Vaderdag kaart: deze originele kaarten voor Vaderdag mag je niet missen
06/06/2017


vaderdag kaarten vaderdagkaarten postkaarten originele grappige kaarten vader
Mocht je het nog niet in je agenda hebben gemarkeerd: op zondag 18 juni is het Vaderdag. De dag waarop het volkomen getolereerd wordt om alle cliché’s uit de kast te trekken. Eén van mijn favorieten is toch wel de traditionele Vaderdag kaart. Met deze zelfgemaakte kaarten voor Vaderdag geef je er alleen nét even een originele swing aan.

vaderdag kaarten vaderdagkaarten postkaarten originele grappige kaarten vader star wars i am your father

YOU ARE MY FATHER(‘S DAY CARD)
Iedere vader die houdt van Star Wars, gaat deze Vaderdag kaart zonder twijfel geweldig vinden. Deze kaart is gebaseerd op de beroemde filmquote ‘Luke, I am your father‘ mét knipoog. Als basis voor de kaart heb ik karton gebruikt, welke ik ter grootte van een doorsnee kaart (10×15 cm) heb uitgesneden. Hierop heb ik met dubbelzijdige plakkers gestreept craft papier geplakt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om papier met space print te gebruiken. Vervolgens heb ik online een grappig plaatje van Darth Father opgezocht en in Star Wars font (‘Star Jedi’ is hier gratis te downloaden) de tekst getikt en op dik papier uitgeprint. Deze heb ik met dubbelzijdige plakkers op het gestreepte craft papier geplakt, en de kaart was sneller klaar dan je ‘chewbacca’ kunt zeggen. Enne: met de koffiemok met het extra shot als cadeau (hallo Italiaanse koffie!), weet je zeker dat je een origineel cadeau te pakken hebt.

vaderdag kaarten vaderdagkaarten postkaarten originele grappige kaarten vader superhero superman

vaderdag kaarten vaderdagkaarten postkaarten originele grappige kaarten vader superhero spin spider
Ik maakte in samenwerking met Radbag ook nog twee andere toffe kaarten. Benieuwd hoe ik deze heb gemaakt? En waar ik die originele dinosaurus kaartenhouder vandaan heb? Spoiler: het is stiekem helemaal geen kaartenhouder. Je leest het nu op Radbag Blog waar je overigens ook nóg meer cadeauinspiratie vindt voor Vaderdag en bovenal héél veel leuke bijpassende cadeaus. Ik ben heel benieuwd waarmee jullie je vader gaan verrassen! Enne…

Welke Vaderdag kaart is jouw favoriet? Welke zou jij aan jouw vader willen geven?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Dit is een gesponsorde post.9 reacties


  6 juni 2017

  Mijn vader heeft niks met kaarten, maar zelf vind ik die met de spin wel heel erg leuk.


  Femke - Youniqueblog

  6 juni 2017

  Ik vind die (al zeg ik het zelf) ook zo leuk. En heel typerend ;-)!


  Fem

  6 juni 2017

  Ik wilde de superhero kaart maken voor mijn partner (nee, we hebben geen vreemde relatie, onze baby is 4 maanden oud en nog niet zo creatief, dus ik moet het nog doen), maar je link naar radbag blog verwijst naar YouTube.


  Femke - Youniqueblog

  6 juni 2017

  Klopt, oepsie! Het linkje klopt nu wel: https://www.radbag.nl/blog/leuk-om-te-maken-originele-kaarten-voor-vaderdag. Het zou superleuk zijn als je die Superman-kaart maakt!


  Merel

  6 juni 2017

  Als je op de radbag blog klikt kom je bij een Glee-liedje terecht. Wat overigens ook niet verkeerd is, een lekker vrolijke start van mijn dag, haha. Maar die cadeau inspiratie kan ik ook wel gebruiken, vaderdagcadeautjes vind ik altijd zo lastig.


  Femke - Youniqueblog

  6 juni 2017

  Hahaha, ja oepsie. Is mijn bijzondere muzieksmaak ook weer meteen wereldkundig gemaakt ;-) Het linkje doet het nu wel! Het hoorde hiernaar te linken: https://www.radbag.nl/blog/leuk-om-te-maken-originele-kaarten-voor-vaderdag  6 juni 2017

  Oh, wat leuk! Ik denk dat ik misschien de Darth Vader kaart wel ga maken! Het 3D-effect is heel mooi!


  Femke - Youniqueblog

  6 juni 2017

  Ja, dat zou zo tof zijn :-)!!  7 juni 2017

  Heel erg leuk! Dit is pas een origineel cadeau!