Cosmopolitan Brand Ambassador: maak kennis met de Cosmo Style Squad
14/02/2018


cosmopolitan brand ambassador femke kamps de cosmo style squad

In mijn tienerjaren droomde ik ervan om op één dag voor Cosmopolitan te mogen schrijven. Toen deze droom uitkwam, was dit dan ook zonder twijfel een *pinch me*-momentje. Nooit had ik echter durven hopen ook paginagroot in Cosmopolitan te staan. Tweemaal zelfs. En dit is de reden…

Cosmopolitan Brand Ambassador

Alweer enige tijd geleden werden ik samen met een aantal toffe Instagram chicks uitgenodigd op het Cosmopolitan hoofdkantoor voor een jaloersmakende brunch. De reden? Ze waren achter de schermen druk bezig met een Brand Ambassador-projecten en wilden hiervoor graag met ons samenwerken. Nee, ik geloofde het ook niet. Vanaf deze maand is het hoge woord er officieel uit: samen met zeven andere leuke meiden mag ik mezelf trots onderdeel noemen van de Cosmo Style Squad…

Cosmopolitan Brand Ambassador header 1

Cosmo Style Squad

De Cosmo Style Squad bestaat uit een acht Instagrammers met ieder haar eigen expertise. Van food en mindstyle tot mode en beauty. De gemeenschappelijke deler? Lezeressen van Cosmopolitan inspireren om hun doelen te behalen. Op welk vlak dan ook. Hoe leuk is dat? Het was dé reden dat ik met de andere Brand Ambassadors eind december op de foto ging. De dag dat ik ook werd gevolgd door een filmploeg van EenVandaag.

De shoot deed ik samen met Fleur, Janne en Eleanore. Ik weet zeker dat ik voor ons alle vier spreek wanneer ik zeg dat het een héél leuke dag was. Een dag waarop je wordt aangekleed in de nieuwste items en zelfs je haar en make-up voor je wordt gedaan? Yes, please! De roze jurk die ik droeg tijdens de shoot heeft er zelfs voor gezorgd dat ik sindsdien compulsief de homepagina van de H&M webshop aan het refreshen ben.

cosmopolitan brand ambassador femke kamps

Go get it!

Het resultaat van de shoot (lees: ik sta gewoon tweemaal paginagroot in Cosmopolitan *squeek*) is nú te bewonderen in de nieuwe Cosmopolitan. Met actrices Lili Reinhart en Camila Mendes op de cover. Iets waar ik natuurlijk éxtra blij van word als groot fan van Riverdale. Wat vinden jullie van de shoot?

Liefs,
Femke

P.s. Er zijn nog maar 3(!) kaartjes beschikbaar voor de Masterclass Ondernemen voor beginnende content creators. Tedje en ik zullen deze geven op zaterdag 10 maart in het snoeproze werkwarenhuis. (OP=OP)

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER12 reacties


  14 februari 2018

  Wauw, wat ontzettend gaaf en wat een eer! Supertof dat je hiervoor bent gevraagd en nu paginagroot in mooie kleding in het tijdschrift staat :)  14 februari 2018

  Woooo wat ontzettend gaaf zeg! Gefeliciteerd meis, daar mag je natuurlijk ontzettend trots op zijn. Hopelijk heb je een paar exemplaren meegenomen voor je archief voor later? haha <3 En Riverdale op de cover.. love it! Ik vind het ook zo'n leuke serie. Ik ben benieuwd wat je allemaal mag gaan doen als cosmo style squad. Ik ben stiekem ook een beetje trots op jou. :) Xx  14 februari 2018

  Wow wat mega gaaf en die roze jurk, Love it!  14 februari 2018

  Je ziet er echt super classy en sexy uit joh! Kan je later aan je kleinkinderen laten zien als je in je schommelstoel zit te wiebelen. Met een kraakstemmetje: “Kijk kinders, dit is omaaaa” ;)  14 februari 2018

  Supermooie foto’s, je staat er prachtig op. En ja, ik kan me voorstellen dat het een droom is. Wat fijn dat die voor jou is uitgekomen!  14 februari 2018

  Wat gaaf zeg! Zal vanmiddag de nieuwe Cosmopolitan zeker even halen!
  Liefs  14 februari 2018

  Wauw, ik kan geloven dat dit een droom is die uitkomt! Cosmopolitan is ook mijn favoriete tijdschrift.
  Liefs,
  Yara  14 februari 2018

  Oh wat gaaaaf zeg dit! Ik ga de Cosmo zeker aanschaffen :-).  14 februari 2018

  Topper!! Super trots op je <3  14 februari 2018

  Zo leuk, dit! Gaaf!  14 februari 2018

  Wat tof zeg! En wat fijn ook dat het zo’n leuke dag was, dat maakt het nog een veel mooiere ervaring.  14 februari 2018

  Oh wauw gaaf echt een enorme eer en tof om te doen lijkt me!