Mijn favoriete interieuraankopen van Action (onder €7,-) -
14/06/2015


Budget Tip Ombre bijzettafel Action1

Het was alweer een tijdje geleden dat ik naar de Action was geweest. Of tenminste: dat ik daadwerkelijk ook iets had gekocht. Afgelopen vrijdag besloten mijn vriend weer eens een bezoek te brengen en kochten we een aantal toffe dingen voor ons (toekomstig) appartement. Een goed moment om eens een keer mijn favoriete interieuraankopen van Action op een rijtje te zetten. Vind ik, dan.

Interieuraankopen 1
Kruiden voorraadpotjes (€1,89) – KIJK DAN HOE LEUK ZE ZIJN! Het zijn mini-voorraadpotjes waar je kruiden in kan opbergen, maar natuurlijk ook mini-toetjes in kan serveren. Het was dan ook een no brainer voor mijn vriend en mij om deze schattige potjes mee te nemen. Sterker nog: we namen twee pakken mee! Voor de prijs hoefden we het in ieder geval niet te laten.

Interieuraankopen 2
Ombre bijzettafel (€6,49) – Deze tafel kocht ik alweer een tijdje geleden, maar ik ben er gewoon zó blij mee. Hij staat nog steeds te shinen naast mijn bed, inclusief het (neppe) vetplantje en blauwe vaas (beide à €0,49). Overigens zag ik ‘m afgelopen vrijdag ook nog in de schappen liggen, dus het is zeker de moeite waard om je kans te wagen bij je plaatselijke Action. Wie weet hebben ze ‘m nog!

Interieuraankopen 3

Draadmand (€2,29) – Jawel. Ook de (in de bloggerwereld) beroemde draadmand kon ik niet laten liggen. Hoewel er heel veel verschillende kleuren waren (blauw, perzik etc.), besloten mijn vriend en ik toch de witte te kiezen. Lekker neutraal, maar toch fris. Wat ik er precies in ga doen weet ik nog niet. Maar hé: voor nu staat ‘ie gewoon heel hipster te prijken in mijn kamer.

Wat is jullie favoriete interieuraankoop van Action?

Categorie: Overig
Tags: , ,


48 reacties


    14 juni 2015

    Die voorraadpotjes zijn super handig!
    Had niet verwacht dat dat bijzettafeltje van de Action was, maar hij is wel super cute



    14 juni 2015

    Haha onwijs grappig dat bloggers zoveel invloed hebben vind ik. Je gaat vast iets leuks doen met het mandje!



    14 juni 2015

    Ik heb twee vaasjes van de Action, erg mooi en iedereen vraagt altijd waar ze vandaan komen haha! Die mand wil ik ook nog halen als ze die nog hebben, inderdaad veel voorbij zien komen maar zo leuk :-)!



    14 juni 2015

    Dat bijzet tafeltje is zo leuk! Ik hou van de Action, al slaag ik er de laatste tijd wel minder goed.
    liefs



    14 juni 2015

    Wat is die draadmand tof, dat had ik eerder moeten weten; d.w.z. voordat ik een designer ding aanschafte ;)



    14 juni 2015

    Ik ben ook echt gek op de Action. Ik heb heel veel van die kleine decoraties in mijn kamer staan.

    Liefs, Brittany



    14 juni 2015

    Ohh dat krukje en dat mandje vind ik heeel leuk! Ik snap dat je die allebei moest hebben haha



    14 juni 2015

    Super mooie producten, heb het tafeltje,draadmand (blauw) en het blauwe vaasje ook;) En nog veel meer van de Action haha



    14 juni 2015

    De draadmand staat nog op m’n verlanglijstje! Ik ben al te lang niet meer naar de Action geweest (of juist goed? haha!)… Dat ombre tafeltje is ook echt superleuk. En de voorraadpotjes ook, maar die hebben we! Voor al onze kruiden, heel praktisch :)! X



    14 juni 2015

    Wat een leuke items en allemaal zó goedkoop! Ben binnenkort denk ik wel in de Action te vinden… Liefs, Jis



    14 juni 2015

    Ja dat mandja zie je echt overal haha! Ik wil hem eigenlijk stiekem ook wel haha! Dat tafeltje is ook zó leuk! Goed geshopt Femke! Haha, Veel Liefs



    14 juni 2015

    Die potjes! Te schattig! Voor zowel serveren als kruiden. Ik dacht overigens even dat er ‘grow’ stond. Misschien kan je ze ook als mini moestuintjes gebruiken :’) Haha!


    Femke - Youniqueblog

    14 juni 2015

    Ah, dat is ook echt een héél leuk idee :o!



    14 juni 2015

    Ja wat moeten we toch zonder de Action…? Helaas heb ik geen tafeltje nodig, maar ik zit wel te overwegen die potjes en dat mandje te kopen, puur omdat ze zo KAWAII en chic zijn! Bedankt voor de tips! :)



    14 juni 2015

    Die voorraadpotjes zijn zo zó schattig! Ahh helemaal leuk! Ik wist niet dat ze dat draadmandje ook bij de Action verkopen. Ik ga van de week een kijkje nemen want hij is super nice. Je tafel vind ik ook heel tof, oftewel: wat een gave dingen heb je gekocht!!



    14 juni 2015

    Action heeft de laatste tijd écht leuke dingen.



    14 juni 2015

    Aah wat een leuke spulletjes hebben ze toch. En zo cheap!



