Unicorn-hoepel van Hoop It Yourself
15/04/2015


Hoop it yourself

Welkom bij mijn 284ste poging om (meer) te gaan sporten. Zoals jullie weten ben ik een échte couch potato en blijf ik het liefst op veilige afstand van mijn sportschoenen. Tóch raakte ik gefascineerd door de nieuwe work-out die online de rondte deed: hoepelen. Na weken te hebben getwijfeld, heb ik uiteindelijk toch een Unicorn-hoepel van Hoop It Yourself. Benieuwd?

“Oh wauw. Hij is écht héél groot,” was mijn eerste gedachte toen ik de hoepel uit de verpakking haalde. “Als dit de opgevouwde versie is, hoe groot is dan de hoepel als ik ‘m uit elkaar haal?” Overduidelijk had ik nog nooit een hoepel voor volwassenen in real life gezien en was dan ook in shock. Hoe ga ik dit monster in hemelsnaam met mijn lichaam omhoog houden?! Gelukkig werd ik meteen afgeleid door de zuurstokroze-hemelsblauwe-metallic-unicorn witte-tape die als versiering om de hoepel heen zat gewikkeld. Zó cute!

Hoop it yourself 1

Door de omvang van de hoepel besloot ik mijn eerste swings te maken in de tuin. Ietwat zenuwachtig begaf ik me op het gras: als kind was ik namelijk een ramp in hoelahoepen, dus ik twijfelde enorm of het me nu wél zou lukken. Na de hoepel eerst een stuk of vijf keer linea recta naar het grasveld te laten zakken, lukte het bij poging zes om de hoepel eindelijk een aantal slagen hoog te houden. YES! Maar eerlijk: wat is het zwáár. Eenmaal een beetje onder de knie, was ik na 30 seconden de hoepel hooghouden al echt aan het puffen als een malloot. Toen ik mijn beklag deed bij mijn vriend, wilde hij het ook even proberen. En uiteraard bleek hij een naturalI mean….

Hoop it yourself 2

Ondanks dat mijn hoepelskills nog wat te wensen overlaten, de rode plekken die zich hebben gepositioneerd op mijn zij en -oh ja!- mijn bijzondere afwijking (om de één of andere vage reden komt mijn hoepel schuin te hangen wanneer ik langer bezig ben), vind ik het toch ontzettend leuk om te doen. Ja, écht. Ik merk namelijk dat ik iedere dag een beetje beter wordt, wat natuurlijk helemaal awesome is. Daarnaast is het (zeker met dit weer!) de ideale ‘benenstrekker slash luchtjesschepper’, wanneer ik weer eens een hele dag aan mijn laptop ben gebonden. Can I hear a (w)hoop (w)hoop? *(W)hoop (w)hoop!*

Vinden jullie het leuk om te hoepelen?

Categorie: Lifestyle


44 reacties


    15 april 2015

    Ohh, wat leuk om te lezen! Ik wordt steeds nieuwsgieriger naar het hoepelen. Ik moet er toch ook maar eens aan gaan beginnen.. Liefs, Jis



    15 april 2015

    Haha, leuk, die foto’s van je vriend. Ik kon het vroeger ook niet goed hoor, hoepelen. Nu heb ik het eigenlijk al heel lang niet gedaan. Het schijnt inderdaad een goede workout te zijn. En het lijkt wel weer helemaal hip te worden!



    15 april 2015

    whoop whoop ;-) ! Oeh je maakt mij ook helemaal enthousiast over hoepelen: tijdens het lezen van je artikel droomde ik al helemaal weg bij het idee om lekker te hoepelen haha! Ook al zal ik het wel weer voor elkaar krijgen om de grootste blunder ever te begaan met dat ding ;-) Ik ben in ieder geval heel benieuwd hoe je gaat vorderen bij jou en wacht vol spanning op jouw eerste hoepelfilmpje ;-) …

    PS: wat geweldig die foto van je vriend haha!

    X



    15 april 2015

    Oh wow, die moet ik ook hebben om straks de zwangerschapskilo’s eraf te hoepelen! En unicorns, ik bedoel: wow!



