WIN! Girl Online door Zoe Sugg -
24/02/2015


Het is alle internetfanaten en beautyblog-junkies vast niet ontgaan: het schrijfdebuut van Zoe Sugg. Ghost writer, of niet: met Girl Online bestormde Zoe (beter bekend als Zoella) wereldwijd de bestsellerlijsten. Om te vieren dat deze online chick (hoi!) ruim 1600 volgers heeft via Bloglovin’, verloot ik drie exemplaren van deze must-read.

Ondanks de vlotte schrijfstijl, is dit boek met 312 pagina’s geen boek dat je zomaar in één dag uitleest. Maar goed ook, want geloof mij: je wil zo lang mogelijk genieten van deze ultieme chick bomb. Geen idee waar dit boek over gaat, maar is je nieuwsgierigheid wel geprikkeld? Je kan hier de synopsis lezen. Dit boek bevat alle ingrediënten voor succes: een meisje dat blogt (herkenbaar!), New York (hallo, lievelingsstad) én natuurlijk een kick-ass auteur met een voorliefde voor knallende lipstick. Ik vind het dan ook superleuk dat ik drie(!) exemplaren van dit boek aan jullie mag verloten. Wat je hiervoor moet doen?

  • Volg deze blog via Bloglovin’ en like deze post
  • Laat een reactie achter dat je meedoet
Natuurlijk zou ik het ook waanzinnig leuk vinden als je mijn blog liked of volgt op Facebook, Twitter en Instagram. Dit is natuurlijk niet verplicht. Belangrijker vind ik het om jullie als lezers eens in het zonnetje te zetten. (Jaaahaaa, ik kan ook best heel lief zijn ;-)

Doe jij mee met deze superleuke winactie?

Pssst! De winactie loopt t/m zondag 8 maart 2015

Categorie: Win


0 reacties