    14 juni 2015

    Super leuke spulletjes :D Ik ben ook echt gek op de action, alles is zo goedkoop en je kan er kleine juweeltjes vinden :3



    14 juni 2015

    Ahh ik vind alles leuk! De glazen zijn ook erg leuk bij de Action vind ik. Ze zien er mega duur uit en kosten minder dan €0,50 cent <3


    Femke - Youniqueblog

    14 juni 2015

    Ja echt bizar, hé :o?!



    14 juni 2015

    Hele leuke aankopen heb je gedaan!! Ik moet ook een keer weer de action bezoeken :)



    14 juni 2015

    Ik vind de draadmand heel gaaf, alleen ik denk niet dat het echt bij mijn interieur past. Ik vind ieder geval dat action vaak leuke spulletjes heeft voor weinig geld, ik ga er ook graag shoppen!



    14 juni 2015

    Loooove de Action! Hele leuke aankoopjes heb je gedaan! Ik zag de potjes eergisteren ook en twijfelde nog, maar ik woon nog thuis en besloot dat ik er voorlopig niet veel mee kan… Jammer haha! De draadmand nam ik toch mee, ook al staat het hier al zo vol in m’n kamer haha! Die is echt gewoon te leuk! Ik koos ook de witte!



    14 juni 2015

    Super mooie items! Vooral het tafeltje vind ik echt super leuk! Bij de Action kun je vaak zulke toffe en mooie spullen kopen en vooral voor een leuke prijs natuurlijk. Ik vind het dan ook altijd heel erg leuk om er heen te gaan ;-).



    14 juni 2015

    Hahaha, ik heb mijn moeder in NL opgebeld om te vragen of ze de beroemde draadmand ook wilde halen. Dus nu staat er in NL een zwarte op mij te wachten, super leuk :)



    14 juni 2015

    Wat een schattige voorraadpotjes! Ik ga binnenkort maar weer eens naar de action :)



    14 juni 2015

    Leuke spulletjes! Action heeft hele toffe dingen op dit moment!
    Liefs. Jonne



    14 juni 2015

    Ik ben helemaal into kamerdecoratie de laatste tijd, zo te zien moet ik eens naar de action!



    14 juni 2015

    Dat bijzettafeltje is zo tof! :D Ik kom eigenlijk nooit bij de Action maar dat ga ik binnenkort maar wel doen haha! Echt schattige spulletjes en helemaal niet duur ~



    14 juni 2015

    Dat ombre bijzettafeltje is echt mooi zeg! :-) Goede koop!
    Liefs Kim



    14 juni 2015

    Wat doe je me aan! Ik heb mezelf een soort Action verbod opgelegd, want anders koop ik elke keer veel te veel :’) Dit zijn wel hele leuke items!



    14 juni 2015

    Jaaaa, de – inmiddels bijna beroemde – draadmand van de Action. <3 Ik heb m in het zwart. Ook lekker neutraal en ook nog eens leuk om productfoto's mee te maken!



    14 juni 2015

    Aahh zo leuk. De action is ook veel te leuk.



    15 juni 2015

    Ik heb zelf nooit interieur gekocht van de Action. Ik heb het idee dat onze Action nooit wat bijzonders heeft. Ik ben bijv nooit de ombre tafel tegen gekomen.



    15 juni 2015

    Dat krukje is echt leuk!

    x



    17 juni 2015

    super leuke items, je moet het echt treffen bij de Action vind ik!



    19 juni 2015

    De Action en ik hebben een haat-liefde verhouding. Afgelopen week was het weer zover. Ik moest naar de action om een nieuw kladblok voor school te halen. Eentje had ik er nodig. Ik kwam met een halve tas vol zooi thuis. Leuke zooi dat dan weer wel. En met het excuus, ja dat is voor mijn blog, voel ik me er niet eens zo schuldig over haha!


    Femke - Youniqueblog

    20 juni 2015

    Dat excuus (her)ken ik te goed ;-)



    23 juni 2015

    Dat ombre tafeltje ziet er prachtig uit :) Liefs! x



    30 september 2015

    GCJQIi I truly appreciate this blog post.Much thanks again. Much obliged.



    1 oktober 2015

    I just want to mention I am just all new to weblog and seriously liked your web blog. Probably I’m going to bookmark your blog . You surely come with fantastic article content. Thanks a bunch for revealing your web page.



    2 november 2015

    Ik heb dat draadmandje ook, weet nog steeds niet wat ik erin ga doen. Haha. Looks > functionaliteit.



    2 november 2015

    Over dat tafeltje twijfel ik elke keer ik bij Action langsloop. Toch maar eens aanschaffen denk ik, want hij staat zo leuk :)



    2 november 2015

    Ik <3 van de Action. Leuke spullen aan kleine prijzen. Door er meerdere in mijn omgeving te hebben loop ik er ook vrij regelmatig binnen.



    2 november 2015

    Die kruiden potjes zijn super schattig. En ook nog eens praktisch & goedkoop! Wat wil je nog meer?! Super leuk trouwens dat jullie gaan samen wonen. XX



    2 november 2015

    wat een leuke dingen hebben ze he?



    2 november 2015

    Dat ik die draadmand niet heb meegenomen toen ze net werden aangevuld, daar heb ik no stiekem nog wel spijt van. Want wat zijn die leuk! Het is gewoon mijn missie nu om elke action langs te gaan! :)



    2 november 2015

    Ik ben zooooo benieuw hoe jullie huisje er uit gaat zien!