FEEST | Fuck the quarterlife crisis is gelanceerd!
01/11/2017


fuck the quarterlife crisis
“Ik heb al twee kopers voor jouw boek”, appte mijn vader vanochtend enthousiast. Zoals het een trotse vader betaamt was hij al op de vroege morgen mijn boek aan het slijten bij zijn collega’s. Yep, vanaf vandaag is Fuck the quarterlife crisis écht verkrijgbaar. Het voelt onwerkelijk en gek, maar bovenal natuurlijk fantástisch dat jullie nu allemaal het boek kunnen lezen.

Grappig feitje: sommige van jullie hadden het boek eerder ontvangen dan ik. Omdat de lancering van het boek was vervroegd, werd het boek direct vanuit de drukker naar iedereen verstuurd. Dit betekende dat ook ik gewoon netjes moest wachten bij de brievenbus. Iets dat ik uiteraard niet volhield. Aan het begin van de middag reed ik om deze reden alsnog plankgas naar de uitgeverij om mijn boek in handen te krijgen. Nemen jullie me vast niet kwalijk, toch ;-)? Ik werd beslist niet teleurgesteld: bij de uitgeverij lagen er al een paar stapels van mijn boek klaar om verzonden te worden.

Fuck the quarterlife crisis 1

Joe, hallo! Daar sta je dan op de omslag van je eigen boek. Héél bizar.

Ik wil jullie in ieder geval nu al duizendmaal bedanken voor alle foto’s die ik heb mogen ontvangen. Ik heb zelfs al de eerste enthousiaste reacties ontvangen op de inhoud van het boek. Sommige van jullie zijn namelijk al meteen begonnen met lezen (yes, yes, yes!) en ik vind het alleen maar ontzettend leuk om hiervan op de hoogte te blijven. Heb je dus mijn boek ontvangen, vergeet me dan niet te taggen in je post, laat een reactie achter of stuur een DM op Instagram. Vind ik alleen maar héél erg leuk! Heb je het boek nog niet besteld? Hij is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de plaatselijke boekhandel, maar je kunt ‘m ook bestellen bij  Bol.comAKOBrunaECIManagementboek.nl of Uitgeverij Thema. Dan weet je zeker dat je ‘m niet misloopt. Oké. Ik ga even een vreugdedansje doen…

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER18 reacties


  1 november 2017

  Ja, heb het boek ook naast me liggen en de eerste 2 hoofdstukken al gelezen. Was zo blij toen ik de postbode vanmiddag zag komen. Vanavond weer lekker verder lezen.
  Van harte gefeliciteerd met je boek! Je mag hier zeker heel trots op zijn :)


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  Ah, zo tof om te horen! Laat je me weten wat je ervan vindt :-)? Ik ben héél benieuwd namelijk!  1 november 2017

  Wat een mijlpaal! Gefeliciteerd met de lancering van je eigen boek!


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  Zo lief, dankjewel :-)!  1 november 2017

  Gefeliciteerd, ik vind het hartstikke leuk voor je :)


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  Ah lief! Dankjewel <3


  Laurine

  1 november 2017

  Gefeliciteerd Femke! Even een klein vraagje: is het boek ook verkrijgbaar in België?


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  Yes, zeker! Ook in België is het boek verkrijgbaar bij de (meeste) boekhandels, maar je kunt ‘m ook bestellen via Bol.com :-)  1 november 2017

  Zooo leuk Femke! Een prestatie waar je trots op mag zijn. Ik ben heel benieuwd naar je boek! Liefs, Nicole


  Femke - Youniqueblog

  2 november 2017

  Ah, superleuk om te horen! Dankjewel :-) X  2 november 2017

  Waaah!! Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd met deze mijlpaal!


  Maaike

  2 november 2017

  Ik heb ‘m ook al binnen, ben erg benieuwd!  2 november 2017

  Ja, ja, ja! Ik ben zoooo ontzettend benieuwd naar je boek, kan niet wachten om ‘m te lezen. Deze gaat op mijn wishlist voor Kerst hihi! Gefeliciteerd met je eerste boek <3  2 november 2017

  Oooh, wat een goeie van Anna hierboven. Ik zet je boek op mijn verlanglijstje! Mag van mezelf even geen geld meer uitgeven aan boeken :( maar ben heel erg benieuwd! En natuurlijk: gefeliciteerd! Wat een droom!  2 november 2017

  Mijn exemplaar is onderweg en ik ben heeeeeel erg benieuwd! Well done you <3 Xx  3 november 2017

  Wat grappig dat je Marjolijn Antheunis hiervoor hebt geïnterviewd, daar heb ik vorig blok nog les van gehad! Ik heb je boek ook op mijn verlanglijstje voor de feestdagen gezet :-)  3 november 2017

  Gefeliciteerd met je eigen boek! Ik ben heel erg benieuwd, dus hij staat op mijn wishlist voor de feestdagen :)


  Anneleen

  3 november 2017

  Super dikke proficiat!! Ziet er een prachtig boek uit, mag je echt heel trots op zijn! X