ASOS Wedding Shop: review van mijn bridesmaids dress
15/05/2017


jurk bruiloft asos bridesmaid bridesmaids

Naast dat ik een heleboel vragen kreeg over het zijn van een trouwambtenaar voor 1 dag, kreeg ik óók een heleboel vragen over de jurk die ik droeg. Ik werd zo blij van al jullie complimenten dat ik de plek waar ik deze (betaalbare!) bridesmaids jurk vandaan heb jullie niet wil onthouden. Ook zo benieuwd?


jurk bruiloft asos wedding shop bridesmaid bridesmaids review bruiloft jurk bruiloft asos wedding shop bridesmaid bridesmaids review asos bridesmaid bridesmaids

Mijn zoektocht naar de perfecte jurk voor de bruiloft van mijn zus verliep allesbehalve stressvol, zoals je dat weleens vaker hoort. Het vinden van een jurk was voor mij meer een geval van ‘ik zou het leuk vinden als…’ dan ‘ik móét een nieuwe jurk hebben’. De dresscode van de bruiloft was namelijk ‘casual chic’ en ik had voldoende items in mijn kast liggen die aan dit voorschrift zouden voldoen. Tóch begon het bij mij wel te kriebelen. Het beloofde op voorhand al één van de meest bijzondere bruiloften te worden die ik ooit zou meemaken, en stiekem heb ik altijd al ooit een cliché ‘bridesmaids dress’ willen dragen. Toen een offline zoektocht allesbehalve succesvol verliep, besloot ik mijn zinnen te zetten op dé plek die me al meerdere mooie en bijzondere items had gebracht: het wereldwijde web. Ik struinde mijn favoriete webshops af en zo kwam ik ook terecht bij ASOS. En wat bleek? Ze hadden een speciale ‘Wedding Shop’ (klik hier) met talloze prachtige én betaalbare jurken.

jurk bruiloft asos wedding shop bridesmaid bridesmaids review bruiloft jurk bruiloft asos wedding shop bridesmaid bridesmaids review asos bridesmaid bridesmaids
Mijn oog viel al snel op deze chique en girly ‘bridesmaids’ maxi dress in de kleur pale mauve à €73,33. En ja, uiteraard wilde ik hier ook de bijpassende glitter belt bij. Deze vond ik persoonlijk behoorlijk prijzig (lees: €29,33), maar gelukkig bleek deze wel volledig het geld waard te zijn. Het gaf de jurk net dat beetje extra en maakte het geheel op en top feestelijk. Bij ontvangst zat de jurk (gelukkig!) als gegoten. Het enige wat ik nog heb laten doen, is de jurk een paar centimeter innemen qua lengte. Zelfs met een paar aanzienlijk hoge, lichtgrijze hakken was deze namelijk écht te lang (iets met: #shortgirlproblems.). Al met al was ik in ieder geval ontzettend blij met deze jurk en ik kan de ASOS Wedding Shop zonder twijfel (en zonder hiervoor te zijn betaald ;-)) aanraden. Ze hebben hier echt ontzettend veel uiteenlopende jurken in allerlei kleuren, vormen en lengtes en het is óók nog eens betaalbaar. Yep. Ik zeg ‘I do‘ tegen dit online feestje voor bruidsmode. [fangirlmodus uit]

Wat vinden jullie van mijn jurk? Waren jullie al bekend met de ASOS Wedding Shop?

Fotografie: Misha de Haan

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



25 reacties


    15 mei 2017

    Hij is echt heel mooi. De kleur is echt prachtig en de plooiing maakt hem heel stijlvol!



    15 mei 2017

    Wauw, wat een mooie jurk! Hij staat je echt prachtig!
    Liefs



    15 mei 2017

    Wauw, schitterende jurk en die belt past er inderdaad super bij! Groot gelijk dat je die niet kon laten liggen :)



    15 mei 2017

    Ik vind je jurk echt geweldig! Het staat je ook echt zo mooi



    15 mei 2017

    De jurk is echt prachtig!



    15 mei 2017

    Zo, die staat je wel echt onwijs mooi!



    15 mei 2017

    Hij is dan ook echt prachtig! Die kleur maakt het heel stijlvol en net even wat anders. Ik hoor wel vaker goede verhalen over Asos en mooie avondjurken, dus dit is zeker een webshop die ik ga onthouden.



    15 mei 2017

    De jurk is echt prachtig!



    15 mei 2017

    Wauwie!! Hij is inderdaad prachtig zeg!! En die glitterbelt maakt het inderdaad helemaal af. Wel handig dat ie los zit, kan je de jurk ook nog eens aan zonder dat je meteen hordes paparazzi aantrekt ;)



    15 mei 2017

    Hij staat je zó onwijs mooi! En die kleur, WAUW <3



    15 mei 2017

    woahh zo pretty :D



    15 mei 2017

    Echt heel erg mooi. Prachtige foto’s ook met de halve doorschijning!



    15 mei 2017

    Deze jurk staat je echt gewoon perfect! Ook zo’n mooie kleur!



    15 mei 2017

    De jurk is echt zo mooi!



    15 mei 2017

    Oooh Fem, zo mooi! Wauw! <3



    15 mei 2017

    Echt een prachtige jurk, en die glitter belt is een goede aanvulling! Al met al valt me de prijs nog best mee. Meestal gaan prijzen voor iets waar je ‘bruids-‘ voor kunt zetten toch zo’n 3 keer over de kop. Ik kende de wedding shop van ASOS helemaal niet, erg leuk om eens te bekijken!



    15 mei 2017

    Práchtig! Staat je geweldig!



    15 mei 2017

    Heeeeel mooi!



    15 mei 2017

    Mooie jurk! Staat je ook prachtig



    16 mei 2017

    Wauw mooi! Die jurk staat je prachtig!
    Ik heb ik september weer een bruiloft, dus ga zeker even op de site kijken. :)



    16 mei 2017

    Het is inderdaad echt een plaatje.. heel , heel erg mooi!



    16 mei 2017

    Prachtig! Mijn laatste outfit voor een huwelijk had ik ook geshopt uit deze collectie! Een prachtige donkerblauwe maxi jurk waar ik onwijs veel complimenten over heb gehad. Ik vind de kleur echt te gek!



    17 mei 2017

    Zoooo’n prachtige jurk, hij staat je zoo mooi! Prachtige foto’s ook.


    Wendy (B)

    21 mei 2017

    Heel erg mooie jurk!
    Echt waar!



    22 mei 2017

    Prachtige jurk! Je staat er heel er goed mee en de riem, ja, ik snap dat je die moest hebben. Mooi prijsje!