Things that made my week...#286
29/10/2017


things that made my week
Deze week werkte Wikkie’s trotse gedrag aanstekelijk, leverde een val tijdens een ijshockeyclinic een onverwacht symptoom op en bewees Roy wederom dat plannen niet zijn sterktste kant is. Benieuwd?

  • Wikkie die via het kattenluikje binnenkomt en extreem trots met twee blaadjes in haar mond naar het kleed wandelt om ze hier neer te leggen. En mezelf vervolgens te betrappen om met een verhoogde stem tegen haar te zeggen: “Heb jij twee blaadjes gevangen? Wat góéd van jou zeg!”
  • Collega 1: “… Ik heb in één rits doorgewerkt.” Collega 2, niet begrijpend: “In wat voor rits?”
  • Roy: “Schatje, je moet tóch 9 december vrijhouden in plaats van 3 november voor je verjaardagscadeau.” Ik: “Hè, hoezo?” Roy: “Er is volgens mij ook iets verkeerd gegaan.” Ik: “3 november of 9 december vind ik wel een héél groot verschil.” Roy: “Nou ja… Je weet wie het in de agenda heeft geschreven, hè?”
  • Wanneer een vriendin vertelt dat ze is gevallen tijdens een ijshockeyclinic. Ik: “Heb je nog ergens pijn?” Vriendin: “Behalve een pijnlijk stuitje; alleen een gekneusd ego.”
  • Wanneer ik met een vriendin praat over het feit dat we volgende week naar het concert van Zara Larsson gaan, terwijl we eigenlijk vrij weinig nummers van haar kennen. Vriendin: “Weet je…” *stilte* “Nieuwe indrukken opdoen is óók leuk.”
  • Mijn boek (boek!Fuck the quarterlife crisis die aankomende week uitkomt. YAAAY!  Heb jij ‘m al gereserveerd?

Hoe gaat het verder met jullie? Hebben jullie een fijne week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Ellen van Lent



6 reacties


    29 oktober 2017

    Haha, beter laat dan nooit met het verjaardagscadeau! Wat schattig dat Wikkie met blaadjes thuiskwam. Nu maar hopen dat ze niet binnenkort een muis op jullie vloerkleed komt leggen ;) En zo gaaf dat je boek nu echt bijna uitkomt! Wat spannend!!



    29 oktober 2017

    Ahh ja, ik ben aan het wachten hoor tot het boek op mijn deurmat binnen valt!



    29 oktober 2017

    Haha, ben je niet súper benieuwd naar wat je verjaardagscadeau zal zijn? Mijn vriend en ik kunnen dat nooit goed voor elkaar stil houden… :’)
    En wat gááf van je boek! Ziet er tof uit!



    29 oktober 2017

    haha, wat schattig van Wikkie. Wie weet is ze stiekem enorm fan van de herfst. ;) Wat ontzettend leuk dat je boek bijna uitkomt! Spannend!!



    30 oktober 2017

    Haha, die Wikkie. LIever blaadjes dan een dooie vogel trouwens! Leuk, Zara Larsson, volgens mij is zij live heel goed. Dus wordt hoe dan ook een leuke avond!



    31 oktober 2017

    Heel leuk om te lezen, ik ben deze dinsdag weer vrolijk!