Oh je hebt zeker geluk gehad met dat water. En ik moet trouwens echt niks hebben van de klantenservice van wat dan ook zelfs niet van mijn werk hahah.



    23 april 2017

    Ooo, die luifel! Ik kan je opluchting helemaal begrijpen. En leuk als zo’n klantenservice-gesprek opeens zo uitpakt!



    25 april 2017

    Oké, ik moest iets te hard lachen om dat KUUSKE. HAHA.