Things that made my week...#129 -
27/09/2014


Waar veel mensen klagen over ‘de dagelijkse sleur’, is mijn leven gevuld met blonde opmerkingen en ongemakkelijke situaties. Deze week heb ik mijn vrienden bedreigd via de mail (echt!), was ik getuige van een wel heel bijzonder tafereel in de apotheek en hadden mijn vriend en ik een misverstand over pizza.

  • Aan een vriendin moeten uitleggen wie Ryan Gosling is, is al een bijzondere taak op zich (‘Tja, wat is hij eigenlijk níét…’). Maar dat daar dan ook nog Google Search aan te pas moest komen, is weer een ander uiterste. De opmerking: “Oh HIJ! Hij is diegene die wel in meer films heeft gespeeld, toch?” maakte het dan ook helemaal af (‘Joh. Dat is meestal het geval met acteurs…’).
  • Mijn schoonmoeder die een mug uit de lucht slaat: “IEWL! Ik had ‘m.” Vriend: “Was dat niet de bedoeling?”
  • Vriend die aan het vertellen is over zijn dagje uit met familie en kennissen: “Er was zo’n jongen. Allemaal pizza en klieken enzo.” Ik: “Wat heeft dat met pizza te maken?” Vriend: “Niet, pizza, maar spietsen!” (Voor de duidelijkheid: dit is dus Schijndels/Brabants voor ‘klieken/spuwen/whatever’. Geen idee ook of mijn spelling klopt ;-)
  • Mijn moeder die tegenwoordig vóórdat ze een vraag stelt, mij eerst met opgetrokken wenkbrauwen aankijkt: “Dit komt nu zeker op je blog?” Om vervolgens te vragen: “Wat is hummus?”
  • In mijn gehele prille leven nog nooit zo natgeregend geweest als afgelopen woensdag. Een vriendin en ik werden er zo melig van dat we uiteindelijk maar alle regengerelateerde nummers hebben opgedreund in de trein. Ja. It’s Raining Men, Singing in the Rain en Umbrella kwamen allen aan bod…
  • Achter Linda van Streets Ahead wandelen, maar niks durven te zeggen omdat je niet 100% zeker weet of zij het wel écht is. Uiteindelijk door middel van tweets ontdekt dat we zeer waarschijnlijk inderdaad achter elkaar aan het waggelen waren. Oh well…#bloggerproblems
  • Een vrouw die de apotheek binnenloopt, haar handen insmeert met een product uit de schappen en vervolgens weer vertrekt zonder verder iets mee te nemen. Een wachtende vrouw naast mij en ik konden onze lach niet inhouden. “Nu gaat ze zeker bij de supermarkt deo opspuiten?”
  • De uitnodigingen voor mijn verjaardag zijn verstuurd. Mét de bedreiging: “Mensen die zich afmelden op de dag zelf defriend ik op Facebook.” Zoiets moet serieus genomen worden namelijk.
Wat is jullie hoogtepunt van afgelopen week?
Als jullie mij vandaag in de stad spotten met een rood aangelopen hoofd en een bitch face: ik ben fanatiek aan het shoppen, want het is National Glamour Day. Hoera! 

Categorie: Personal


0 reacties