Things that made my week...#268 -
18/06/2017


things that made my week
Het is vandaag Vaderdag! Heb jij nog geen cadeau op de kop getikt? Je kunt hem sowieso verrassen met één van deze (zelf te maken!) Vaderdagkaarten. Deze week had ik een appje compleet verkeerd begrepen, werd een compliment weer ingetrokken en gebeurde ‘eindelijk’ hetgeen waar ik al jaren op aan het wachten was. Benieuwd?

 • Wanneer ik praat met een collega die net is afgestudeerd. Ik: “Hoezo appte je trouwens dat je last van je schouders hebt?” Collega, lachend: “Ik appte dat er een last van mijn schouders is.” Je begrijpt: dat verklaarde veel.
 • Een gezellig gesprek met een vreemde voeren om er na 30 seconden achter te komen dat hij gewoon met iemand aan het telefoneren was. Dat is ongemakkelijk. Op z’n zachtst gezegd.
 • Ik, tegen collega’s: “Wat zijn jullie plannen voor Vaderdag?” Collega, droogjes: “Ik ga naar mijn vader toe, denk ik.” Ik, lachend: “Nou, origineel plan!”
 • Roy, nadat hij te snel had gedronken van zijn latte frappé: “Heb je weleens brain freeze gehad in je slokdarm?” Ik: “Nou… Mijn hersenen zitten niet in mijn slokdarm, dus: nee.”
 • Wanneer er een irritante vlieg rondvliegt. Collega: “Laat mij maar! Ik kan vliegjes vangen met mijn hand.” *maakt een snelle beweging op het moment dat de vlieg neerstreek op haar bureau* “Ik heb ‘m!” Ik, stomverbaasd: “Hoe dóé je dat?” Collega, schouderophalend: “Gewoon. Een snelle beweging maken met mijn hand.” Ik: “Juist, ja.”
 • Vriendin, al gebarend naar mijn jumpsuit met bladeren: “Ik vind het zo stoer dat jij dit ook gewoon durft te dragen naar een feestje van iemand anders.” Ik, lachend: “Ik durft dit alleen te dragen omdat dit ook een beetje mijn feestje is.” Vriendin: “Oh. Nou dan trek ik bij dezen mijn compliment in.”
 • Wanneer ik mijn iPhone na een avond stappen op de grond laat vallen en het scherm volledig aan scherven ligt. Iedereen om mij heen: “NOOOO!” Ik, schouderophalend: “Ach, het moest er een keer van komen.” Lees: ik heb al járen een iPhone en heb deze nog nooit eerder laten vallen.
 • Als Wikkie klaaglijk miauwend rondloopt met een (vermoedelijke) blaasontsteking. Ik: “Aaaaw. Just like mommy” *Wikkie miauwt nog een keer* “Ach gossie, lieverd. Kom eens hier…” Roy, licht geërgerd door mijn betuttelende gedrag: “Ik had zo gehoopt dat je hierboven stond.”

Hoe gaat het met jullie?  Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER7 reacties


  18 juni 2017

  Haha, dat gesprek met een vreemde die aan het bellen is! Echt een leuke rubriek is dit altijd! :) Fijne zondag!  18 juni 2017

  Wat grappig dat jij zo rustig blijft als je gsm aan scherven ligt. Ik vind het ook wel lief dat jullie engels praten tegen Wikkie en dat gewoon normaal vinden, hier vinden ze het maar raar als ik engels tegen onze katten praat.  18 juni 2017

  Hahaha Wikkie! Ik krijg ook altijd op m’n kop als ik een grommende, chagrijnige Lucifer oppak om te knuffelen. “Je moedigt dit soort gedrag alleen maar aan! Straks is ze voor altijd chagrijnig”. Maar jij snapt het tenminste, met katjes moet je gewoon altijd praten :)  18 juni 2017

  Haha, dat met die onbekende die aan het bellen was! En een grappig misverstand met dat van die schouders! :) Fijne zondag!  20 juni 2017

  Heel leuk weer! Met name die brain freeze haha  20 juni 2017

  Hahah, wat is dit leuk om te lezen seg ! Wat grappig van het misverstaande gesprek. Liefs xx Leen  26 juni 2017

  Dat met die onbekende zou ik ook echt nog meemaken, hele leuke post ik lach me te pletter!
  Liefs