Things that made my week...#287
05/11/2017


things that made my week
Allereerst ontzettend bedankt voor al jullie enthousiaste reacties op mijn boek Fuck the quarterlife crisis en alle foto’s die ik al heb mogen ontvangen. Superblij met jullie support! Deze week bleken oordoppen tijdens een concert ook een vervelend neveneffect te hebben, werd mijn boek verward voor een wel héél andere titel en lachte ik -tot ongenoegen van Roy- op het verkeerde moment. Benieuwd?

 • Wanneer ik op mijn verjaardag grap dat Roy nog maar een ‘jonkie’ is. Roy, licht geërgerd: “Ik zou maar niet te veel bewegen als ik jou was, anders breek je nog je heup.”
 • Wanneer ik met vriendinnen bij het concert van Zara Larsson ben en we oordoppen indoen. Ik: “Ah nee, nu hoor ik mezelf heel hard zingen.” Vriendin: “Ja, normaal hadden alleen anderen er last van…”
 • Als mijn broer vertelt dat hij in zijn eentje een vaatwasser naar de eerste verdieping heeft getild. Ik, volledig perplex: “Hoe heb je dat gedaan?” Broer: “Met heel veel wilskracht.”
 • Wanneer hij vervolgens vertelt dat hij onlangs in Utrecht bij een leuk tentje had gegeten. Ik: “Waar is dat precies in Utrecht?” Broer: “Aan de gracht.” Ik: “Lekker specifiek ook.”
 • Als een vriendin een boekhandel belt om te vragen of mijn boek daar verkrijgbaar is. Vriendin: “Hebben jullie ook Fuck the quarterlife crisis?” Medewerker: “Wat? Twilight?”
 • Wanneer Roy vergeet dat de kruipruimte open is, hij bij binnenkomst via de voordeur direct in het gat valt en ik direct in lachen uitbarst (lees: ik zag het gebeuren en dat hij oké was). Roy, terwijl de loodgieter hem helpt uit het gat te komen: “Verschil moet er wezen: de loodgieter is bezorgd, terwijl mijn vriendin de slappe lach heeft.”
 • Als ik de radio enthousiast een paar streepjes hoger zet wanneer er een nummer van de Backstreet Boys wordt gedraaid. Ik, verdedigend: “Het is mijn auto, dus dan mag het.” Roy: “Het heeft je er anders ook nooit van weerhouden als we in mijn auto zaten.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER8 reacties


  5 november 2017

  Haha, hij is weer leuk! En gelukkig is alles goed met Roy ;-)  5 november 2017

  Haha, heerlijke anekdotes weer! En Twilight of Fuck the Quarterlifecrisis? Paar lettertjes verschil maar, toch?! ;)


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Echt, hè :’)?  5 november 2017

  Wat een leuke momenten. Fijn dat je al zoveel leuke reacties hebt gehad op je boek.. Maarre, Twilight?! Jaja. Lekker specifiek inderdaad een leuk eettentje aan de gracht in Utrecht haha.  5 november 2017

  Geweldig weer om te lezen dit. Goed begin van de zondag!  5 november 2017

  Haha, ik moet altijd zo lachen tijdens het lezen van deze blogjes. Heerlijk!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Ah, superleuk om te horen :-)!  10 november 2017

  Hahaha, Twilight, seriously??? Arme Roy, gelukkig dat hij ongedeerd was na die val!