    15 april 2015

    Yeay! Ik heb de Spincess, na een dikke maand hoepelen ben ik al bijna 2 cm van mijn taille kwijt. Wat zo een dingetje kan doen is wonderbaarlijk… Geniet er maar van met dit mooie weer, de Unicorn is ook zo een pwetty! Ik ga vandaag naar het strand en neem ‘m toch maar even mee, je weet nooit welke leuke foto’s eruit komen. Veel succes!
    Veel liefs, Amber



    15 april 2015

    Haha awesome!! Ik heb sinds kort ook een hoepel van Hoop It Yourself en ben ook helemaal fan. En heel herkenbaar, ik wist ook niet dat ‘ie zo enorm was haha, schrok me dood!



    15 april 2015

    Whoop Whoop! Zelf heb ik het talent niet om een hoepel hoog te houden, behalve op de wii-fit dan. Vind deze wel écht ubercute. Die foto met ‘really’ is overigens super leuk! Net zoals die van je vrolijke vriend natuurlijk! Hahaha



    15 april 2015

    Wat een gave hoepel! Een tijdje geleden heb ik het eens geprobeerd, maar ik ben niet echt een talent. Wel echt een geweldige manier van sporten!



    15 april 2015

    Hoepelen!! :D wat een pretty hoepel.



    15 april 2015

    wat leuk! Ik ben ook begonnen met hoepen, ben helemaal verslaafd :). wat is je vriend fotogeniek trouwens, ik had alleen maar derpface foto’s toen ik hoepelde haha.



    15 april 2015

    Oeh deze is zo mooi! Ik heb een fitnesshoepel, maar wil er ook nog graag een van Hoop it Yourself, die zijn zoooo cute :) Ik vind hoepelen ook echt leuk om te doen! Doe het zelf vaak achter de tv haha, maar ik heb helaas geen tuin, anders zou het met dit weer inderdaad lekker zijn in de zon :)



    15 april 2015

    Jaa, een hoepel! Daar was ik hier ook naar op zoek maar toen ik een navelpiercing nam besloot ik dat die maar even moest wachten. Veel succes er mee!



    15 april 2015

    Hahaha, die foto van je vriend! Leuk :) Ik twijfel ook om zo’n hoepel aan te schaffen. Voor studie en werk zit ik veel achter de laptop en kan ik zomaar ineens dagen achter elkaar binnen hebben gezeten zonder dat ik het door heb. Zo’n hoepel houdt me dan in ieder geval toch enigszins in beweging.


    Nina

    15 april 2015

    Van die bijzondere afwijking dat je hoepel schuin gaat hangen als je langer bezig bent heb ik ook last van, en heel toevallig heb ik precies dezelfde hoepel haha. Veel plezier met hoepelen verder :)



    15 april 2015

    Wat een mooie hoepel! Ik heb er zelf ook een en word altijd gewoon vrolijk van het hoepelen. :)

    (W)hoop (w)hoop!



    15 april 2015

    Ik heb ook een hoepel van Hoop it Yourself en ik vind het echt een geweldig ding! Ik leer er steeds beter mee omgaan en dat is leuk om te zien :)



    15 april 2015

    WHOOP WHOOP! Yay, zo leuk! Ik ben ook helemaal fan en stond gisteren dan ook 45 min in de zon te hoolahoopen. Ik had het niet eens in de gaten. Dat krijg je er van als je tijdens het hoolahoopen gaat candy crushen, hahaha! We moeten een keer samen hoopen! :D



    15 april 2015

    aaah wat is ie leuk! Ik heb ook een poging gedaan tot meer bewegen, met de 30 day shred :) zeker het proberen waard, ik ben al 20 dagen bezig *proud* :) x


    Femke - Youniqueblog

    15 april 2015

    Whaa, goed bezig! *trots*



    15 april 2015

    Ahh wat een super leuk stuk Femke, dankjewel!! :) Zo leuk dat je vriend het ook heeft geprobeerd!


    Femke - Youniqueblog

    15 april 2015

    Ik ben er echt héél blij mee! Vond het ook echt hilarisch dat mijn vriend het ook wilde proberen. Wel een bummer voor mij dat hij overduidelijk een natuurtalent is ;-)


    Caroline

    15 april 2015

    Gaaf! Maar ik heb er zoveel blauwe plekken van gezien dat ik niet meer durf hahaha


    Bente

    15 april 2015

    Wat leuk geschreven!

