Greetz kerstcadeaus: 3 fijne kerstverrassingen die je per post kunt versturen
11/12/2018


greetz kerstdonuts kerst donuts kerstpakket kerstverrassing

Yes, de feestdagen zijn nu écht in aantocht! Voor mij en mijn vriend (verloofde!) is dit zonder twijfel onze favoriete tijd van het jaar. De sfeervolle versiering, het gezellige samenzijn en bovenal natuurlijk al dat lekkere eten. Eén ding wat ook niet mag ontbreken tijdens de feestdagen? Cadeautjes! Geen zin om je zelf door de kille straten te worstelen? Voor deze samenwerking met Greetz laat ik je de allerleukste kerstverrassingen zien die je per post kunt versturen.

Greetz kerstcadeaus

greetz bloemen kerstcadeau kerstpakket kerstpakket inspiratie kerstpakket versturen

greetz bloemen kerstcadeau kerstpakket kerstpakket inspiratie kerstpakket versturen

Kerstboeket

Van verjaardag tot de feestdagen: met een mooi boeket zit je altijd goed. Zelfs tijdens de meest donkere dagen weet een bos bloemen het huis op te fleuren. Ook bij Greetz vind je talloze mooie kerstboeketten waarmee je je (schoon)moeder, tante, vriendin of collega per post mee kunt verrassen. Neem bijvoorbeeld dit mooie Jingle kerstarrangement van o.a. rozen, gerbera’s en niet te vergeten kerstballen. Perfect voor het instant kerstgevoel! Nog leuker: je kunt de mooie kerstboeketten van Greetz ook combineren met een luxe cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een mooie fles wijn, chocolaatjes of een Rituals cadeaupakket. Oh enne: vergeet niet een bijpassende kerstkaart mee te sturen!

greetz bloemen kerstcadeau kerstpakket kerstpakket inspiratie kerstpakket versturen greetz bloemen kerstcadeau kerstpakket kerstpakket inspiratie kerstpakket versturen

Premium Tasting Box

Op zoek naar een origineel cadeau voor de fijnproever? Ik werd ontzettend blij van deze Premium Tasting Box. Deze fijne thuisproeverij bevat een smaakvolle combinatie van olijfolie, thee, port, limoncello en likeur. Echt zo leuk! Net even iets anders dan de geijkte fles wijn of champagne. Je kunt voor de liefhebber ook kiezen voor bijvoorbeeld een Gin & Tonic proeverij of een likeurproeverij. De perfecte kickstart van de kerstborrel!

img_3609.jpg

img_3604.jpg

Kerstdonuts

Ik benoemde het al: kerst en lekker eten gaan wat mij betreft hand in hand. En daarom kun je bij Greetz als kerstverrassing ook kiezen voor speciale -jawel- kerstdonuts. Geheel versierd met eetbare sneeuwvlokken, kerstbomen en rood – groen glazuur. Zijn ze niet fantastisch? En geloof me: ook zo ontzettend lekker. Laat het feestseizoen maar beginnen! En de katten? Die zijn dan weer ontzettend blij met de doos…

greetz bloemen kerstcadeau kerstpakket kerstpakket inspiratie kerstpakket versturen

Wat vinden jullie van deze Greetz kerstcadeaus? Welke kerstverrassing is jullie favoriet?

Advertorial

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER5 reacties


  11 december 2018

  Haha, die laatste foto! De katten zijn zichtbaar blij met hun kerstpost. Wat een leuke postideeën allemaal! Zo’n boeket lijkt me een feestje om te versturen, maar die donutpost is ook absoluut niet verkeerd om te versturen of (nog beter!) te ontvangen :)  11 december 2018

  Echt zo handig en leuk :) Haha die laatst foto is geniaal.  11 december 2018

  Oh, ik zou zelfs wel die drie items onder de kerstboom willen hebben bij mezelf. Als ik dan toch moet kiezen, zou ik gaan voor het eerste denk ik!  11 december 2018

  Erg leuk artikel! En die foto van je katten is echt te leuk.  13 december 2018

  Wat leuk dit allemaal! Mega origineel, ook!