HOERA! | Het is mijn 26e verjaardag!
28/10/2017


verjaardag femke kamps
Iedereen heeft zo zijn gebreken en in mijn geval is dit mijn obsessie voor mijn eigen verjaardag. Een hele dag worden omringd door vrienden en familie, taart eten en cadeautjes ontvangen? Kom maar door! Vandaag mag ik 26 kaarsjes uitblazen en wát een jaar is het geweest.

Een huis kopen met Roy, het boek Fuck the quarterlife crisis schrijven, als trouwambtenaar mijn zus in de echt verbinden… Mijn leven als 25-jarige was op z’n zachtst gezegd hectisch te noemen, maar stond bovenal bol van verrassingen. Wie had namelijk op mijn vijfentwintigste verjaardag kunnen bedenken dat Roy en ik een jaar later een huis zouden hebben gekocht? En wie had durven te voorspellen dat iets meer dan een jaar later mijn boek (boek!) in de winkel ligt? Nee, ik beslist niet.

Toch zijn mijn plannen voor vandaag allesbehalve groots. Ik wil het graag even rustig aan doen. Zo heb ik vanavond wat familie en vrienden uitgenodigd, maar verder heb ik besloten om de dag vooral te nemen zoals deze komt. Het enige agendapunt? Boodschappen doen voor mijn verjaardagsfeestje. En met Wikkie knuffelen op de bank, terwijl Roy en ik de allerlaatste afleveringen van Orphan Black erdoorheen jagen. En sushi eten. Het enige dat ik wèl voor vandaag heb geregeld. Daar zal iedereen die mij een beetje kent zich vast níét over verbazen ;-)

Met de lancering van mijn boek in het vooruitzicht (Beste. Verjaardagscadeautje. Óóit!), wordt het de komende tijd al meer dan druk genoeg. Ook schuif ik morgenochtend aan bij De Jonge 100 Sunday Brunch in Amsterdam, waar ik als één van de genomineerden voor ben uitgenodigd. Hiervoor wil ik jullie allemaal nogmaals ont-zet-tend bedanken voor jullie support. Iemand had mij last-minute ingehaald qua stemmen dus de kans op een publieksprijs is verkeken, maar de nominatie én jullie steun deden mij oprecht heel erg goed. Súperblij mee!

Roy en zijn beste vriend gaan gelukkig mee richting Amsterdam om me onderweg te kunnen supporten. Enne: die steun ga ik morgenochtend, met kater en wel, vást nodig hebben.

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Categorie: Persoonlijk
Tags:


15 reacties


    28 oktober 2017

    Van harte gefeliciteerd, Femke! Veel plezier vandaag en morgen! :D



    28 oktober 2017

    Allereerst van harte met je verjaardag! Wat een mooie dingen heb je het afgelopen jaar mogen mee maken. Rustig aan doen mag dan ook zeker. Ik wens je hele mooie dingen toe in het komende jaar. Geniet van de sushi en mensen om je heen vandaag!



    28 oktober 2017

    Gefeliciteerd Femke!!



    28 oktober 2017

    Haha, ik ben dus precies zo: nog altijd maak ik van mijn eigen verjaardag graag een heel ding. Het is ook niet niks om weer een jaar bij je leeftijd te mogen optellen :) Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en geniet van jouw dag! Zo te horen heb je echt een heel bijzonder jaar achter de rug.



    28 oktober 2017

    Gefeliciteerd! Geniet ervan! En veel plezier morgen.



    28 oktober 2017

    Leuke foto! Van harte gefeliciteerd, maak er een leuke dag van! En geniet van de sushi, eet ik ook altijd op mijn verjaardag haha!



    28 oktober 2017

    Gefeliciteerd! Wat heb je een prachtig jaar achter de rug en er gaat vast weer veel goeds komen. Geniet ervan én van de sushi, maar dat komt vast goed. Liefs!


    Wendy (B)

    28 oktober 2017

    Proficiat!



    28 oktober 2017

    Proficiat! Zo’n rustige avond met vrienden vind ik zelf ook de gezelligste manier om mijn verjaardag te vieren. Geniet ervan!



    28 oktober 2017

    Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een hele fijne en gezellige verjaardag <3



    28 oktober 2017

    Nogmaals gefeliciteerd topper! Ik vind het zo knap wat je allemaal al bereikt hebt en hoe je nu ook nog eens zo bewust bent van alles. Good on ya girl! Komend levensjaar zal vast net zo goed of zelfs beter worden <3



    28 oktober 2017

    gefeliciteerd :D


    Anita te Gussinklo

    28 oktober 2017

    Van harte Gefeliciteerd met je verjaardag Femke



    29 oktober 2017

    Gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een jaar heb je achter de rug. Op naar een nieuw mooi levensjaar.



    30 oktober 2017

    Happy belated Birthday!