WIN! 'Het Ultieme Girly Girl'-Pakket #1 -
18/12/2014


Woehoe! De dag van het allereerste te verloten ‘Het Ultieme Girly-Girl’-pakket is aangebroken. Om te vieren dat er ruim 1200 Bloglovin’-volgers op de teller staan en mijn blog bijna 4 jaar bestaat, heb ik in samenwerking met een aantal toffe merken  drie mega-awesome (is dit een woord?) pakketten samengesteld. Benieuwd?

De eerste girly goodies die in het pakket zijn te vinden, zijn van P.s. Ik hou van jou. En nee: wat mij betreft is dat helemaal geen webshop alleen bestemd voor kleuters met luiers en mama’s met bolle buiken. Ik word namelijk he-le-maal happy van de vrolijke producten die ze daar verkopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Sketch Inc matroeska-pop (€19,95)? Of deze Tiago Americo-set (€7,95) als ultieme blijmaker in de brievenbus. Jawel: allebei zijn ze terug te vinden in dit pakket.

Ook BIS Publishers -uitgever van de meest originele, bizarre, maar -vooral- fantastische boeken- wilde graag iets bijdragen aan dit pakket. Hoe leuk: nu mag ik één van jullie blij maken met deze Dear Fashion Diary (€12,90). Het ultieme DIY-boek voor de schrijfgrage fashionista. Ook heb ik dit prachtige (Matte Ever After) palette van MUA bijgevoegd (€5,99). Een girly-girl pakket is uiteraard niet compleet zónder make-up.

Natuurlijk wil je deze winter niets liever dan jezelf met een goed boek op de bank nestelen. Onder het mom ‘Read. Love. Blossom’, is Blossom Books de uitgever van de meest mooie chicklits. Maar hé: in hun shop verkopen niet alleen mustreads, maar ook bijpassende goodies zoals deze grappige ‘Shut up, I’m reading‘-mok (€7,95). Ook chocolade mag uiteraard niet ontbreken bij een uitgebreide relaxsessie. In dit pakket zit daarom ook nog een melkchocolade Tony Chocolonely’s-reep met karamel en zeezout (€2,78).

Na het succes van dit artikel, móésten er natuurlijk ook een aantal girly films in het pakket worden opgenomen. In samenwerking met MegaMovieStore, zitten er maar liefst vier(!) dvd’s in ieder pakket. Voor welke films je dit keer alvast ruimte mag maken? Monte Carlo (€6,99), Bridesmaids (€6,99), Smoorverliefd (€6,99) en The Holiday (€6,99). En terwijl je deze films in chillstand aan het kijken bent, kun je ondertussen je nagels lakken met deze mooie langhoudende lakjes van Oriflame in de tinten Red Sky en Lilac Silk (€12,- per stuk).

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg dit blog via Bloglovin en like deze post
Like Younique op Facebook
– Laat een reactie achter dat je meedoet

Yep, that’s it. Wat mág je doen om extra kans te maken?
– Deel dit bericht via Facebook (+1 entry)
– Volg mij via Instagram (+1 entry)
– Volg mij via Twitter en tweet het volgende. “Yay! Ik maak nu extra veel kans op ‘Het Ultieme Girly-Girl’-Pakket van www.femkekamps.nl/blog bomvol girly goodies (FemkexKamps) #winactie” (+2 entries)

Doe jij mee met deze winactie?

Pssst! Heb jij ook al de winactie op Facebook gespot?

Categorie: Win


1 reactie


    30 september 2015

    mwJvMa Thanks-a-mundo for the blog post.Really looking forward to read more. Great.