GENOMINEERD | Eén van de 100 meest veelbelovende jongeren van 2017 -
03/10/2017


femke kamps de jonge 100 ondertussen freelance tekstschrijver fuck the quarterlife crisis

Als er één ding is dat je van me moet weten, is dat ik zo competitief ben als een blok kaas. Heus. Toch maakte mijn hart een sprongetje toen ik werd gemaild dat ik ben genomineerd als één van de 100 meest veelbelovende jongeren van 2017. Iets dat ik totaal niet had verwacht en een enorme eer vind.  

Oké, het is geen Forbes 30 under 30 maar een eer is het zonder twijfel wel: genomineerd worden als één van de 100 meest veelbelovende jongeren van 2017. Ja, dit ga ik nog vaak zeggen. Het is bij mij namelijk ook nog niet helemaal bezonken. De reden van de nominatie? Fuck the quarterlife crisis die half november in de winkel zal liggen (nu al te reserveren!). En daar ben ik héél blij om. Niet alleen omdat het één van mijn grootste projecten ooit is, maar bovenal omdat het zo persoonlijk is en één met een (hopelijk) duidelijke missie: mentale problemen meer bespreekbaar maken. Op kleine en grote schaal. Ik wil graag het taboe rondom dit topic doorbreken. Dat je op feestjes kunt vertellen dat je in behandeling bent bij een psycholoog zonder dat iemand zich verslikt in een bitterbal. En een stiekem nog grotere droom: dat naast vakken als Wiskunde en Biologie ook een vak als Persoonlijke Ontwikkeling vaste prik wordt op middelbare scholen. Who’s in?

Winnen vind ik dan ook oprecht niet het belangrijkste, wél dat mijn boodschap wordt verspreid: dat het oké is als je je shit niet op orde hebt en dat daar vooral over gepraat mag worden. Wil je deze boodschap steunen? Dan zou ik het ont-zet-tend leuk vinden als jullie hier op mij zouden stemmen. Dit kan nog tot en met zondag 22 oktober 23:59. Al grapten Roy en ik gisteren tijdens het avondmaal wel dat ik officieel gediskwalificeerd zou moeten worden. De awarduitreiking vindt namelijk plaats op zondag 29 oktober. Eén dag na mijn verjaardag waarop ik 26 kaarsjes mag uitblazen. Maar hé… Dat vertellen jullie vast niet verder, hè?

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Ellen van Lent21 reacties


  3 oktober 2017

  Mijn stem heb je!


  Femke - Youniqueblog

  3 oktober 2017

  Zo blij mee, dank je wel :-)!  3 oktober 2017

  Wat gaaf!


  Femke - Youniqueblog

  3 oktober 2017

  Ja, zo blij met deze nominatie!  3 oktober 2017

  Hee wat goed! Ik wist dat je boek binnenkort uit komt, en dat je bezig was met een videoreeks. Toch had ik denk ik vooral het idee dat je bezig was met het interviewen van succesvolle quarterlifers en hun eventuele (zakelijke) struikelblokken. Ook prima natuurlijk, maar de dingen die je in dit artikel beschrijft (het bespreekbaar maken van psychologische problemen in welke hoedanigheid dan ook, voor dezelfde doelgroep) vind ik echt een waanzinnig streven, waar inderdaad echt meer en zonder pretentie over gesproken mag worden. Good on you!


  Femke - Youniqueblog

  3 oktober 2017

  Ah, zo tof om te horen en goed ook dat je aangeeft dat dit nog niet helemaal duidelijk voor je was. In mijn boek schrijf ik openlijk over mijn hyperventilatie, angsten en mijn struikelblokken hoe ik in mijn quarterlife crisis terecht ben gekomen (en hoe ik er weer uit ben gekrabbeld). Je wordt echt in mijn hoofd en onzekerheden meegenomen: iets dat ik ont-zet-tend belangrijk vindt, omdat we hier echt wat meer open over moeten zijn. Ter verdieping heb ik met experts gepraat en inderdaad een aantal succesvolle vrouwen gevraagd naar hun advies aan hun twintigjarige zelf (en in videovorm opgenomen). Dit om nóg meer praktische inzichten en tips te kunnen geven, en een groter draagvlak te hebben voor deze belangrijke boodschap. Heel fijn om te horen dat je hier ook in gelooft!  3 oktober 2017

  Wauw wat een eer! Gefeliciteerd! Ik heb gestemd haha!


  Femke - Youniqueblog

  3 oktober 2017

  Yay, dank je wel! Echt heel blij mee :-)  3 oktober 2017

  Wat ontzettend tof! Mijn stem heb je :)  3 oktober 2017

  Wat een toffe nominatie! Ik heb uiteraard even op je gestemd hoor! En die leeftijd, ach, dat is toch maar een nummer?  3 oktober 2017

  Wauw zo gaaf! Dit heb je echt verdiend, Femke! Mijn stem heb je!


  Femke - Youniqueblog

  4 oktober 2017

  Wat ontzettend lief, dank je wel! Heel blij met jouw stem <3  3 oktober 2017

  Wat een eer zeg!! Ik ga zeker even stemmen!


  Femke - Youniqueblog

  4 oktober 2017

  Ja, zó leuk! Heel erg bedankt voor je support <3


  Femke - Youniqueblog

  4 oktober 2017

  Wauw, zo lief <3 Dank je wel!  3 oktober 2017

  Ik heb gestemd! Zo tof dat je genomineerd bent, hoop dat je wint :)


  Femke - Youniqueblog

  4 oktober 2017

  Zó lief, dank je wel <3  4 oktober 2017

  Wow wat een eer! Gefeliciteerd :)


  Femke - Youniqueblog

  4 oktober 2017

  Ik vind het ook zó tof! Dank je wel :-)  8 oktober 2017

  Toi toi toi … je bent zo jong zoals je jezelf voelt !


  Femke - Youniqueblog

  9 oktober 2017

  Precies ;-) Dank je wel voor je support!