    Ik heb ook een hoepel van Hoop It Yourself en ben ook fan :)



    15 april 2015

    Ik vind hem heel erg leuk! Wat een topper, ik moet er ook maar eens aan beginnen!


    Lily

    15 april 2015

    Heey ik heb sinds vandaag ook de Unicorn hoepel! :) Ik vind hem echt heel fijn, hij is zo lekker licht! Het hoepelen vind ik een eitje, maar ik gebruikte eerst altijd een 80cm kinderhoelahoep in water erin dus ik ben wel wat ervaren haha (en zonder water is echt héél veel prettiger…)



    15 april 2015

    Ik vind de hoelahoepen zo leuk, oh en wat is deze unicorn leuk! ♥



    15 april 2015

    Aah, kun je ons op de hoogte houden of je een verschil merkt?


    Femke - Youniqueblog

    15 april 2015

    Leuk idee, zal ik doen ^^!



    15 april 2015

    Ik wil er ook graag een! Ze lijken me zo leuk haha! Veel Liefs



    15 april 2015

    Haha wat een leuke foto van je vriend! Hoepelen lijkt me echt so much fun, en echt veeel te lang geleden dat ik dat heb gedaan.



    15 april 2015

    ik heb de andere versie van de hoolahoop! ik doe het elke dag 20-30 minuten en doe nu ook oefeningen, rondjes draaien, squats en joggen ik vind het zo leuk om te doen! welkom in het wereldje!



    15 april 2015

    Ik wil ook al een tijdje een hoepel van Hoop It Yourself! Ik kan het al eigenlijk, dus ik hoef dan niet meer eerst te oefenen :P



    16 april 2015

    Wat leuk! Ik ben begonnen met touwtje springen – ook echt een aanrader! Wil ook zo graag hoepelen, kan alleen hier in Suriname gewoon geen hoepel vinden!



    16 april 2015

    Ohhh dat wil ik ook! Lijkt me heerlijk om in de tuin te staan hoepelen! Alleen is mijn kamertje veel te klein en heb ik geen tuin…hm daar moet ik nog even iets op bedenken



    16 april 2015

    Leuk kleurtje! ik zit zwaar te twijfelen om er een aan te schaffen want het lijkt me echt wel top als je ook verschil gaat merken aan je lichaam ;-) ben benieuwd of jij er ook iets van gaat merken?


    Femke - Youniqueblog

    16 april 2015

    Ik hoop van wel :-)! Wil zeker over een aantal maanden een update hierover plaatsen…



    16 april 2015

    Heb ze voorbij zien komen idd, lijkt me zo leuk!
    Nu heb ik bij mijn ouders een pvcbuis met water gevuld en dicht geplakt met ducttape, maar ideaal is anders.


    Femke - Youniqueblog

    16 april 2015

    Haha, dat is ook héél creatief;-)



    16 april 2015

    Leuk idee! Ik dacht dat springtouwen in was, maar blijkbaar hoelahoepen (schrijf je dat zo?) dus ook. Als ik moet kiezen tussen die twee, ga ik toch liever springtouwen. Maar ik vind jouw hoelahoep er wel super tof uitzien!



    16 april 2015

    Hoepelen was mijn grootste liefde vroeger! Ik vond het geweldig en deed het hele dagen achter elkaar. Door jouw artikel heb ik weer helemaal zin om te gaan hoepelen haha, nu baal ik dat ik er geen meer in de garage heb hangen.



    17 april 2015

    die is echt heel cute!



    18 april 2015

    Haha dat gezicht van je vriend is zalig ;) ik heb dit als kind veel gedaan maar nu is het weeral een hele tijd geleden… Het lijkt inderdaad of het steeds hipper is aan het worden, hoelahoepen!



    27 juni 2015

    Ik wil het hoepelen nog steeds eens een keer proberen :)!



    30 september 2015

    q2g60W soldes lancel ??????30????????????????5??????????????? | ????????