Shoplog: (Mijn eerste keer!) Primark Eindhoven -
27/01/2014


Mijn allereerste bezoek aan de Primark in Eindhoven is een feit. Ik was al ooit een paar keer eerder met vriendinnen naar Rotterdam geweest, maar sinds Primark zijn eerste vestiging opende in Brabant, had ik nog steeds niet de kans gehad om erheen te gaan. Tot nu.


En rustig dat het was! Mijn vriend en ik besloten random afgelopen donderdagmiddag te gaan en ik heb het nog nooit zó rustig meegemaakt (laat staan: opgeruimd) . Héél fijn, want nu konden wij natuurlijk op ons gemak dit nieuwe pand verkennen. De Primark in Eindhoven is met vier verdiepingen -zoals jullie waarschijnlijk wel weten- de grootste uit de Benelux. Zelf was ik niet direct naar iets op zoek (behalve dan een sport bh) dus kwam ik vooral thuis met een aantal cadeautjes (kan ik helaas niet laten zien ;-) en veel andere crap.

De Primark heeft sinds kort een vernieuwde sportcollectie: en leuk dat deze is! Die sport bh was dus zo gevonden (€6,-). Ook tipte iemand laatst op mijn blog de geurkaarsen die de Primark verkoopt en toen ik aan de grote ‘Vanilla Coconut’-geurkaas (€4,-) snuffelde snapte ik meteen waarom. Héérlijk. Ook lagen bij de kassa een aantal ‘voor de grijp’-geurkaarsen voor €1,- per stuk, waaronder het luchtje Pink Jasmine en Truffle. Deze mikte ik uiteraard ook meteen in mijn mandje. De aankoop waar ik het meest blij mee ben? Dat zijn misschien nog wel mijn koeien sokken (€3,50). Ze zijn gewoon te K(j)oet!
Wat vinden jullie van mijn aankopen?



2 reacties


    29 juni 2016

    Wat een leuke items heb je gekocht bij Primark Eindhoven, kom je er nog steeds? Het is mijn favoriete winkel in ieder geval :)



    9 oktober 2016

    Primark Eindhoven voor altijd ;)