3 dingen waar ik de komende tijd naar uitkijk -
22/06/2017


dingen waar ik naar uitkijk
De zomer is officieel aangebroken en hoewel de temperaturen nog niet echt wennen, klaag ik beslist niet. Ik keek er al zó lang naar uit om dagen achtereen zonder jas naar buiten te gaan. Nu is het eindelijk zover. Al heb ik ook genoeg andere leuke dingen om de komende tijd naar uit te kijken en ik deel ze in dit artikel: van fotoshoot tot vakantie.

ROZE ZATERDAG
Aanstaande zaterdag is het Roze Zaterdag in Den Bosch. Het regenboogkleurige zebrapad voor het station doet al verklappen dat de stad er klaar voor is. En ik ook! De boodschap die Roze Zaterdag wil uitdragen, is jezelf zijn. Wat je seksuele geaardheid of gender-identiteit ook is. Iets waar ik beslist achter sta. Al zie ik het natuurlijk óók als een belachelijk goed excuus om mijn nieuwe roze hakken te dragen. Snappen jullie wel, hè?

FOTOSHOOT MET MARISKA
Zoals jullie weten ben ik dól op Instagram. Tijdens mijn verdwaaltocht in het woud van hashtags, stuitte ik eens op het account van fotografe Mariska. Ik was op slag verliefd op haar prachtige foto’s en toen ik zag dat ze een gratis fotoshoot verlootte onder haar volgers móést ik meedoen. En raad eens? Ik heb gewonnen! Aanstaande maandag gaan we samen Utrecht in om foto’s te maken. Ik heb er nu al zóveel zin in! Wat een bofkont ben ik, hè?

MÁLAGA
Nog iets -zoals de titel van dit artikel al doet verklappen- waar ik enorm naar uitkijk: volgende week vertrek ik met mijn schoonfamilie naar Málaga. Mijn schoonouders zijn dit jaar namelijk 10 jaar getrouwd (lees: ze zijn al vanaf hun 14e samen, maar pas later getrouwd) en dat moet natuurlijk gevierd worden. Heb ik even geluk dat zij dit het liefst met het gezin in de zomerzon van Spanje doen. Mocht je ooit in Málaga zijn geweest en nog tips hebben: let me know! Deze zijn namelijk méér dan welkom.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie nog leuke dingen op de planning staan?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Categorie: Persoonlijk


11 reacties


  22 juni 2017

  Wat een heerlijke vooruitzichten allemaal! Superleuk dat je een fotoshoot hebt gewonnen. En een reis naar Málaga klinkt heerlijk. Geniet ervan!  22 juni 2017

  Wat een leuke vooruitzichten. Hoe gaaf dat je een fotoshoot hebt gewonnen. Ook de vakantie is mooi meegenomen zeg, altijd lekker om weg te gaan :-)!  22 juni 2017

  Je gaat zoveel leuks doen en geniet ze ;-)  22 juni 2017

  Wat een fijne vooruitzichten, vooral Malaga! Lekker genieten van die vakantie.  22 juni 2017

  In Malaga zit een cupcakewinkeltje dat écht de moeite waard is: My Sweet Paradise. Heeft wel bizarre openingstijden, maar het is zó goed. En de bergdorpjes rondom Malaga zijn súper mooi en idyllisch.  22 juni 2017

  Wat een leuke vooruitzichten! Zelf ben ik nog nooit in Malaga geweest, maar het lijkt me een prachtige stad!  22 juni 2017

  Wat leuk dat je die shoot gewonnen hebt zeg! Ben heel benieuwd naar de foto’s!  22 juni 2017

  Wat een super leuke vooruitzichten! Ik weet toevallig dat Laura Brijde in Malaga woont. Een youtuber. In haar dagelijkse vlogs (en ze heeft ook een blog onder dezelfde naam) geeft ze soms tips over eettentjes en dingen die je moet doen als je in Malaga bent. Misschien heb je er wat aan!  22 juni 2017

  Hee wat leuk dat je met Roze Zaterdag in Den Bosch bent, ik ook! En alvast veel plezier in Málaga! :D  22 juni 2017

  Wat een leuke dingen allemaal!! En in Utrecht zullen vast mooie foto’s worden gemaakt! Mijn favo stad! Veel plezier in Spanje!  10 juli 2017

  Oeps! Ik loop zo achter dat je inmiddels alles al hebt mogen doen! Ik ben heeel benieuwd hoe je vakantie was en je fotoshoot! Ik was zelf de zondag na roze zaterdag in Den Bosch, toen was er nog steeds vanalles aan de gang!