Over mij

About me
Eerst een digitale voorstelronde. Mijn naam is Femke Kamps, afgestudeerd in Communicatie Design (MSc) en fervent stukjestikker voor zowel print als online. Als zesjarig meisje stond ik in de supermarkt altijd al te snuffelen tussen de nieuwste tijdschriften en deze gewoonte heb ik tot op heden niet afgeleerd. Verdwalen in mooie stukken en het ontdekken van alle nieuwigheden op online gebied, is het liefst wat ik doe.

Met content op maat mensen enthousiasmeren voor een merk, is waar ik blij van word. Of dit nu gaat om een creatieve tekst met een knipoog of het uiteenzetten van een prikkelende contentstrategie. Als woordenmetselaar zorg ik ervoor dat jouw communicatie staat als een huis, maar ook dat deze wordt voorzien van kleurrijke slingers. Daarnaast sta ik bekend om mijn oog voor beeld en creatieve visie.

“The only way to do great work, is to love what you do,“ heeft Steve Jobs ooit gezegd. Iets waarop ik niets anders kan doen, dan enthousiast knikken vanachter mijn laptop.

Liefs,
Femke

Fotografie: Mariska van der Haven

Staat dit icoontje bij een artikel? Dan betreft het een advertorial, ofwel een betaalde post. Dit beïnvloedt mijn mening over het product of dienst niet. Ik kies alleen maar adverteerders uit die daadwerkelijk bij mijn blog passen en probeer deze posts zo leuk mogelijk te maken voor jullie als lezers.