Challenge: 24 uur...in een afkickkliniek -
28/07/2014


afkickkliniek Tiel real life Fashionista

They tried to make me go to rehab and I said…YES! Je butt naked laten controleren op drugs, slapen in de time-out en alleen privacy op de wc (mits toestemming!). Voor een Fashionista-reportage was ik 24 uur een patiënt in de afkickkliniek. En ja: dat was one hell of an experience.
Het is alweer een aantal maanden dat ik deze challenge onderging, maar ik herinner het me als de dag van gisteren (Ja, ja. Oma is even aan het woord, guys). Ik vertrok met een fikse blaasontsteking. Of dat me weerhield om me richting de afkickkliniek in Tiel te begeven? Neuh. Half, omdat ik me al weken had ‘verheugd’ op deze dag en half omdat er een minstens net zo fikse deadline om de hoek lag te loeren – ik zal mijn ‘heldendaad’ niet mooier maken dan het is ;-).

afkickkliniek Tiel real life Fashionista

 

afkickkliniek Tiel real life Fashionista

 

afkickkliniek Tiel real life Fashionista
Wat was deze ervaring een beroerde nacht in de gevreesde time-out waard (Note to self: neem nóóit antibiotica en ibuprofen tegelijk in. Zeker niet op een lege maag.). Tegen alle verwachtingen in en ondanks alle ‘overdreven ver buiten mijn comfort zone om’-momentjes, kijk ik met een heel positief -haast ‘warm’- gevoel terug op mijn ervaring. Ik ben zó goed ontvangen door het team en de jongeren. Het laat mij beslist even anders kijken naar ‘junkies’.
Benieuwd naar het volledige verhaal? Dat kun je nú lezen in de Fashionista. *hint hint*



0 reacties